bu kıza son kez sabrediyorum....

kızlar hepinize çok tşk ederim destek ve önerileriniz için..dün akşam iş çıkışı eşimin şirketine gittim.kayınvalidemlrle yemeğe katılacaktık bende işyerine geçtim eşimin.odasında bekledim eşimin o sırada eşim tlfla konuşuyodu allahın işi ya elinde bi dosya imza için girdi içeri beni gördü hiç slm hoşgeldin filan yok eşimin tlfnu kapatmasını bekledi bende dergi filan bakıorum koltukta kurulmuşum:)eşim imza atıp yolladı tam çıkarken "elif bana bi kahve sölermisin" dedim hazır otarafa gidiosun" :) ama hiç yüzüne bakmadım..duraksadı sekreteri yollayayım dedi çıktı gitti.eşim duymadı sonra ne oldu diye sordu anlattım doğrumu yaptım bilmiyorum ama içimde ki öfke biraz sndi aklımca intikam almış oldum..

bacımmm gel bi öpim seni alnından sen çözmüşsün olayı saygıyla eğiliyorum önünde

harıka yapmıssın.tebrık edıyorum senı.o senı kucumserse alasını yap.kımın ne oldugunu anlasın

ben de tebrik ediyorum.bundan sonra da sinirlerine hakim olup birşey yokmuş gibi davran canım.
Kıza uyuz olduğunu ve yaptıklarının seni sinirlendirdiğini sakın kendisine belli etme daha çok üstüne gelir bence.

sizce doğrumu yaptım ya? gece düşündüm de eşim hakkımda hemen yanlış düşünürmü acaba diye..muhattap alma demişti çünkü.gerçi bişi demedi kafa salladı gülümsedi okadar..

canım bence esın guzel cevap vermış ama sende ona cevap verme sıran gelmişte gecıyor bıle..

senın hanımefendıce davranısını benle basedemez dıye düşünmemesi için kımsenın olmadıgı yerlerde ona laf carpıt ez.hemde bı bocek gıbı..

o kız senı kıskanıyo ben bunu dıyım ...

hatta esındende hoslanıyo ama esın senı cok sevdıgı ıcın sana gıcık tavırlar ıcıne gırıyo

sen eşinin yanında cevap verme ver ama kırıcı olma onun sevııyesıne dusme esının ve onun aılesı yanında senın kalıtenı dusurur..

resmen onla dalga gec gıt otur kahve ıste cay ıste ....gıcıklık dglmı

ancak o zaman senle basedemıycenı anlar ve sana laf vurmaz

İŞTEN FALAN CIKARIN DEME O KENDI SONUNU KENDI HAZIRLIYCAKK UNUTMA BU LAFIMI!!!
KOLAY GELSINN

sakın savaş haline getirmeyin,gerçekten önemsemeyin kızı.siz önemsemeyip muhatap olmadıkça haddini bilecektir.haklıyken haksız durumuna düşmenizi istemediğim için böyle diyorum.çünkü bu tiplerden herşey beklenir,bir gün eşinize dert yanıyor,benimle didişiyor diye sizi şikayet ederken bulursunuz Allah korusun.en son hareketinizi eğer gerçekten sekreter gelimiş olsaydı ona da bu şekilde söyleyebilirdiniz ,öenemsemediğinizi ve yerinizi bildiren bir davranış olmuş güzel ama eşinize anlatmanızın gereği pek yok,erkekler bu savasları laf sokmaları pek anlamazlar.ona söz etmeyin,gereken yerde gerekeni söyleyin ama onu ciddiye almadan.marketteki o konuşmayı başkası yapsa nasıl cevap verirdiniz ? aynen öyle cevap verin.mümkün mertebe muhatap olmayın,yoksa eşiniz ve ailesi aranızdaki savaştan yorulabilir ve önemsemeyebilir bir süre sonra. o yüzden sakim olun ,zaten hanım birisiniz belli çizginizi bozmayın ,kendinizi ezdirmeyin ama kızla didişmeyin.üstünüze çamur sıçramasın :) sevgiler..

canım walla tebrik ederim
asla hanımlığını bozma çok ii yapmışsın.
dediğin gibi yüzüne bakıp muhattap almaman tam isabet .
başarılarınnın dewamını dilerim.

tşk ederim hepinize çok güzel öneriler alıyorum burdan..eşim hayırdır diye sorunca anlattım tlfla konuşurken bi muhabbet geçtiğini anladı ve kendi sordu çünkü.kahve istedim dedim :) okadar ..savaşa dönüştürme derdinde değilim asla..mümkün mertebe benden uzak olsun diye duacıyım hatta..

sizce doğrumu yaptım ya? gece düşündüm de eşim hakkımda hemen yanlış düşünürmü acaba diye..muhattap alma demişti çünkü.gerçi bişi demedi kafa salladı gülümsedi okadar..

fazla ileriye gitme derim haklıyken haksız olursun eşine batar bu davranışların umursama dediyse umursama bu yaptığın ona ömür boyu yeter =))

allahım bu kompleks neler yaptırıyor ınsana benım esımede bırısı hep beraber bıyere gıderken gelıp eşıme ben senın karında 5 kılo fazlayım demıştı ne demek ıstedıyse artık bış eşimle çok gulmuştuk

komple komple kompleksssss tiki..... diceğim kız baya kompleksli.... yazık eşinde bır zamanlar gözü varmışş.. seni incelemesi laf sokması da bu yüzden... eşin seni seviyor.... ötesi yok. vız tırıs başkaları... bıse deme tatlım.... sen kocana ve sevgıne evliliğinize bak.... böle üşüşenler bir zaman olur sıkılır gideler zaten. sinek gibilerdir. boylelerini sakın rakip görüp de huzurunu bozma

Son düzenleyen: Moderatör:

Bravoooo.... Hahaha ! İşte budur. Ben de bundan bahsetmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…