bu kız güzel mi oyuncu olmak istiyomuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu silinmiş galiba bir ç harfi görüyorum, yoksa bilgisayarımda mı sıkntı var? Konunuza gelmek istiyorum, ne çirkin ağzı burnu yamuk insan var ekran karşısında. Allah yaratmış ama ekrana da yakışmıyor. Bir şekilde şansı yaver gitmiş şimdi de ünlü olmuş :) Resmi göremedim ama o arkadaş şansını denesin. Kurslara falan yazılsın.
kötü yorumlar geldi ve bende sildim o kişi bendim ve kırılmıştım sizin bilgiayarınızda sıkıntı yok yani iyi niyetinizden ötürü teşekkür ederim

Hangi sektörde ünlü olmak istediği belli oldu
cahilsiniz ve cinsellikle alakalı her şeyi oraya bağlamanız acınası ... ki cinsellik topiğinde olmam kimi ne ilgillendirir ? klavye başındasınız diye bu kadar saygısız olmayın lütfen . sosyal medyada yazdıkların sanal kişiliğiniz değil sizsiniz . sizin yarın ki ablalığınız , anneliğiniz , insanlığınız ... ruhu güzelle besleyin . sevgiler ve daha huzurlu akşamlar

Niye arkadaşım ve şu an yanımda diye yalan söyledin?
objektif olurlar belki kırılırım veya üzülürüm diye direkt çat çat diye söylemek istemezler diye düşündüm ve bu siteye yabancıyım dün kaydoldum insanlar baya acımasızmış ve zaten yalan söylememe de gerek yokmuş

Canım görme daha iyi 😂 Ki yakında yine yükler, biliyorsun bunlar yok olup sonra aynı soruyla geri geliyorlar :işsiz:😂
görme daha iyi yazmışsın alay etmişsin . güzel değil diyebilirdin eğer fikrin oysa . hamilesin ruhunu güzelle besle içindeki yavruya geçirme o pis irini .

objektif olurlar belki kırılırım veya üzülürüm diye direkt çat çat diye söylemek istemezler diye düşündüm ve bu siteye yabancıyım dün kaydoldum insanlar baya acımasızmış ve zaten yalan söylememe de gerek yokmuş
İnsanların Objektif olmasını istiyorsanız doğruları söylemeniz lazım

Niye acımasız olsunlar, konu açtıysan eleştiriye açık olacaksın? Sen açık açık bu kız güzel mi diye sormuşsun. Sen üzülme diye yalan mı söylesinler?
Kaldıramıyosan sormasaydın 🤷🏻‍♀️

Konu silinmiş galiba bir ç harfi görüyorum, yoksa bilgisayarımda mı sıkntı var? Konunuza gelmek istiyorum, ne çirkin ağzı burnu yamuk insan var ekran karşısında. Allah yaratmış ama ekrana da yakışmıyor. Bir şekilde şansı yaver gitmiş şimdi de ünlü olmuş :) Resmi göremedim ama o arkadaş şansını denesin. Kurslara falan yazılsın.
oyunculuğun güzellikle zerre ilgisi yok ki şarkıcılığında öyle.binnur kaya sumru yavrucuk ayşen gruda adile naşit güzel mi ama çok yetenekliller.fransanın en ünlü oyuncusu gerard depardieu kocaman burunlu bir adamdır ama dünya tanır kendisini.kibariye yıldız tilbe de öyle.ekrana hangisi yakışmıyor bunların?

Niye acımasız olsunlar, konu açtıysan eleştiriye açık olacaksın? Sen açık açık bu kız güzel mi diye sormuşsun. Sen üzülme diye yalan mı söylesinler?
Kaldıramıyosan sormasaydın 🤷🏻‍♀️
eleştiriye açığım da amacından sapan yorumlar olmuş o yüzden öyle dedim yoksa hassas bebek olsam ne fotoyu atabilirm ne yoruma açablirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X