Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
evet uğrasıyorum evlılık kolay kolay yıkılmaz dıyorum sabredıyorum dırenıyorum malesefÖnceki paylaşımınıza baktım mantık evliliği yaptım iyi biri diye demişsiniz. Bu üşengeçliği düğün hazırlığı aşamasında belli olmadı mı? Adam size iki kelam etmeye üşenirken başkası ile konuşmasını görmüşsünüz. Peki hala neden böyle bir “çocuğu” büyütmek için çabalıyorsunuz???? Aynı çaba eşinizde yokmuş gibi duruyor???? Ayakları üstünde duran, maaşını kocaya verip harçlık alan biri olmanız neden???? Çok mu vazgeçilmez biri????
evet uğrasıyorum evlılık kolay kolay yıkılmaz dıyorum sabredıyorum dırenıyorum malesef
O zaman çok aşıksınız tabiki de evlilik kolay yıkılmamalı ama durum sizlikten çıkmış eşinizin de değişime açık olması gerek birlikte çift terapisi şartevet uğrasıyorum evlılık kolay kolay yıkılmaz dıyorum sabredıyorum dırenıyorum malesef
yıkılmaz demıyorum ben yıkmamak ıcın dırenıyorum dıyorumSence ne olursa yikilir?
Tam yazmaya gelmiştim, benim eşimde böyleydi tesadüfen kan tahlilinde öğrendik tiroidlerinin çalışmadığını tedavi almaya başladı şuan daha dinç ama yine de bardağı mutfağa götürmüyor ona çare bulamadımbenim arkadaşımın da eşi böyleydi ve tiroidlerinde bir rahatsızlık olduğu anlaşıldı. bence gidip değerlerine bir baktırsın.
yıkılmaz demıyorum ben yıkmamak ıcın dırenıyorum dıyorum
yok aşık değilim bır cocugum varO zaman çok aşıksınız tabiki de evlilik kolay yıkılmamalı ama durum sizlikten çıkmış eşinizin de değişime açık olması gerek birlikte çift terapisi şart
Merakımdan soruyorum seks yapmaya da üşeniyor mu ?kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
uyuyor genelde:)Merakımdan soruyorum seks yapmaya da üşeniyor mu ?
genelde uyur:)Merakımdan soruyorum seks yapmaya da üşeniyor mu ?
genelde uyur:)
bende kendısıne tam olarak bu cumleyı kurdum nededı bılıomusunuz olesıne arkadasca konusmus neden usenecekmısAdam evli kadınlara yazmaya üşenmiyor ama siz şampuansız duş almasına ehvamlanıyorsunuz. Cidden gerçek mi bu?
gece 12 2 arası gördüğüm 2 mesajın saatide boleydıBu adam kadinlarla ne ara yazisiyor?
Bu tembellikle sevişmeye üşenmiyordur umarım![]()
Merakımdan soruyorum seks yapmaya da üşeniyor mu ?
Önce ben sormuştum,yakınlaşmanız pek olmuyor gibi sanki demi.genelde uyur:)
Görmemişim.hemen konuyu okuyup yazdımÖnce ben sormuştum,yakınlaşmanız pek olmuyor gibi sanki demi.