bu kızılacak bişey mi!

Tebrik ederim,ne mutlu size..
Keşke eşinizde bu günün sonunda sizin böyle bir espri kaldıramayacağınızı tahmin etseymiş
Ben size hak verdim
Ben de olsam bozulurdum.

Yoksa size ayakkabımı alacak yinede beklentiye girdirmek gibi olmasın ama ama yok ya erkeklerin genlerinde öylesi gen çok derinlerdedir.

Kendine yemek söyle.
Çiçek de al.
Hatta hediye de.
Çek fotosunu gönder.

Tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana dönmüş eşinde.

En azından bir daha yapmaz.

Zehretme bu günü kendine.

Tebrik ederim.

Tebrik ederim,ne mutlu size..
Keşke eşinizde bu günün sonunda sizin böyle bir espri kaldıramayacağınızı tahmin etseymiş
Ben size hak verdim
Ben de olsam bozulurdum.

çok teşekkür ederim

Yoksa size ayakkabımı alacak yinede beklentiye girdirmek gibi olmasın ama ama yok ya erkeklerin genlerinde öylesi gen çok derinlerdedir.

yok sanmıyorum bişey alacağını
hatta bence şöyle oldu:
ben ayakkabı olayına tepki gösterince adamın kafaya dank etti
şimdi de durumu kurtaracak bişey söyleyemediği için susuyor olabilir.

sağol slim. çok güldüm ormanlar da kütüğe dönmüş hatta
senin adın değişmiş hayırlı olsun

Ben kızmazdım sanırım.
Ne kadar beklentiye girersek o kadar büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz.
Sizin de kızma nedeniniz beklentinizin olması.

Boyle bir gunde dusunecegin en son sey bu olsun bence ya senin ne kadar onemsediginin farkinda degil ya da bosluguna geldi. Her zaman kafalari calissa kadin olurlardi zaten

Ben kızmazdım sanırım.
Ne kadar beklentiye girersek o kadar büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz.
Sizin de kızma nedeniniz beklentinizin olması.

aynen öyle beklentiye girdim diye oldu

Sınavı geçtin diye niye çiçek alması gerekiyor ki , neden böyle bir beklentiniz var.Bana göre boşuna kızmışsın.

yani bi gelenek gibi bişey diyeyim
sınav dediğim yüksek lisans tez savunması
aynı yerde yaşasak zaten akşamına kutlamaya falan giderdik o zaman bişey beklemezdim yani öyle hediye falan

Boyle bir gunde dusunecegin en son sey bu olsun bence ya senin ne kadar onemsediginin farkinda degil ya da bosluguna geldi. Her zaman kafalari calissa kadin olurlardi zaten

aslında haklısın ne badireler atlattım
e tamam bişey yapmadı da
bari şimdi arasa benimle konuşsa neler oldu sınavda falan sorsa ya?

hiç merak etmemiş
halbuki ben tezimi ona ithaf etmiştim

Sonuclarin belli olmasa neysede, resmen sinavi vermissin ve onun tavrina bak!! Sakin taviz verme, burnu sürtsün biraz.

master tez savunması
çok şükür ki başarılı bulundu

bende boyle seyler cok bekledim ama hic gelmedi.
artik beklemiyorum, en son bu tarz bir durumumda sana bi cicek alicam, ne hediye sitersin atrzi cumleelr kurdu, hic duymamazliktan geldim.
yani ayni model esten bende de var, zmnla kafaya takmamayi ogrenirsin.
seni inannilmaz anliyorum, insan bekliyoki sinavdan once arasin, stresini alsin, sinavdan sonra arasin super bir ses tonuyla ne kadarda harikasin desin :) ama oyle olmuyo ne yazikki.
belki bi yere yemege goturur, kutlama gibi bisey yaparsiniz. en azindan bunun sinyalin ver ve bunu yapin. gerisi asiri beklentiye giriyor.

ay evet anladınız beni :)
sabah ben aradım konuştuk başarılar dedi
sınavda msj atmış bitti mi diye çıkınca aradım tebrikler dedi
e bitti

yav ben sana ithaf ettim o tezi be adam
geri alcam ithafımı işte

ben doktora tezini intaf ettim (tabi yaninda kizimla beraber) ama ayni tas ayni hamam :)
gerci beklentilerimi artik anladigi icin eskisinden daha iyidi ama karakter iste degismiyor bi yerden sonra.
zmnla senin esinde anlamaya baslar siteklerini beklentilerini. ama soylemek lazim dolayli yoldan yada direk soylemek lazim cogu zaman :)

aslında haklısın ne badireler atlattım
e tamam bişey yapmadı da
bari şimdi arasa benimle konuşsa neler oldu sınavda falan sorsa ya?

hiç merak etmemiş
halbuki ben tezimi ona ithaf etmiştim
Acaba yanınızamı gelecek? Önceden böyle sinirlendiriyor da sürpriz mi yapacak? Neyse susuyorum ben aklıma bir sürü şey geliyor da şimdi hiçbiri olmazda gerçekten iyotsuz tuzun dediği gibi fidanlar ağaca modundadır belki

Ben de kızılacak bir şey göremedim .Bilmiyorum benim hediye beklentim hiç olmadığı içün belki
Bence keyfinizin kaçmasına gerek yok gerçekten.O anlamamıştır bile sorunun ne olduğunu,erkekler biraz düz mantık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…