Bu kiz yalan mi soyluyor?

Cok.ama.cok isterdim biseler yapmak ama kizimi o kurslara goruremem ki birakcak kimsemde yok malesef

Seni terapi olarak görüyor anlaşılan :)
Arkamda destek , canım sıkıldıkça bana güç verecek arkadaş modeli gibi...
Ay kesinlikle cok guzwl anlatnissin ne demek istedigimi..zaten psikolojisi bozuk ilac kullaniyor icmesse baya kotu oluyor..ben ona hep destek verdim ama sonuc bu oldu malesef..zaten kendide diyodu tuhaf ama senle msjlasinca sen msj atinca butun sıkıntilarim gidiyo senle dertlesince yaziyo ..yuzyuze gorusunce degilde :d

Yok ben cok seviniyodum canim ..2 gun sora dogum gunu var benim evde ama ses soluk yok kendisinden..bikac kez cvp yazmadim ondan yazmiyo ama dogum gunune gelmemesi de cok sinirimi bozdu

O zaman bundan sonrası senin vicdanına kalıyor sanırım :) ve tahammül sınırlarına .
Arada yazışın bari de daha fena olmasın sanalcı arkadaş

Aynu senin yapinda ama digerleriyle gorusuyor valla kuzeninin eltisine bile gidiyor gorusuyor ...plani hep ona biraktim ama hiv demedi ki hadi suraua gidelim hele buara evime de gelmez oldu ama msjlar son gaz devam sevgi iceriklk
Bence arkadaşınız üşenmiş.onlardan fırsat bulamıyordur.tabiki yaptığı hoş değil sizede vakit ayırması lazım madem o kadar seviyor.eviniz uzak mı?sevmese mesaj neden atsın ki ben sevmediğim kimseye mesaj atmam çıkarım bile olsa onun arkadaşlığından ama aşırı üşengeçim en yakım arkadaşlarımla bile fazla görüşmem onlar plan yapmadıkça.bunun nedeni hem okulda yoğun olmam hemde yalnızlığı çok sevmem.okuldaki yetiyor bana sosyaleşme ihtiyacı duymuyorum sanırım diğerleri kadar kendi kendime yetiyorumbenim arkadaşlarımda üzülüyor mu acaba şimdi merak ettim

Peki msj olayini tamamen bitireyimmi ? Aslinda bende seviyodum msjlasmayi ama kullanilmislik hissi yuzunden sogudum suan..resmen sizin de dediginiz gibi yan cebe atmis sanki beni
İçinizden gelmiyorsa kesin.
Sizin içinde keyifliyse mesajlaşmak oldugu gibi kabul edip mesajlaşmaya devam edin ama beklentinizi de minimumda tutun.

O zaman bundan sonrası senin vicdanına kalıyor sanırım :) ve tahammül sınırlarına .
Arada yazışın bari de daha fena olmasın sanalcı arkadaş
Yarin ki dogum gubu partisune gelmedigi icin suan baya buz gibiyim...ama bi yandan da diyorum beni bukadar sozle de olsa seven birini kendimden soguturmuyum ki aynen canin arada cvp atayim bari

İçinizden gelmiyorsa kesin.
Sizin içinde keyifliyse mesajlaşmak oldugu gibi kabul edip mesajlaşmaya devam edin ama beklentinizi de minimumda tutun.
Neredeyse 1 bucuk senedir bu konuda beklentim minimum cnm 1 bufuk senedir gorusmuyoruz ayni sehirdeyiz arabayla dolmusla aninda goresebikme imkanimiz da var...ama neredeyse hergun msjlasiyoriz valla bende sasirdim

Ayyy içim şişti .. şu kadar dolacak kadar ne var ? Ararsa ara , yazarsa yaz , bitti ! Başka arkadaşın mı yok ? Şahsen böyle insanlara tahammül edemem ve kendileri çevremde yer edinemez. . Zaman harcayıp kirlettiğin zihnine yazık ..

belki kızacaksınız bana ama, şuan milletçe düşünmemiz, harekete geçmemiz gereken o kadar ağır mevzular var ki.. rabbim yaşatmasın hiçbirini tabi ki istediğiniz konuyu da açabilirsiniz ama yani nedir şimdi bu?
görüşmeyin siz de. seninle arkadaşlık etmek istemiyorum benim kafamı kurcalıyor arkadaşlığımız deyin mesela...
hayatı biz kendimiz zorlaştırıyoruz bence biraz da..

Ya özunde cok iyi biri cunku bende severim kendisini yani ondan kafaya takiyorum..ama bu ara buz gibi sogudum
Valla özünde iyi olan biri çelişkili davranmaz, yaptıklarıyla söyledikleri uyuşmuyor.
Demek ki sizi her daim yedekte tutuyor sizde ona msj atmayın görüşmeyin..
Böyle dengesiz insanların değerini artırmayın..

Peki msj olayini tamamen bitireyimmi ? Aslinda bende seviyodum msjlasmayi ama kullanilmislik hissi yuzunden sogudum suan..resmen sizin de dediginiz gibi yan cebe atmis sanki beni

Canım içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et. Kullanıldığını düşünüyorsan veya tavırlarından rahatsızsan görüşmek için kendini zorlama. Dostluk iki taraflıdır, iki tarafı da tatmin etmelidir. Senin beklentilerine uymuyorsa görüşmezsin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…