Bu kız beni delirtecek !

Bazen birileri için yapabileceğimiz en iyi şey, sessizce izlemektir.

Burda bi kac arkdasimiz var elden ele dolasan hesaplar mevcut.
Hepsininde amaci vuslatmi desem, ne desem.
Onlarla deneye bilirsin.
Belki birisi yardimci olur bu konuda.
Burda biraz bekle olmazsa yeni konu ac.

Burda bi kac arkdasimiz var elden ele dolasan hesaplar mevcut.
Hepsininde amaci vuslatmi desem, ne desem.
Onlarla deneye bilirsin.
Belki birisi yardimci olur bu konuda.
Burda biraz bekle olmazsa yeni konu ac.

Ay nasıl ulaşabilirim kiii :/ kızlar doluşuuun yardimlarinizi bekliyoruum

Benim de cok yakin bir arkadasim vardi.universitede 4 sene ayni odada kaldik herseyimizi paylastik.senin arkadasin gibi sacma sapan birine asik oldu.cocuk onu aldatmadi ama surekli asagiliyor hakaret ediyordu.arkadasimin kendine guveni sifir olmustu resmen ve cocugu dev aynasinda gibi goruyordu. Cocuk ne dese dogru kabul ediyordu defalarca ayrilip baristilar hep ben teselli ettim .onu hep uyardim kendini yipratmamasi icin.sonuc 6 yildir birlikteler biz arkadasimla yaklasik 2 yildir koptuk gibi ve buyuk ihtimalle cocuk benimle görüşmesini istemiyor.basta cok uzuluyordum ama sonucta kendi hayati yaoacak birsey yok dedim gorusmemek de onun tercihiydi.sen de elinden geleni yapmissin artik gerisi ona kalmis bence cok karisma ileride sen kotu olursun.o cocuk arkadasin icin biraz da saplanti haline gelmis bence aldattigini bile bile sevam ediyorsa her yanlisini kabul eder.

Ay ne guldum hem sana hem kendime ,bende öyle anladım ilk okuduğumda

Kendi dusen aglamaz. Arkadasin halinden memun bence. Erkek arkadasina artik hamgi duygularla baglandiysa daha simdiden aldatilmalari kabulleniyo.bence sen deil kimse ayiramaz onlari. Arkadasin ilerde evlenirseki dunden merakli evlenmeye bellin seninle arkadasligini bitirmesinde.

Ah millan , ben de bir iki saniye aynen öyle sandım, fb, erkeksilik vs beynim değişik yorumladı...
Bende de yaş ufaktan geçiyor herhalde

sen karısma derim ben allah akıl fikir versin o adam bagımlılik yapmıs onda bazı insanlar bile bile lades diyor

Uyarmakla elinden geleni yapmışsın bir çok şeyide gözüyle görmüş, bizzat çocuğun ağzından dinlemiş ne diyebilirsin daha etkili? Bunu yakın bir zamanda yaşadım :) bir arkadasım var dünya güzeli iyi bir meslek sahibi, bir çok dili güzel bir geleceği olan ve maddi olarak oldukça durumu iyi ailesinin gözbebeği kendisi ama evli olduğu adamın yaklaşık 10 15 kere ıspatlı aldatma, kovalama, sokak ortasında rezillik çıkarma vakası var ve evliler. Ne gelir elden? :) bir kere gururdan dönünce inat ediyorlar sanrım.

Üzerine düşeni yapmışsın daha ne yapabilirsin ki ? Bence yine kavga edip ayrılınca arkadaşına kız ve bir daha bu konu hakkında konuşmak istemediğini ama senin iyiliğini düşündüm sanki kötü bir şey diyorum sana diye açıklamasını da yapın ki ileri de aklı başına gelirse küslüğünüzün nedenini bilsin.Hem ilişkilerini duymaz sinirlenmezsin hem de o da sana değer veriyorsa senin ona verdiğin gibi o çocuğu siler kurtulur.

İyi ole Allah'tan, kötü olur kuldan, demişler. Siz elinizden geleni yaptınız. Karışmayın.

Sen üstüne düşeni yapmışsın artık yapacak bişeyin yok allah arkadaşına akıl fikir versin

bende öyle anladım sizin yorumu görünce aa fenerbahçe değil farklı bişey heralde dedim ve anladımm

bence yeterınce elınden gelenı yapmıssın herkes kendı hatasını yapmakta özgurdur bırak kendı bacagından asılsın yarın bı hayrola sen bızı mı kıskanıyorsun sevgılımde gözun mu var dıye senı azarlarsa arkadaslığınız cok buyuk darbe alır . bırak kendı halıne evlenırse evlensın

ben olsam karşıma alır adam gibi konuşurum böyle böyle kendini de hayatını da bile bile zehir ediyorsun. artık ben karışmıyorum naparsan yap ama lütfen o çocukla bir sorunun olduğunda vs benimle paylaşma kendiniz ayrılıp barışıyorsunuz zaten ben duymak istemiyorum de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…