Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okurken daraldım Allah size yardım etsinkızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
O duş yaparken kafasına şampuan dökün kaçın. Elbiselerini saklayın , önüne yemek götürmeyin hastayım diyin. Ne bilim kendi kendine bunları yapınca. Aşkım sen olması gerekeni yap gerisini ben hallederim diyecektir.kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
Ben buna inanıyorum ya. Evde biz eşimle ikimizde öyleyiz neden acabaAdamin evine enerjisi yok belki de. Iste de oyle mi peki?
Nerden bilsin saçina şampuan sürmediğini ancak bı yastığa baş koyunca ortaya cikarSaçına şampuan sürmeye üşenmek nedir ya, böyle bir insanı değiştirmeniz mümkün değil üzgünüm. Evlenmeden önce bu huyunu bilmiyor muydunuz? İşe gidiyor mu bari?
O kadar üşendigini söylemiş yani saçını şampuanlamıyor dememiş, banyo yapmaya üşenen insanlar var ama yinede yaparlar mesela?Nerden bilsin saçina şampuan sürmediğini ancak bı yastığa baş koyunca ortaya cikar
Hep yağlıdır saçları ve kötü kokuyordur?Nerden bilsin saçina şampuan sürmediğini ancak bı yastığa baş koyunca ortaya cikar
evde iş yapmaz, tamamSen onu bunu bırak da, bu pis herifi bile eve tost yemeğe davet eden kadın var, bu evli kadınların evlerinde nasıl bir organizma var ki gözleri bu herife bile kayıyor, ayyy içim kalktı be.
İnsan gerçekten hayret ediyor.evde iş yapmaz, tamam
bardağını kaldırmaz, tamam
akşama kadar g.tünü yayar TV izler ona da tamam. buraya kadar olan modelden milyon tane var zaten.
ama banyo yapıp üstünü değiştirmekten aciz bir adamın dışarıda nasıl bir cazibesi olabilir?
Birde bu adamı cazip bulan kadın nasıl bir yokluktaevde iş yapmaz, tamam
bardağını kaldırmaz, tamam
akşama kadar g.tünü yayar TV izler ona da tamam. buraya kadar olan modelden milyon tane var zaten.
ama banyo yapıp üstünü değiştirmekten aciz bir adamın dışarıda nasıl bir cazibesi olabilir?
Aynen genelde uyuyormuş:))Benim de aklımdan bu gecti![]()
Öncelikle bu durumu komik bulmaktan vaz geçin. Üzgünüm ama iğrenç bir durum bu çünkü tembellikle birlikte kendisi pis bir insan.kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)