Bu kız tehlikeli ?

Peki bu kadin ne niyetle dusunceyle laf tasiyor ? Seni kendime yakin gordugum icin soyluyorum sana demisti kuzenin dedigini yani
Düğün salon muhabbetini açtığı için kıza bilenmiş olabilir, sizi gelini olarak görmeyi istemiyor olabilir, kuzenle senin aran iyi olursa kv hakkında size olumsuz durumları anlatacağını düşünmüş olabilir. Sıkı sıkıya oğluma söyleme kimseye söyleme diye tembihleyip size anlattığına göre kuzenle aranızın açılmasını istiyor olabilir, yada kendi düşüncesini direk kuzen söyledi diye söylemiş olabilir.

Ama kuzen masum bence. O lafı hiç etmemiş olabilir.

Nasil yani bana kimden duydun diye sordu annen dedi dedim bende bunumu sormak istemistiniz

Evet evet. Peki kuzen ben öyle bir şey söylemedim dediği halde neden ağlatacak boyuta getirdi ki olayı anlamadım. Kusura bakmayın ben konuda sadece kuzenle empati kurabildim ve doğru söylediğini varsayarak üzüldüm kendisi adına. Annesine tepkisi ne oldu peki sevgilinizin tam olarak? Yani kadın yalancı konumunda şu an. Sevgiliniz kuzene ettiği lafların onda birini annesine sayabildi mi? Sayamadıysa eğer ona da yazıklar olsun ki küçücük çocuğa mı sevgilimi koruyacam artistliği yapabiliyor.

Kucuk veya buyuk kim olursa olsun sormak.hakkim degilmiydi sus pus oturamadim ne yaptim ne tehlikeliligimi gordu bu kiz diye dusunup dusunup durdum
kv de de dumur olmuştur aslında iyi olmuş onun adına
kız dediyse bile laf taşımasaymış kv
kimin dediği anlaşıldı mı kv de mi çıkarmış kız gerçekten demiş mi?

Kendimi tutamadim demicektim en basta baskasiyla ilgili bir sey denilse anlatilsa kisi veya kendisiyle ilgili dese susarim hatta zaman gectikce unuturum bile ama kuzeni cok sevdigimden sormadan duramadim

Siz herkesle aşırı samimi olmuşsunuz. Ortada söz yok, nişan yok. Durduk yere olayların ortasında kaldınız. Bu kadar samimiyet gereksiz olmuş. Ayrıca o kuzen daha 16 yaşında, siz kaç yaşındasınız? Çoluk çocukla niye mesajlaşıyorsunuz? Niye böyle söyledin diye bile sormam ben olsam. Birşey duyduysam sevgilime söylerim, hesabını o görür. Herkesin her lafını kaale alıp telefona sarılmayın. Biraz ağır olun.

Benzer durumlar benim başımdan geçti kaynanam diyemedigi şeyleri baskadinin ağzıyla derdi teyze şunu dedi amca şunu dedi sana gibi bence kaynana dikkat et o kuzenin kullanarak kendi düşüncelerini söylemiş olabilir birsey derse sus sevgilini seviyorsan köprüyü geçene kadar

Benzer durumlar benim başımdan geçti kaynanam diyemedigi şeyleri baskadinin ağzıyla derdi teyze şunu dedi amca şunu dedi sana gibi bence kaynana dikkat et o kuzenin kullanarak kendi düşüncelerini söylemiş olabilir birsey derse sus sevgilini seviyorsan köprüyü geçene kadar

Köprüyü geçince ne olacak? Böyle bir kaynanayla ömür geçer mi? :işsiz:

Arkadaslar gec yaziyorum kusura bakmayin konuya aciklik getireyim pek birsey denmedi bana ne konusuldu edildi kadin sadece oglu icin senmi soyledin dedi hayir mesajlari gormus dedim oda askerdeki insana hersey soylenmez dedi bende dedigim gibi mesajlarda gordu dedim oturmaya cagirdi isim var vs dedim gitmedim oglunada durmadan seninki ne ariyo bizi nede geliyo diyo

Ergenusu bosver kvye dikkat et :))
Kiz dedi veya kadin icin hangisi dogru soyluyo belli degil acikcasi pek umrumdada degil,olan oldu sonucta ben durmadan kadina da gitmek zorunda degilimde kadin durmadan ogluna ben icin bizi hic aramiyo gelmiyo biz bi kotulukmu yaptik nettik de bizi hic aramiyo gelmiyo diyip diyip duruyo sıktı iyice bu durum.

Kiz dedi veya kadin icin hangisi dogru soyluyo belli degil acikcasi pek umrumdada degil,olan oldu sonucta ben durmadan kadina da gitmek zorunda degilimde kadin durmadan ogluna ben icin bizi hic aramiyo gelmiyo biz bi kotulukmu yaptik nettik de bizi hic aramiyo gelmiyo diyip diyip duruyo sıktı iyice bu durum.

Anlayışsız insanin hali de baska oluyor iste. Gitsen birseyler soyleyip canını sıkar gitmesen laf eder. Sen mesafeni koy yeter. Nişanlina da gerektigi kadar anlatacaksin tabiki seni ona kötülediklerinde. Cok sıkma canini alisir o da zamanla. Nisanlin yanında olsun yeter

Anlayışsız insanin hali de baska oluyor iste. Gitsen birseyler soyleyip canını sıkar gitmesen laf eder. Sen mesafeni koy yeter. Nişanlina da gerektigi kadar anlatacaksin tabiki seni ona kötülediklerinde. Cok sıkma canini alisir o da zamanla. Nisanlin yanında olsun yeter
Bazen sevgilimede bir sey soylerken kadin yuzunden cekinir oldum,askerdeki insana her sey söylenmez diyip duruyo bana kafinin yaninada eve gidesim icimdende hic gelmiyor

Back
X