BU KOCA NASIL KOCA

kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
Okurken daraldım Allah size yardım etsin

kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
O duş yaparken kafasına şampuan dökün kaçın. Elbiselerini saklayın , önüne yemek götürmeyin hastayım diyin. Ne bilim kendi kendine bunları yapınca. Aşkım sen olması gerekeni yap gerisini ben hallederim diyecektir.

Sen onu bunu bırak da, bu pis herifi bile eve tost yemeğe davet eden kadın var, bu evli kadınların evlerinde nasıl bir organizma var ki gözleri bu herife bile kayıyor, ayyy içim kalktı be.
evde iş yapmaz, tamam
bardağını kaldırmaz, tamam
akşama kadar g.tünü yayar TV izler ona da tamam. buraya kadar olan modelden milyon tane var zaten.

ama banyo yapıp üstünü değiştirmekten aciz bir adamın dışarıda nasıl bir cazibesi olabilir?

evde iş yapmaz, tamam
akşama kadar g.tünü yayar TV izler ona da tamam. buraya kadar olan modelden milyon tane var zaten.

ama banyo yapıp üstünü değiştirmekten aciz bir adamın dışarıda nasıl bir cazibesi olabilir?
İnsan gerçekten hayret ediyor.

Biraz benimki de böyle. Bence vitamin depoları boş, kan tahlili yaptırması da şart ama dr a gitmeye de üşendiği için bilemiyoruz tabii

evde iş yapmaz, tamam

Birde bu adamı cazip bulan kadın nasıl bir yoklukta🤔

Sevgisizlik insanın enerjisini alır ..sizin onu sevmediğini biliyor ve bu yüzden olabilir hayata karşı tembelliği ... Benim hayat enerjim sevgiden geliyor mesela ...sevilmedigimi hissettiğim yerde uykum gelir .

Öncelikle bu durumu komik bulmaktan vaz geçin. Üzgünüm ama iğrenç bir durum bu çünkü tembellikle birlikte kendisi pis bir insan.

Ne diyeceğinizi bilmemenizde ayrı bir konu.. size hiç mi saygısı yok temizliğine bile dikkat etmiyor?

Back
X