hani başlıkta "bu kızın amacı ne" diye soruyorsun ya aynısını senin için düşünüyorum bende...annesine söylemeyeceksen amacın ne? arkadaşın sapık desek mutlu mu olacaksın nedir anlayamadık.
Size diyorum ki; bizim bilmediğimiz sizin bildiğiniz başka birşey var mı? Sapıklık konusunda sizi işkillendirecek başka ne gördünüz? Acmış pipisine bakmış; e altını değiştirirken görmüştür zaten.
Kadın da cocugu uyuyunca girsin banyosuna, ya da o kadar düşünüyorsanız siz bakın.
Altını değiştirirken değil merak edipte açmış kendi dedi.
Konu sahibi kesinlikle erkek...Bence yorum yazmayın kızlar
hani başlıkta "bu kızın amacı ne" diye soruyorsun ya aynısını senin için düşünüyorum bende...annesine söylemeyeceksen amacın ne? arkadaşın sapık desek mutlu mu olacaksın nedir anlayamadık.
olur tabi neden olmasın
Yalnız konu sahibinin üstüne çok gitmiş herkes, siz bebeginizi soyunuzdan sopunuzdan olmayan birine emanet edin, oda emzirsin süt (!) annesi olsun, yok brşey deyip geçelim..
Konu sahibi kesinlikle erkek...Bence yorum yazmayın kızlar
Yani kız sapık mı?
O zaman hemen annesine söyleyin, anne duşa girdiğinde size getirir bi iki saat bakarsınız.
Ben çalışıyorum bu yüzden evde olamıyorum. Kız sapıkmı bilmiyorum işte sürekli sevgilisiyle yaşadıklarını anlatıyo +18 konuşuyo bu yüzden korkuyorum.
Süt annesi olmak mı ? Şaka yaptınız heralde :) Hangi sütten bahsediyorsunuz :)
Bu konu bi erkeğin ne kadarda işine yarar demi çok haklısınız oldukça seksi
Bir erkek için neyin seksi olabileceği noktasını henüz ben bir bayan olarak tayin edemedim.
Kaldı ki eşeğe bile saldıran erkekler varken bu konu hakkında varın siz düşünün.
Hem normal bir bayan böyle bir konuyu alıpta buraya dert diye yazmaz kusura bakmayın.
Sevgilisiyle yasadıkları onu bağlar, 19 yaşında bir kızın cinsellikten bahsediyor olması onun sübyancı bir sapık olduğunu göstermez.
Ama icinize sinmediyse gidin konuşun anneyle.
Hah evet tam üstüne bastınız ! Amacım dedikodu yapmak! Ne kadarda ince düşünüyosunuz ya. Ne alakası var ben daha önce böyle bişey ne gördüm ne duydum aklıma bile gelmedi birden söyleyince şok oldum neyseki gayet doğalmış gidip devam et arkadaşım dicem hatta!
Türkçe dersiniz küçükken kaçtı, ünlem işaretini gördünüz mü?
Yada önceki sayfalarda , aa efendim işte süt annesi oldu, süt anne , süt anne yorumlarını okudunuz mu, ünlemle birleşince nasıl bir anlam oluşturduğunu kavradınız mı?
Sizin kadar ayrıntılı düşünemiyorum maalesef. Bu konudan bi erkek olduğumu düşünen birinin çıkcağı hiç aklıma gelmezdi. Erkek olduğumu düşünmeniz hiç umrumda değil ne yazıkki. Size inandırmak zorunda değilim bazı şeyleri. Eğer bi erkek olsaydım daha güzel bi konu açardım. Ben burda acaba bebek emerken kız ne hissetti mi diyorum annesine söylemeliyimmi diyorum? Normal bi bayanda benim erkek olduğumu sanmaz sizde kusura bakmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?