Bu kız hakkında ne düşünüyorsunuz?

kadın kimligim bir tarafada insan olarak durumuna uzulurdum cok dalga gecen olmustu yanlıs hatırlamıyorsam bu video ile ben onuda dogru bulmuyorum..ama bu yasta bir erkek icin bu hale dustugunu sonrasında pişman olucak o ayrı

kadın kimligim bir tarafada insan olarak durumuna uzulurdum cok dalga gecen olmustu yanlıs hatırlamıyorsam bu video ile ben onuda dogru bulmuyorum..ama bu yasta bir erkek icin bu hale dustugunu sonrasında pişman olucak o ayrı

Ben cok üzüldüm, ilk defa izledim bunu.
Hani böyle cekip kendimi sacmalamasam da, bu hale geldigim anım var.

samimi geliyor...belli yaşanmışlık var kendince içinde
ama keşke hep içinde tutsaydı
o aşk ona ışık katardı...
hiç kimse bilmese daha iyi olurdu...
eskiydi bu video sanırsam...
umarım iyidir :)

samimi geliyor...belli yaşanmışlık var kendince içinde
ama keşke hep içinde tutsaydı
o aşk ona ışık katardı...
hiç kimse bilmese daha iyi olurdu...
eskiydi bu video sanırsam...
umarım iyidir :)

O kısmı ergenlik olan zaten...
Epey dalga gecmisler sanırım, yukarıda biri yazdı.
Karakteri hakkında yorum yap peki?
Böyle bir hareket, seni terk eden biri tarafından nasıl algılanır?
Önünde aglamaktan bahsediyorum.
Aslında bilmek istedigim bu benim.

Video'yu cekmedigini varsay.

Video'yu cekmedigini varsay.
gercekten seven deger veren herseyi gectimde merhametli bir erkek zaten uzulur aglamasına sebep oldugu icin digerlerinin zaten ne dusundugu cok da muhim degil bence

O kısmı ergenlik olan zaten...
Epey dalga gecmisler sanırım, yukarıda biri yazdı.
hiç bir erkeğin aşkından dolayı ağlamadım karşısında...kendim odama höynkürüp
atardım stresimi...kendim dağılıp kendim toparlanıyordum kısaca...
ben ergenlikte daha manyaktım
sevgilim vardı aramız süper ben eve gelip
çok seviyorum ben bunu yea deyüp saatlerce ağladımı biliyorum :) deliydim galiba ...karakter kısmına geline malesef kızımızın çok zayıf olduğunu düşünuyorum
klasik olucak ama kşmsenin önünde ağlamamalısın...bu benim fikrim...
annem dahi ağladığımı 3-4 kez görmüştür ömründe...sevmiyorum ağlamayı insanların önünde...

Kücük düsürücü degil mi peki sence?
bir insanın o anda yasadıgı acı onu aglatacak raddeye getirdiyse bu kucuk dusurucu olmaz sadece duyguların dısa vurumudur..ben birinin karsısında aglıyorsam ama o kendimi kucuk dusurdugumu soyluyorsa asıl boyle bir insan icin agladıgıma yanarım..

bir insanın o anda yasadıgı acı onu aglatacak raddeye getirdiyse bu kucuk dusurucu olmaz sadece duyguların dısa vurumudur..ben birinin karsısında aglıyorsam ama o kendimi kucuk dusurdugumu soyluyorsa asıl boyle bir insan icin agladıgıma yanarım..

Aklıma geldikce cok küçük düsmüs gibi hissediyorum.
Keske karsısında aglamasa idim, cünkü alaycı yüz ifadesi vardı ve ben o ifadeyi unutamıyorum. Uykularım kacıyor. Bu bir hata mıydı, onu anlamaya calısıyorum. Kendimi zorlayıp tutmalı mıydım acaba?

hiç bir erkeğin aşkından dolayı ağlamadım karşısında...kendim odama höynkürüp
atardım stresimi...kendim dağılıp kendim toparlanıyordum kısaca...
ben ergenlikte daha manyaktım
sevgilim vardı aramız süper ben eve gelip
çok seviyorum ben bunu yea deyüp saatlerce ağladımı biliyorum :) deliydim galiba ...karakter kısmına geline malesef kızımızın çok zayıf olduğunu düşünuyorum
klasik olucak ama kşmsenin önünde ağlamamalısın...bu benim fikrim...
annem dahi ağladığımı 3-4 kez görmüştür ömründe...sevmiyorum ağlamayı insanların önünde...

Peki karsısındaki kisi ne düsünmüstür sizce?

Aklıma geldikce cok küçük düsmüs gibi hissediyorum.
Keske karsısında aglamasa idim, cünkü alaycı yüz ifadesi vardı ve ben o ifadeyi unutamıyorum. Uykularım kacıyor. Bu bir hata mıydı, onu anlamaya calısıyorum. Kendimi zorlayıp tutmalı mıydım acaba?
sen niye kucuk dusmus hissediyorsun ki o hissetsin o alaycı bakısı yuzunden..sen onun gibi insani dugularını kaybetmedigin icin sevin bence asıl o kucuk duruma dusmus insanlıgını kaybetmiş yazık

acidim kiza.. yani simdi erkekler ne düsünür bilemem karsisinda bir kadin aglasa..
ama benim karsimda bir erkek aglasa yok olmak isterdim o an herhalde :KK55:

ama bence herkese göre degisir bu durum..

senin durumuna gelince..alayci yüz ifadesi degil de..onun ego patlamasinin yüz ifadesiydi bence..

sen niye kucuk dusmus hissediyorsun ki o hissetsin o alaycı bakısı yuzunden..sen onun gibi insani dugularını kaybetmedigin icin sevin bence asıl o kucuk duruma dusmus insanlıgını kaybetmiş yazık

Yemek yiyorum, tadı hosuma gitmisse, o ifade gözümün önüne geliyor; kafamı yastıga koyuyorum, aynı; gülüyorsam gene aynı...
O hali hicbir güzel anıyı bırakmadı zaten, onu hic güzel hatırlayamayacagım sanırım. İyi insan diyemiyorum hiç.
Kendimi küçük düşürdüm mü düşürmedim mi onun derdindeyim..

acidim kiza.. yani simdi erkekler ne düsünür bilemem karsisinda bir kadin aglasa..
ama benim karsimda bir erkek aglasa yok olmak isterdim o an herhalde :KK55:

ama bence herkese göre degisir bu durum..

senin durumuna gelince..alayci yüz ifadesi degil de..onun ego patlamasinin yüz ifadesiydi bence..

Onun egosunu yerle bir edesim var. Yöntemin var mı?

Yemek yiyorum, tadı hosuma gitmisse, o ifade gözümün önüne geliyor; kafamı yastıga koyuyorum, aynı; gülüyorsam gene aynı...
O hali hicbir güzel anıyı bırakmadı zaten, onu hic güzel hatırlayamayacagım sanırım. İyi insan diyemiyorum hiç.
Kendimi küçük düşürdüm mü düşürmedim mi onun derdindeyim..
tamam da..gecmiş yasandı bitti degiştiremiycegin seyleri dusunmenin ne faydası olucak sana.. bak yine senin hayatından calıyor bu adam..bunu bu kadar takmaya degmez hem kendine bosuna dert etme aglamıssın o anda tutamamıssın kendini cok dogal olabilir herkesin basına gelir..

Back
X