Biz kendi derdimize yetişemiyoruz kız sağa sola sarmış ya
Sen diyorsun fb den bi çocuk arkadasıma msj atmış..bende fb aleminde erkeksi bi kızım hemen cocuga atar yaptım..
Ben anlıyorum; fenerbahceli futbolcu bi çocuk arkadasıma msj attı..bende ona atar yaptım..
Yaş geçmiş,iş bitmiş bende..
Sen en fazla uyarabilirsin, onu da yapmissin ne kadar yakın olsanız da kimse bu kadar karisamaz.
Yok be yavrum ben art niyetle söylemedim. Maşallah deyim yani. Yada ne bileyim bunu dert etme kendine.Saga sola sarmış derken? Kendi kız kardeşimden ayırmadıgım insan. Bu yaşımıza kadar birbirimizin derdini dert edinmiş insanlarız. Boşveremiyorum.
Bende aci cekmesine goz yumamazdim. Sahte bi hesap acsan oltaa dusurmeye calissan o adami?
Adami konsturmaya bak. Sevgilinden bahset de, evlenicekmisiniz de, cinsellige deginerek bi yerlere davet et. Sonra hepsini kopyala arkdasina goster. O kadar dokulsunku artik barismak mumkun olmasin. Arkdasin can evinden vurulmusa donsun.
Yok be yavrum ben art niyetle söylemedim. Maşallah deyim yani. Yada ne bileyim bunu dert etme kendine.
Mantıklı ama sıfırdan bi hesap açsam o ş...sz anlar kabul etmez daha once kullanilmş bi hesap olması lazm. Bu soylediginizi düşünücem
Ama o bunu görmüyor ki. Baksana eli yalama olmuş kızın.İnan kardeşim gibi oldugu için elimde degil yani. Duşunmiyim diyorum ama olmuyor. Düştumü elinden tutacak olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?