Bu Kızı Yeniden Büyütmeliyim:)

canım bu leslie hatunun bir çok videosu var
1mil
1mil
3 mil
başlangıç için idealdir.
sırayla bunları indirip günlere bölerek yapabilirsin. senin adın neydi bir de ankarada yaşıyorsun sanırım. okuyor musun. ne kadar çok soru sordum

merhaba canımm.ziyarete geldim seni :) inşaAllah hedefine varırsın kardeşim.birbirimize destek olarak yenelim inş.hata bile yapsak beslenmede mesela bir doğum günü partisinde koca 1bi pasta yesek dünya sonu zannedip şişmanlık kaderini kabullenioruz hemen aslında olabilir ertesi gün dengelenir değil mi.birbirimizin yanında olarak umutsuzluğa düşmeden başarcaz inş.

çok iyi etmişsin canım benim hoşgeldin.Günaydın
inşallah hepimiz varırız cümleten
aynen öyle canım bir olursak motive edersek birbirimizi yapamayacagımız şey yok. takipteyim seni

ooof kahvaltımı yaptım 1 saat geçti spor yapayım dedim salçalık biberler geldi
en sevmediğim iş. ama yapcaz mecbr. bende leslie ile brazilyan butt u akşama bıraktım
squat yaptım ve mekik çektim.

bugün kü menüm

sabah
1 dl çavdar
domates
peynir
4 yeşil zeytin

ara
1 bardak süt

öğle
(salçalık biberler geldi canım anam onlarla uğraşmaktan yemek yapamadı e bende ona yardım ettim)
dünden kalan sarma dolmadan yedim az miktarda

ara
yoğurt
ara
meyve
akşam
haşlanmış tavuk
1 domates

ve günü 2 paket eti form la kapattık(300 kcal)

bazı nankör dostlar hamburger yerken ben onları yedim npayımmm

güzelmiş menün canım...

2.gün
Sabah kahvaltim
Zeytin
1 ddilim ekmek
1 dilim kek

Ara
Nescafe
:))
Hayatımda boyle diyet listesi görmedim diyen vardır ama kendim uyguluyrm canımın istediği :)

dilam öncelikle hiç vazgeçmeden devam et diyorum vee şunu da bil sen kilolu değilsin gönlünce giyin gez dolaş eğlen ve vucudunu cok cok sev

18 yasımdayken 72 kiloydum ve kiloluyum diye hayatı kendime zindan ederdim şu an 90 küsür kiloyum keşke 70lerde olsam diyorum

yani demem o ki 1.75 boya 83 kiloyla ben kiloluyum diye sakın sakın düşünme sen normalsin tatlım bunu bil ve istediğin kiloya inene kadar dikkat et sadece

Bugün biraz tatlı kacirdim o yüzden aksam çok çok az yicem

canım olmadı buuuu

alizwell canım çok sağol motiven için çok mutlu oldum. öyle ama insan kendii köt hissediyor umarım sende zayıflarsınn

Bu kız büyüyeceekk ve 60-65 kilo civarında bir kuğuya dönüşecekkk Pes etme yapacaksınn

ahsencim sağol canım
ayyy turkishcandy inşallah canım agzından bal damlıyoooor

ayran aşı detoksu başladım cumaya kadar yapıcam.
kahvaltı: 1dl çavdar 4 yeşil zeytin 1 dlm peynir
1 dilim kavun

ve 2 saatte bir 1 kase ayran aşı

ayran aşı detoksu başladım cumaya kadar yapıcam.
kahvaltı: 1dl çavdar 4 yeşil zeytin 1 dlm peynir
1 dilim kavun

ve 2 saatte bir 1 kase ayran aşı
cumaya kadar mı? 2 gün diyor.gerçi bence uzun da yapılabilir gayet sağlıklı içinde bir sürü şey var.kahvaltı da normal zaten.tek sorun aynı besini tüketmek:)) başarılarrr kuzum:)

ahsencim sağol canım
ayyy turkishcandy inşallah canım agzından bal damlıyoooor
isteyince neden olmasın canıımm:) ben bunu yaşamış görmüş biriyim, emin ol kendin bile şaşıracaksın bedenine :)

şekerimm hoşgeldin günlüğüme tekrar:
evet canım benim zayıflama topiğimde cum günleri tartı cumaya kadar 3 gun varya 1 gun daha yapsam bişey olmaz diye düşündm.

turkish candy sagol canm benm destegın için evet kendime bi program hazırladım. yavaş yavaş azalan listelerle. bakalım harfiyen uyucam. nasılsa bir gün bitecek.

Bende yapmistim ayran detoksunu iki gunde 1.700 vermistim cnm ama normal diyetime donunce hemen yukseldi kilom ama sonucta 1 kilo vermisoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…