Bu kızın amacı ne ? Şok oldum.

hani başlıkta "bu kızın amacı ne" diye soruyorsun ya aynısını senin için düşünüyorum bende...annesine söylemeyeceksen amacın ne? arkadaşın sapık desek mutlu mu olacaksın nedir anlayamadık.

Sanirim beklenen cevap buydu. O kiz sapik. Bebegin annesine haber ver ve ortaligi ayaga kaldir seklinde bir cevap.

Altını değiştirirken değil merak edipte açmış kendi dedi.

Altını değiştirirken değil merak edipte açmış kendi dedi.

Yani kız sapık mı?

O zaman hemen annesine söyleyin, anne duşa girdiğinde size getirir bi iki saat bakarsınız.

Konu sahibi kesinlikle erkek...Bence yorum yazmayın kızlar

olur tabi neden olmasın

Yalnız konu sahibinin üstüne çok gitmiş herkes, siz bebeginizi soyunuzdan sopunuzdan olmayan birine emanet edin, oda emzirsin süt (!) annesi olsun, yok brşey deyip geçelim..

hani başlıkta "bu kızın amacı ne" diye soruyorsun ya aynısını senin için düşünüyorum bende...annesine söylemeyeceksen amacın ne? arkadaşın sapık desek mutlu mu olacaksın nedir anlayamadık.

Benim merak ettiğim bu davranışı normalmiydi. Ama hepiniz abartılcak bişey değil deyince annesine söyleyip söylememe konusunda karar veremedim. Hem abartıyosun diyosunuz hemde annesine niye sölemiyosun diyosunuz. Abartılcak bişey değilse sizce annesine söylemelimiyim?

olur tabi neden olmasın

Yalnız konu sahibinin üstüne çok gitmiş herkes, siz bebeginizi soyunuzdan sopunuzdan olmayan birine emanet edin, oda emzirsin süt (!) annesi olsun, yok brşey deyip geçelim..

Süt annesi olmak mı ? Şaka yaptınız heralde :) Hangi sütten bahsediyorsunuz :)

Anadoluda kadınlar tarlada bağda bahçede rahat çalışsın ama çocuklar da memeden kesilmesin diye anne evde yokken evdeki yaşlı nineler, evde yoksa konu komşudaki nineler pörsümüş, boş memelerini verir bebeklere, bebekler de emdiklerini sanır, oyalanırmış. Şimdi biz türlü türlü emzik alıyoruz ya, o hesap işte. Bu belki yüzyıllardır uygulanan bir gelenek. Yeni çıkmamış yani. Eskiden çocuklar 4-5 yaşlarına kadar emermiş, arkadaşımın annesi 3 yaşında sütten kesmek zorunda kalınca ağlamış, bu yaşta bebe sütten mi kesilir diye, ama napayım yoktu çevrede yaşlı nine diye anlatmıştı.
Yani arkadaşınızın yaptığı o kadar da ilginç ya da sapıkça birşey değil. Ancak sizin bu tür şeylere böyle aşırı tepki göstermeniz de normal değil.

Yani kız sapık mı?

O zaman hemen annesine söyleyin, anne duşa girdiğinde size getirir bi iki saat bakarsınız.

Ben çalışıyorum bu yüzden evde olamıyorum. Kız sapıkmı bilmiyorum işte sürekli sevgilisiyle yaşadıklarını anlatıyo +18 konuşuyo bu yüzden korkuyorum.

bende çok büyütülecek birşey olmadığı düşünüyorum ama merak etmiş de olsa hakkı yok böyle birşeye.. çok rahatsız olduysanız eğer bebeğin annesine anlatın derim.. oda emanet edecekken 2 kere düşünür artık.. sizde bu kişiyle görüşmeye devam etmezsinizin olur..

Ben çalışıyorum bu yüzden evde olamıyorum. Kız sapıkmı bilmiyorum işte sürekli sevgilisiyle yaşadıklarını anlatıyo +18 konuşuyo bu yüzden korkuyorum.

Sevgilisiyle yasadıkları onu bağlar, 19 yaşında bir kızın cinsellikten bahsediyor olması onun sübyancı bir sapık olduğunu göstermez.

Ama icinize sinmediyse gidin konuşun anneyle.

Süt annesi olmak mı ? Şaka yaptınız heralde :) Hangi sütten bahsediyorsunuz :)

Türkçe dersiniz küçükken kaçtı, ünlem işaretini gördünüz mü?
Yada önceki sayfalarda , aa efendim işte süt annesi oldu, süt anne , süt anne yorumlarını okudunuz mu, ünlemle birleşince nasıl bir anlam oluşturduğunu kavradınız mı?

Bu konu bi erkeğin ne kadarda işine yarar demi çok haklısınız oldukça seksi

Bir erkek için neyin seksi olabileceği noktasını henüz ben bir bayan olarak tayin edemedim.
Kaldı ki eşeğe bile saldıran erkekler varken bu konu hakkında varın siz düşünün.
Hem normal bir bayan böyle bir konuyu alıpta buraya dert diye yazmaz kusura bakmayın.

Sizin kadar ayrıntılı düşünemiyorum maalesef. Bu konudan bi erkek olduğumu düşünen birinin çıkcağı hiç aklıma gelmezdi. Erkek olduğumu düşünmeniz hiç umrumda değil ne yazıkki. Size inandırmak zorunda değilim bazı şeyleri. Eğer bi erkek olsaydım daha güzel bi konu açardım. Ben burda acaba bebek emerken kız ne hissetti mi diyorum annesine söylemeliyimmi diyorum? Normal bi bayanda benim erkek olduğumu sanmaz sizde kusura bakmayın :)

Bu kadar uçlara yönelmek, siyah ya da beyaz demek bünyeye zarar.
Sakin...

Büyükken de küçükken de bütün derslerim 5 ti :) Gerçekten görmemiştim (!) bu işaretinizi. Ben kavga eder biçimde birşey yazmamıştım ama siz gereğinden fazla sinirlenmişsiniz.

Olur mu her ayrıntıyı düşünüp gelip buraya kimsenin aklına gelmeyeceği konuyu açmışsınız :) gayet ayrıntılı düşünüyorsunuz bence canınızın istediği konularda.
Tabiki gelip de buraya "ne hissetti acaba" yazamayacağınızı bizde biliyoruz

Arkadaşınızın yaptığı hiç normal bir şey değil,bebeğin annesine söyleyin,kadıncağız yavrusunu kimlere emanet ettiğini bilsin.Ayrıca ben sizi anlıyorum,arkadaşınızın daha ileriye giderek bebeğe zarar vereceğini düşünüyor fakat direkte suçlayamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…