- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ben bu kıza en son bikini seçerken oranı buranı açma elin heriflerini başımıza mı sarcan diyene kadar hiç ama hiç cevap vermiyodum ama artık o kadar o kadar o kadar eleştiriyodu ki cevap vermemek çok güç benim için. Ki dediğim gibi araya mesafe koydum ama sırf okulda karşılaştığımızda bile laf sokuyo bana yani kızın hadsizlik yapması için karşılaşmamız bile yetiyo. Ben de car car cevap veren insanları hiç sevmem ama 2 yıldır bu kız böyle ve o kadar darlandım ki nasıl davranıyosa ona da öyle davranıyorumNe sacma ve gereksiz diyaloglar ya, "sanane, saman ye" kafasi tam.. Nasil bi ortam cidden merak ettim..
Biz de 17-18-19 olduk ama ne lisede ne de universitede boyle dusmedi seviye, o sana sen ona car car car, ne bicim bi is bu..
Kızın bana görgüsüz diyo bazı hareketlerinin beni aşağıya çektiğini düşünüyorum diyo telefonda konuşurken bizi resmen mekanda rezil ettin diyo ve ben bu kızla sakince mi konuşayım? Ayrıca o kızın benim şahsımı aşağıladığı gibi ben onun şahsını aşağılamadım. Defol git dedim ayrıca ağlaması da kesinlikle gerçekçi değil. Güzellikten anlayacak bi insan değilİyide kızı bu kadar ağlatıp aşağılamaya gerek varmıydı?
Sakince ben artık seninle hiç bir şekilde görüşmek istemiyorum dersiniz, gayet seviyeli şekilde ve konu da kapanırdı.
E ben bunu zaten dedim. O kadar çok eleştiriyosun ki senin yanındayken ruhum darlanıyo dedim önceden. Anlamıyor. Anlamadığı yetmezmiş gibi bana görgüsüz diye hakaret ediyoAy ruhen çöktüm ergen misiniz siz ya ? Sen seviyesiz o senden seviyesiz madem hoslanmdn çekip bi kenara dieblrdn kalbini kirmadn kusura bakma ama artık seninle arkds kalmak istmyrm v.ss v .SSS bu kelimeler bu hareketler ay inanmyrm gidişat kötü ........
Zaten okulda vs asla yanına gitmiyorum. Uzun süredir görüşmediğimiz bi arkadaşımız için bir araya gelmiştik MECBUREN resmen o yüzden oturdum onda da kendinden nefret ettirdiHayir yani kiz sana surekli laf soyluyor sende yetmezmis gibi cay icmeye gidiyorsunuz yetmezmis gibi ayni masada oturuyorsuz.Madem cok rahatsizsin hic gorusme telefonuda engelle.
Okulda vs hiçbir şekilde yanına gitmiyorum ama yolda karşılaştığımızda bile göbeğime laf ediyo kız. Hani sadece karşılaşmamız yeterli. Eskiden her gün beraber oturduğum insan artık hiç yanıma gelmiyo diye düşüneceğine yolda karşılaşınca laf sokuyo. O restorana gitme mevzumuz da çok uzun zamandır görüşmediğimiz bi ortak arkadaşımızla buluşma ayarlandı. Ben de çıkıntılık yapmak istemedim o geliyo ben gelmem vs demek istemedim arkadaşım da gidecekti hemen onun yüzünden arkadaşımı görmemezlik etmek istemedim. Mecbur kaldım yaniİyi de böyle davranması için o yüzü ona siz veriyorsunuz. Ben böyle biriyle restorana gidip oturmam, birlikte bikini seçmem, bırak seyrek görüşmeyi hiç görüşmem. Bana saygısız birinden hala arkadaşım diye bahsetmem işim olmaz güle güle. Sizden yüz bulduğu için tepenize çıkmış, muhabbetin seviyesizliğine değinmiyorum bile.
Okulda vs hiçbir şekilde yanına gitmiyorum ama yolda karşılaştığımızda bile göbeğime laf ediyo kız. Hani sadece karşılaşmamız yeterli. Eskiden her gün beraber oturduğum insan artık hiç yanıma gelmiyo diye düşüneceğine yolda karşılaşınca laf sokuyo. O restorana gitme mevzumuz da çok uzun zamandır görüşmediğimiz bi ortak arkadaşımızla buluşma ayarlandı. Ben de çıkıntılık yapmak istemedim o geliyo ben gelmem vs demek istemedim arkadaşım da gidecekti hemen onun yüzünden arkadaşımı görmemezlik etmek istemedim. Mecbur kaldım yani
Ya zaten problem şu ki ben bu kızla görüşmüyorum. Önceden çok yakındık okulda sürekli birbirimizleydik ve ben bu sene okul açıldıktan sonra bir kez yanına gitmedim. Ama sırf okulda yolda yürürken karşılaştığımızda bile göbeğime laf ediyor. Yani sadece merhaba diyip geçeceğim muhatap olacağım max 2 saniye ama onda bile laf sokuyor. Buna nasıl engel olabilirdim ki? Yetmiyormuş gibi ben aramızdaki problemden kimseye bahsetmedim ne bahsedicem kimseyi ilgilendirmez ama kendisi herrrkese anlatmış bikaç saat içindeÜni. öğrencisisiniz sanırım, 20 yaş yazıyor profilinizde doğruysa.
İnanın üni.nin havasına giden bi muhabbet değil bu; istemiyorsanız, görüşmezsiniz "Bana uygun bir arkadaş olduğunu düşünmüyorum" der geçersiniz.
Hadi sinirlendiniz, kan da deli akıyor, anlıyorum; bir iki hakaretleştiniz, bir araya geldiniz ortak arkadaşlarla ve yine bi gerildiniz, olabilir. Arkadaşlarınızı organize ediyor ve bunun hesabını size kesmeye çalışıyorsa, siz de genel bir açıklama yapıp geçersiniz. Size kıymet veren, sizi doğru bulan da sizle olur, görüşmezsiniz. Tamam, bu kadar. Dert de edinmeyin, uzatmayın da. Totalde hepsi bir çeşit zaman kaybı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?