Bu kız kim acaba?

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Beni bir kaç gün once instagramdan bir kız ekledi yeni açılmış bir hesap sahte gibiydi. ilk açtığında bir sürü kişiyi takip etmiş ve takip ettiği kişilerde benim eski sevgilim, eski sevgilimle olan bir çok ortak arkadaşımiz ve (eski sevgilimin soyadından bir çok kişi) ve ben. Sonra başka kişilerde ekledi birsuru sonra bir kaç fotoğraf koydu dedim gerçek herhalde falan unutmustum bugün tekrar baktım . Takip ettiği kişilerin hepsini silmiş sadece ben benim eski sevgilim 3-4 başka kişi ve 10-15 ünlü. Bide fotoğrafına birileri yorum yapmış ama sanki o kişiler de sahte ve inandırıcı olsun diye yapılmış gibi. O yorum yapan kişiler de yeni açılmış hesaplar bir kaç gün önce açılmış, ve onlar onun takip ettiği dediğim 3-4 kişi. yani sahte mi değil mi sahteyse kim olabilir ki?
Şimdi uff sanane sil gitsinciler yorum yapmayın benim konuma direk çıkın

Eski sevgiliniz değildir ya.
Fake hesabıyla kendini niye takip etsin ki bir de başta akrabalarını falan da takip etmiş ne alaka yani.
Eski sevgilinizin bir tanıdığı falandır belki,ne bileyim adınız geçmiştir bakmıştır falan bilemiyorum.

Bende onun hayatında olan yeni birisi var da o mu acaba diye düşünüyorum

Eski sevgilinin, yeni sevgilisi... net
Ya onun ınstagramnda da hiç yeni bir kız yok sadece bu kız var zaten bir kaç akrabası bir de ben vardım. Bende yokum artık. Birde bir kaç gün önce arkadaşıma lütfen bizi Lamblike ile barıştır demiş. Sanmıyorum yeni biri olacağını. Ama o desem değil kendisi olacağını da sanmıyorum. Ama neden ben o ve bir kaç sahte hesap. Yani hiç bir yere çıkmıyor
Ondan bide sizlere sorayım dedim

Çılgınca bir stalklanmaya maruz kalıyorsun gibi. Eski sevgilinin yeni sevgilisi olabilir belki. Ama o zaman neden eski sevgilini de bütün akrabalarıyla birlikte takip etsin ki... Ay bilmiyorum çok değişik. Kızın paylaştığı fotoğrafları google’da aratsana. Sahte mi yoksa kendi fotoğraflarını mı koyuyor?

O fotoğraf aratma işi nasıl oluyor ya hep merak ettim ama yapamıyorum.
Aynı kişiye ait iki üç fotoğraf koydu arkadaşlarıyla falan

Ben tebrik etmeye geldim. Kendimi iyi bir stalker sanirdim ancak seni daha azimli ve sistemli gordum :)
Bence eski sevgilin ya da eski sevgilinin yeni sevgilisi olabilir. Az daha bilgi lazim ama bence profil her turlu sahte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…