Bu kızın amacı ne ? Şok oldum.

birde anlamadığım siz her bir araya geldiğinizde bunlarımı konuşuyorsunuz yani başka paylaşacak seyiniz yokmu allah aşkına 19 yasında bu tarz muhabbetler dısında muhabbet olur

abartıyorsunuz ya ...insanları ötekileştirirseniz kaybedersiniz...sen salaksın,sapıksın dedikçede acaba öylemiyim der,o kızın varsa aklında derdini dinleyip yardımcı olmak doğru değilmi...belki kazanabilirsiniz...yada gerçekten abartıyorsunuz.

birde anlamadığım siz her bir araya geldiğinizde bunlarımı konuşuyorsunuz yani başka paylaşacak seyiniz yokmu allah aşkına 19 yasında bu tarz muhabbetler dısında muhabbet olur

Yoook konu sahibi başka şeyler konuşmak istiyor ama sapık,tacizci diğer arkadaş cebren ve hile ile konu sahibine yaşadığı cinselliği anlatıyor.
O da dinliyor çünkü evleri bahçeli ?
Ne alaka bilmiyorum,hiç sorma.

Bile bile lades demez hiç kimse,varsayımlara bıraksaydık hayatı ne kadar içinden çıkılmaz hal alırdı değil mi? Ortada olmuş bir olay var ve olduğu içinde bana göre korkunç bir olay..size korkunç gelmeyebilir,siz çocuğunuzun başka kadının memesini almasını rıza gösterebilirsiniz.
bakıcıya-kreşe bırakılan çocuklarının hijyenine anne dikkat eder ama göz görmeyince gönül napsın,bakıcıdan verdiğiniz biberon olayıda çok korkunç ama ben yanında değilken yapılmış ve bilmiyorsam ne çare..gönül isterki olmasın böyle şeyler ama malesef oluyor.Biberondaki sütün ısısına bakmak için elinizin tersine damlatmanızı tavsiye ederim,ağzınıza alıp emmeyin :)
Bu tür riskler tüm bakıcılarda var diye bu korkunç olayı normal mi karşılamamız gerekiyor?
Buradaki çabam olayı bebeğin annesinin bilmesi gerektiği,bilsin ki bir daha bırakmasın o kıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…