Bu kızın amacı ne ? Şok oldum.

elaa_35

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
42
0
16
İzmir
Burayı uzun zamandır takip ediyorum ama bir derdim olmadığı için üye olmamıştım. Konunun sahte olduğunu düşünenler olabilir düşüncelerine saygım var tabi, neyse konuya giriyorum;

Geçenlerde evde otururken mahalleden bir arkadaşım var kız o çağırdı evde canı sıkılıyomuş gel oturalım dedi gittim bende. Kafa dengidir öyle düşünüyodum yani. Neyse bişeyler yiyorduk ya sana bişey sorucam dedi. Sor dedim. Hani anneler bebeklerini emziriyoya sence acıyomudur göğüsleri emzirirken dedi bilmiyorum ama acımıyodur heralde ne alaka niye sordunki dedim çok merak ediyorum ya dedi. Aman boşver ilerde bebeğin olunca öğrenirsin dedim. Sonra bi 5 dk geçti ya sana bişe dicem ama sakın kızma dedi noldu dedim x varya (x=komşumuzun 8 aylık oğlu) annesi geçen gün bana bıraktı işi varmış yarım saat bakarmısın dedi bende aldım evde kimse yoktu emzirmeye çalıştım dedi. Şok oldum ağzım açık kaldı şaka yapıyosun dedim çok merak ediyodum ama dedi ya sen sorunlumusun amacın ne merakını böylemi gidermek zorundaydın dedim bağırdım sakın söyleme annesine lütfen falan dedi bende git tedavi ol cidden diyorum dedim kapıyı çarptım çıktım.

Kızlar bi akıl verin yorumlarınıza ihtiyacım var kafam çok karışık..

Son düzenleme:
sanırım ikinizin de yaşı küçük..abartacak bişey yok..süt anne oldu arkadaşınız tebrikler :)))

hayatım çok merak etmiş ve emzirmiş demeki tabiki hiç hoş değil ama yapmış işte
hem bebek emmez zaten süt olmayınca
emzirememiştir ondan

bu kadar basitmi derken?

çocuğa kötü bişey mi yapmış buraya yazmadığın...

zaten onda süt yoktur ne olabilirki???

bu yüzden mi kafan karışık..kafanı karıştıran ne anlamadım..bunda bişey yok merak etmiş aklınca merakını gidermiş korkma :)

Lezbiyen oldugunu mu dusundunuz?

Hayır onunla alakası yok ama. Başkasının çocuğunu emzirmeye çalışmak ne demek? Normal bi insan yaparmı bunu. Annesi ona emanet ediyo o emzirmeye çalışıyo bide baya denedim emdi biraz sonra sıkıldı diyo bana oturmuş anlatıyo ya.

hayatım çok merak etmiş ve emzirmiş demeki tabiki hiç hoş değil ama yapmış işte
hem bebek emmez zaten süt olmayınca
emzirememiştir ondan

Bilemiyorum bunu yapan daha sonra farklı şeyler yapmazmı sizce. Tamam bi kez yapmış merakını gidermiş bidaha yapmıcağı ne malum. Bizim komşu hep ona bırakıyo evde olduğu için. Annesinede bişey söyleyemem. Daha öncede saçma sapan şeyler söylemişti ondan bu korkum.

bende bir anneyim ve 8 aylık bebeğimi hiç bakıcılık tecrübesi olmayan 19 yaşında bir genç kıza bırakmam..bize ne yapman gerektiğini niye soruyorsun? bebeğin annesine mi anlatmak istiyorsun? arkadaşın fazlaca meraklıymış hepsi bu,sapık falan değil yani.

Her ne kadar hoş bir durum olmasada arkadaşın merakını gidermiş.

Kim bırakmak isterki? Kadın bırakmak zorunda. Kimsesi yok burda duşa giriyo,yemek yapıyo,evi temizliyo falan bırakmak zorunda kalıyo bunlarda gelsin aklınıza..

Daha sonra ne yapacak? Ne söylemeye calısıyorsunuz, açık olun ki biz de içinizdeki şüphe tohumlarını yok edelim.

Bak bir sürü anne normal karşıladı, sapıkça değil yani :S

Bebeğin annesine söyleyemez misiniz bir daha bırakmasın bebeği

Bende bunu düşünüyorum ama tepkisi ne olur bilememki belki çok tepki gösterir falan. Daha öncede dediki ''geçen gün x'in p..sine baktım ela küçücük bi görsen'' dedi bende büyükmü bekliyodun dedim güldüm ama hiç aklıma gelmemişti niye baktığı niye merak ettiği. Ya bu kızda bi şey var yada ben çok geniş düşünüyorum..

daha önceki saçma sapan dediğin şeyleri açıklarsan yorum yaparız ancak

kız merak etmiş denemiş zaten daha kotu bisey yapacak olsa yada ne bilim baska biseyler yapsa bunu soyleyip kıllandırmaz seni:)ben olsam güler geçerdim yapma bi daha arkadasım yazık bebege de derdim:)komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…