Bu kız acayip sinir oldum. İşim var netten çıkmak zorundayım. Dönünce mutlaka yorum yapacağım !
seni anlıyorum. kadın mı deyim, varlık mı deyim....... ne deyim. uyma sen ona allah korusun yapacağın bir yanlışta emeline ulaşmış olur.
biz ona halk arasında başka bir tabir kullanıyoruzda burda ayıp düşer.
sakın uyma sakın sakın.
it ürür kervan yürür hesabı
Eşiniz çok güzel cevap vermiş. Utanacağına sırıtması onun ne kadar basit olduğunu ortaya koymuş zaten.
Takılmamaya çalışın. Onun huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. Karşılaştığınızda da selam bile vermeyin.
kızı tanımıyorum nasıl bir insan bilmiyorum ama
çok güzel biri de olsa,çok kültürlü biri de olsa
bu kadın kendi komplekslerinde boğulmuş biri bence
herkese karşı mı böyle yoksa sadece eşinize karşı mı böyle terbiyesizce konuşuyor merak ettim
böyle insanlar kendi komplekslerini başkalarını ezmeye çalışarak kapatırlar çünkü
tamam bekliorum :)
emeli ne ki ne istio benden..eğer aklında kıskançlık yada layık görememe durumu varsa ona ne ..anlamıoum ya çok kızıorum çok..
birde face de eşimle beraber olan fotoğraflarımıza (eşimin ark.listesinde kendisi) dont like yazmıştı birkaç tanesine..
Allah yardımcınız olsun. egosunun sınırını bilmeyen yüzsüz insanlarla uğraşmak zordur. siz hiç muhattap olmayın ne olursa olsun eşinize anlatın ve rahatsız olduğunuzu hissettirin ama kıza değil, eşinize.....
ayyy sınır oldum.ben olsam onu bı guzel rezıl ederım.tabı esıne,aılesıne,arkadaslarına kucuk dusme durumu var bır de.konusma yaa onunla,bırak esın gereken cevabı verıyor zaten.
canim aman ha biliyorum ne kadar zor olsada öfkene hakim ol lütfen!!!
yani seni öfkelenmeni görmen o terbiyesizi sevindiriyor!!!!! amacida bu degil mi sanki??sen yeni gelinsin ya hani istiyor ki seni öfkeli bilsin esin ve ailesi....cünkü yaptigi insani öfkelendirmeyecek türden degil
ama bak canim,aklini kullan!
sende onun oyununu oyna,o sana laf mi sokusturuyor-sende cok sakin bir sekilde kontra ver...ama böyle gülerek dalga gecer gibi ver!!!yani kalma laflarinin altinda...
ama öfke bizlere zarar,,,bende cabuk öfkelenirdim eskiden,,,halada var tabi ama sakin olmak daha iyi ve hakli olan sensin o yüzden problem yok,,,üzme tatli canini böyle terbiyesiz biri icin!!!
ulen biz kendi kuzenimize bile kardesimiz gibi olmasina ragmen esi yanlis anlamasin diye mesafeli davranirken milletin kizi ne patavatsiz ve cirkef
ayyyy çok gıcıkkkk.
canım, sen ne sıkıyorsun ki canını; eşin feci şekilde vermiş cevabını. hiç kaliteni ve seviyeni bozma. insan delirir tabi ki. ama sen hanımefendiliğin, kaliten ve icraatinle vereceksin cevabını.
Ne kadar kalitesiz bir kadın bu ya. Eğer birine karşı nefret duyarsan ona direk söylersin. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla şeklinde davranırsan çirkin bir görüntü oluşturursun.
Eşin sana laf bırakmamış ki, gayet güzel savunmuş. Hoş ortada savunacak bişey de yok. Ezik bir kadının çırpınışları gibi göründü gözüme.
Sen hanımefendilik yapıp cevap vermemişsin markette falan ama bu kadar sessiz kalma. En kötü dikdik bakardım ben. Duyduğumu ima ederdim, aynı iğneli cevaplarla karşılık verirdim.
o sana sırıtarak bakıyorsa sende ona rahatsız edici gözlerle dik dik bakıp havaya gelmesini sağlayacaksın tam bı tarafı kalkmıs havalnmısken pat dıye aşa cekeceksın lafınla yada hareketlerınle ben olsam öyle yapardım yapıyorumda havalı kendını begenmıs biri görürsem
eşin silsin faceden onu hatta engellesin sen hanımlığını hiç bozma ne yaparsa yapsın sallama tınlamadıkça kudursun köpek =))
ayy gerizekalı yaaa kır agzını gözünüü
salak kızz yaa tatlım çok haklısın valla inanılmaz sinir bozucu bişeyyy eşin çok güzel vermiş cevabını , o ortamda rezil olan siz değilsiniz o kız.
mal gibi kalması gerekrken bde iyice şeyliğe vurmuş kendini. o kelimeyi kullanmıcamm
tatlm bnce fazlasyla basit bi kızz eşinde de gözü vardır ((her erkekte oldugu gbii! )
kompleks yapmıştır kendine,sizide mutlu gördükçe oyüzdendir bence bu laf atmalar falan çünkü farkettiysen hep seni ezmeye 'Eskisiyle' seni kıyaslamaya çalışarak küçük düşürmeye çalışmış. eskiden kastının ne oldugunu kim oldugunu bilemiyorum. ama kuyruk acısı var gibi.. bilemedim cnm..
ama bnce eşinle konuş. ama tartısma onun yaptıgı bişey yok tam tersi böle şelerle aranı bozmak yerine iyice yakınlaş iyice baglarını güçlendir iice deli divane aşık olsun eşin sana..
ama konusup bi karar da verin yani mesafe koyun aranıza.. neblim erkek arkadasının akrabasydı sanrm. sen deilde eşin annesine fln sölesin desin fazla yüz göz olmayın gelip gitmesin abuk sabuk hareketler yapıo karım bişi demio alttan almaya çalışıoda fena olcak sonu die. ailesi müdahale de etmesin tabiki ama onlarla muhatap da olmasın gelmek fln isterlerse bahane uydurup agırlamasınlar . hepiniz mesafeli olun . yüz göz olmaya gerek yok ki bence selama da gerek yok da neyse.. slm ver geç.
2kelime konuşulabilicek bi kalitede olmadıgını düşünyorum dersin kapatrsın. uft çok sinir oldum cidden. sıkmacnm sen canını böleeri dolu bu zamanda...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?