- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Ama kendini neden takip ediyor ki yani resmen ele verme durumu bu o yüzden o değildir diye düşünüyorum.. birde kız İngilizce yazılar yazıyor ama benim eski sevgilim bilmiyor İngilizceEski sevgilin olabilir canım...
Bende onun hayatında olan yeni birisi var da o mu acaba diye düşünüyorumEski sevgiliniz değildir ya.
Fake hesabıyla kendini niye takip etsin ki bir de başta akrabalarını falan da takip etmiş ne alaka yani.
Eski sevgilinizin bir tanıdığı falandır belki,ne bileyim adınız geçmiştir bakmıştır falan bilemiyorum.
Bende onun hayatında olan yeni birisi var da o mu acaba diye düşünüyorum
Yok değilBana da öyle geldi.
İngilizce yazıyor demişsiniz ama yabancı değil sanırım ?
Yok değil
Ya onun ınstagramnda da hiç yeni bir kız yok sadece bu kız var zaten bir kaç akrabası bir de ben vardım. Bende yokum artık. Birde bir kaç gün önce arkadaşıma lütfen bizi Lamblike ile barıştır demiş. Sanmıyorum yeni biri olacağını. Ama o desem değil kendisi olacağını da sanmıyorum. Ama neden ben o ve bir kaç sahte hesap. Yani hiç bir yere çıkmıyorEski sevgilinin, yeni sevgilisi... net
Ne için ? Sadece merak ediyorumEyvah kafam yandıniye bu kadar kasıyorsunuz kendinizi zor gelmiyor mu
O fotoğraf aratma işi nasıl oluyor ya hep merak ettim ama yapamıyorum.Çılgınca bir stalklanmaya maruz kalıyorsun gibi. Eski sevgilinin yeni sevgilisi olabilir belki. Ama o zaman neden eski sevgilini de bütün akrabalarıyla birlikte takip etsin ki... Ay bilmiyorum çok değişik. Kızın paylaştığı fotoğrafları google’da aratsana. Sahte mi yoksa kendi fotoğraflarını mı koyuyor?
O fotoğraf aratma işi nasıl oluyor ya hep merak ettim ama yapamıyorum.
Bilgisayardan denememistim hiç yarın yaparım çok teşekkürlerTelefondan yapmayı ben de bilmiyorum ama bilgisayarda yapmak için arama çubuğuna fotoğrafı sürüklemek yeterli oluyordu sanırım. Benzer fotoğraflar çıkıyor öyle olunca.
https://support.google.com/websearch/answer/1325808?hl=tr
Burada da açıklamışlar belki yardımcı olur.
Bilgisayardan denememistim hiç yarın yaparım çok teşekkürler
Sil gitsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?