- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Ya özunde cok iyi biri cunku bende severim kendisini yani ondan kafaya takiyorum..ama bu ara buz gibi sogudumNeden bunu bu kadar sorun ettin anlamadım.
Ben böyle biriyle arkadaşlık yapmaktansa yalnızlıktan çatlamayı tercih ederim.
Yerinde olsam mesajlarına cevap vermem, aradığında da çok soğuk davranıp kapatmaya çalışırım.
Iste soyledim gecen sene gecistirdi simdi tekrar soylersem kendini bise sanar ne merakli benle bulusmaya falan der..diye dusunuyorum..msjlasmak resmen yetiyor yani belli..birde ustune gorusmek hibi bi derdi yok ama nedense benim var ayda 1 kerede olsa bir cay icmeli dostlar madem dost diyorsaBence sizi alıştırmak istemiyor sizinle çıkmaya filan..mesajlarla motive olması ona yetiyor.bu tarz arkadaşlığa razıysan devam et.ben razı olmazdim.biraz menfaatine göre hareket eden biri gibi.dostluk bu değil.yerinizde olsam bu kırmak filan değil ama bu duruma üzüldüğümu söyler böyle bir arkadaşlık bana göre değil derdim.bilsin yani.bence arkadaşınıza lütfen daha açık olun.
Sorar zaten yakinda..zaten hep sordu simdiye kadar hayirdir kuzum niye yazmiyon niye soguksun falan...simdi 2.kez soylersen gorusmek icin yalvarir pozisyona dusmek istemiyorum ama.bilmesi de lazim..Amaaan sen de üstüne düşme , çok sevdiği msj arkadaşlığınızı bitirir gibi soğuk davran. Anlarsa zaten soracaktır , hayırdır diye . Sende söylersin canım ben sanal arkadaşlıkları sevmiyorum , mesajmış yazışmaymış. İmkanım varsa oturup görüşebileceğim bir çay içip dertleşebileceğim arkadaşlarım lazım bana diye söylersiniz...
Aynu senin yapinda ama digerleriyle gorusuyor valla kuzeninin eltisine bile gidiyor gorusuyor ...plani hep ona biraktim ama hiv demedi ki hadi suraua gidelim hele buara evime de gelmez oldu ama msjlar son gaz devam sevgi iceriklkGrubundan fırsat bulamıyordur.bende buluşmaya falan üşeniyorum çoğu zaman yorgun oluyorum.arkadaşlarımı seviyorum ama sık sık görüşme ihtiyacı duymuyorum.belki bu tip biridir derdim ama o arkadaşlarıyla buluşuyormuş.sizin bu kadar takmanız gereksiz.üstüne düşmeyin görüşmek isterse o plan yapsın.
Mesafe koya koya goeuscek kimsem kalmadimesafe koy gitsin
Aynen daha once cok diyodum degismedi tine dersem resmen kendini bise sanacakAman niye kafana takiyorsun boyle mesaj arkadaslarini.Ustelemeyin sizde parka gidelim partiye gelin falan diye.Kendini bisey sanacak
Bilsin tabiiSorar zaten yakinda..zaten hep sordu simdiye kadar hayirdir kuzum niye yazmiyon niye soguksun falan...simdi 2.kez soylersen gorusmek icin yalvarir pozisyona dusmek istemiyorum ama.bilmesi de lazim..
Peki msj olayini tamamen bitireyimmi ? Aslinda bende seviyodum msjlasmayi ama kullanilmislik hissi yuzunden sogudum suan..resmen sizin de dediginiz gibi yan cebe atmis sanki beniMesafeli durun,sanki sizi yedekte tutuyor. Kenarda dursun da digerleriyle sorun yaşarsam görüşürüm kafasında.
Her zaman bir bahane bulması hoş değil.
Ayda yılda bir gelemez amenna ama her seferinde olmaz yani.
Boşverin sizde mesajlarına cevap vermeyin çok seviyorsa sizi lafta kalmasın,o desin görüşelim diye. Demiyorsa güle güle dersiniz zaten.
Ya üseniyor gelmeye gezmeye ama nedense bitek bana üseniyor..demekki goruscek kadar onemsemiyir..ama msjlarinda bu dunyada bitek sana guveniyom kardesimden de yakinsin bana iyi ki allah seni cikarmis karsima aekadasim tarzi cok guzel.msjlari var ama gorusmeye useniyir msjlasmka yetiyir onaBilsin tabii
Çözemedim ben msj dışında niye görüşmek istemediğini. Belki eviniz uzak belki eşi mi istemiyo acaba
Mesafe koya koya goeuscek kimsem kalmadidisarda biyerde gel kahve icelim.diyecehim bir arakadas ariyorum resmen
Seni terapi olarak görüyor anlaşılan :)Ya üseniyor gelmeye gezmeye ama nedense bitek bana üseniyor..demekki goruscek kadar onemsemiyir..ama msjlarinda bu dunyada bitek sana guveniyom kardesimden de yakinsin bana iyi ki allah seni cikarmis karsima aekadasim tarzi cok guzel.msjlari var ama gorusmeye useniyir msjlasmka yetiyir ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?