- 27 Ocak 2022
- 17
- -30
- 1
- 24
- Konu Sahibi yenibenolmak
arkadaşlar bu kız nasıl sizce güzel mi yorumlar mısınız oyuncu olmak istiyomuş on üzerinden kaç sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani neden sitem ettiniz
hiç anlamadım neyden bıkmadım hesabı daha bugün açtık soruyu sormak için ne gibi bir sorunum olacak kiOfff canım ya
Bıkmadın bıkmadın,güzelsin tamam,oyuncu da olursun ne var,kimler kimler oldu.
Ama senin başka sorunların var biliyorsun :/
tiyatro kursuna gidiyor ama ajanslar güzelliğe bakıyomuş öyle diyor bizde onu konuştuk sormak istedik burayaOlmaz bi skeç hazırlayıp oynaması lazım değil mi ?
Öyle karar verilmiyor mu ?
nasıl saflıkla ? niye öyle dedinizAjanslarda ne güzeller kayıtlıdır. Senin arkadaşa pek sıra gelmez gibi bak figüranlıksa olabilir. Ama bu saflıkla başınıza daha kötüleri de gelebilir azıcık kafayı çalıştırın gelmiş bu kız güzel mi diye soruyor.
İnşallah fakesindir. Bu zeka seviyesine hiç tahammül edilmiyor.
Sana sitem ettiysemnasıl yani neden sitem ettiniz
size ne??? kim bu kız da taktınız böyle??
E ne diyelim ? gitsin bi ördek ağzı domuz burnu falan yaptırsıntiyatro kursuna gidiyor ama ajanslar güzelliğe bakıyomuş öyle diyor bizde onu konuştuk sormak istedik buraya
noldu ünlü olmaktan vazgeçtiniz galiba. Hem konu silinmiş hem foto. Birazdan da siz uçarsınız
O şu an cinsellik topiğinde, keyfi yerinde. Gitmeden güzel bir şeyler okuyam dedi galibanoldu ünlü olmaktan vazgeçtiniz galiba. Hem konu silinmiş hem foto. Birazdan da siz uçarsınız
Hangi sektörde ünlü olmak istediği belli olduO şu an cinsellik topiğinde, keyfi yerinde. Gitmeden güzel bir şeyler okuyam dedi galiba![]()
Evet ç harfi güzel bir harfimiz ama piyasada daha güzel harfler var. Mesela bir "l" harfi varken ç iş yapamaz.
fotoyu görmeden nasıl beğenmediniz :) neden zorİnşallah arkadaşım diyerek kendi fotonuzu koyuyorsunuzdur. Başınıza iş açmayın sonra.
Bu arada fotoyu görmedim ama yine de beğenmedim olmaz zor.
Geldim kör misin?
Ben yine göremedim yaY yenibenolmak Erkanda genelde daha minik yüz hatları olan kişiler görüyoruz. Ayrıca bu fotoğraf güzel değil ki. Daha makyajlı, bakımlı, saçı başı düzgün bir foto koysaydınız keşke. Birinin ev halini koyup bundan oyuncu olur mu diyorsunuzBari en güzel fotoğrafı seçseydiniz.
Canım görme daha iyiBen yine göremedim ya![]()