Bu kızın amacı ne ? Şok oldum.

sadece annelik duyguları kabarmış

Valla ben anormal bısey goremedım.
tamam baskasının bebegını emzırmek ıstemesı hıc hos degıl ama
tamamen fazlaca merakından kaynaklı oldugunu dusunuyorum.
ayrıca bbeklerı cok sevıyor kı herhalde ondan bukadar meraklı.
zaten bebek onun memesını emmeyı bırak agzına bıle almamıstır dıye dusunuyorm
cunku bebekler kolay kolay baskasının memesını agızlarına almazlar.
ayrıca kım ufacık bır bebegı altı degıstırılırken gormemıstır kı.
anormal bır durumu olsaydı bukadar rahat konusabılecegını sanmıyorum

Belkide öyledir yorumlarınızla içimi rahatlatıyosunuz dünden beri neler kuruyorum bi bilseniz of.

sana ne akıl vermemizi bekliyorsun ki?
annesi bıraktığına göre altını da değiştiriyordur.görmesi çok normal
bezli çocuk sonuçta

Bana pek normal gelmedi açıkçası

En basitinden emanete hıyanet yani.

Kim ister ki bebeği üzerinde bu tip merakların giderilmesini..

Çokta abartılacak birşey gelmedi bana. Bende küçükken kuzenimi emzirmeye çalışırdım ama çocuk zaten emmez :)

Bebeğin p..sini görmüş merak edip. Sürekli +18 konuşuyo. Tamam kız kapa konuyu midem bulandı diyorum ay konuşalım çok merak ediyorum falan diyo. Meraktan ölücek o derece.

anladım canım madem rahatsızsın bu durum ve konuşmalardan uyar onu gerekirse sert bi dille uyar
hala devam ederse aynı şekilde sende onunla arkadaşlığını kesersin olur biter
çocuğa zarar vereceğini sanmam merak ediyodur ama çok şüpheleniyosan annesine uygun şekilde anlat o zaman

19 yaşında bir ergenin (hele baskıcı bir ortamda büyüdüyse) bunları merak etmesi doğal.
Bebek için endişeniz anlattığınız kadar büyükse, annesini uygun bir dille uyarırsınız.
Kızla aranız bozulacak diye düşünüyorsanız zaten arkadaş olmadığınız aşikar.
Ben de tam dert ettiğiniz kısmı anlamadım.
Şayet bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorsanız dert edecek bir durum yok.
Burada yaptığınız dedi kodunun ötesine geçmez.

Aaa Bence siz paranoyak olmuşsunuz :)) Yahu ben 3. sınıfa giden kuzenime her gittiğimde aç bakayım pipini geçtimi diyorum ( Sünnetten sonra yarası için yani ) O da açıyo daha çok küçük yani. Hele ki bebeğin pipisi bu yani fındık kadar birşey.

Hah evet tam üstüne bastınız ! Amacım dedikodu yapmak! Ne kadarda ince düşünüyosunuz ya. Ne alakası var ben daha önce böyle bişey ne gördüm ne duydum aklıma bile gelmedi birden söyleyince şok oldum neyseki gayet doğalmış gidip devam et arkadaşım dicem hatta!

O sizin kuzeninizmiş arkadaşımın neyi? Hiçbişeyi. Aa ama süt annesi oldu artık doğru.

Dedikodu yapmak icin actınız konuyu demedi; eğer anneye söylemezseniz bu konunun size bir faydası olmaz dedi.

O sizin kuzeninizmiş arkadaşımın neyi? Hiçbişeyi. Aa ama süt annesi oldu artık doğru.

Niye bu kadar agresifsiniz? Anneye söylemeye cesaretiniz yoksa bize ahkam kesmeyin.

Dedikodu yapmak icin actınız konuyu demedi; eğer anneye söylemezseniz bu konunun size bir faydası olmaz dedi.

Niye bu kadar agresifsiniz? Anneye söylemeye cesaretiniz yoksa bize ahkam kesmeyin.

Cesaretle ne alakası var allah aşkına? Kimden korkcam arkadaşımdanmı? Tabikide söyleyebilirim ben kadını düşünüyorum ondan başka bırakcak kimsede yok samimi olduğu sizin deyiminizle basit bi konu için bunu yapmalımıyım bunu merak ediyorum.

neden asabileştin,nasıl cevaplar bekliyordun:44:

Size diyorum ki; bizim bilmediğimiz sizin bildiğiniz başka birşey var mı? Sapıklık konusunda sizi işkillendirecek başka ne gördünüz? Acmış pipisine bakmış; e altını değiştirirken görmüştür zaten.

Kadın da cocugu uyuyunca girsin banyosuna, ya da o kadar düşünüyorsanız siz bakın.

hani başlıkta "bu kızın amacı ne" diye soruyorsun ya aynısını senin için düşünüyorum bende...annesine söylemeyeceksen amacın ne? arkadaşın sapık desek mutlu mu olacaksın nedir anlayamadık.

En son cumleniz ne kadar tuhaf.

Gayet dogalmis, gidip devam et arkadasim diyecekmisin ya?

Ben bu konuda asil sizin amacinizi anlayamadim. Bu kadar kisi buyutulecek bir konu degil diyorsa, oyledir.

Gittikce asabilestiniz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…