bu kıza son kez sabrediyorum....

Hehehehe güldüm valla :)) İlk mesajını okuyunca kızın saçını başını yolasım geldi. Ama bunu okuyunca gülümsedim.Çok iyi yapmışsın.Haketmiş. :) Hiç pişman olma bence.Hem zaten eşin de seni koruyo,çokta takma kızı kafana. :)

baştan sona okudum varmı böyle insanlar benim bi kuzenim var karısı beni çok kıskanır bende o yüzden onun olduğu ortamlara aşırı süslenip giderim hehe daha çok çatlasın diye , o karıda seni her gördügünde güzel olmalısın bence son yaptığın harakette süper olmuş kesin gebermişdir hırsından

görmezlikten gelince herşeyin farklı oldgnu görüceksin eğer o konşmaya başlarsa yine öyle densiz densiz gül geç deliricektir. beni gıcık edenlere hayatmda hç görmemşm gibi davranıyorum resmen gözüme bakıyorlar selam vermem içn ama bn sadece anlamsz anlamsz bakıyorum hayatımda ilk kez görmşüm gibi. kuduruyorlar nsl böyle davranıyo die. herkese tavsiye ederim

ohh çk ii yapmışsın cnmm :)
yanz bencede şimdilik işten çkarmayla ilgili bişi söleme eşine,bırak o zaten kendi diliyle kovdurtcak ztn kendni

tbr ederim seni canım ..ben olsam çoktan çirkefleşip yapışmıştım kızın saçlarına

ha ha ha haaaaaaaaaaaa :)))) bence çok güzel yapmışsın.Face teki resimlerinizin altına dont like falan filan yazmakta ne demek ne haddine yaa.Bence çok yüz bulmuş eşinden ve ailesinden.Bu tavrın onu daha çok hırslandırmış olabilir.

ona bu hareketinle ne kadar hanımefendice cevap vermışsın..hem ağırlığını korumuşsun,hemde onu ne kadar aşağılık gördüğünü kale almadığını göstermışssin...bravooo

Ben merak ettim farklı bir olay oldumu diye :) O kadın yine bir şey yaptı mı sizin büyük darbenizden sonra ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…