BU KOCA NASIL KOCA

kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak

Bacim senin keske tek derdin bu olsa.

Son düzenleme:
Önceki paylaşımınıza baktım mantık evliliği yaptım iyi biri diye demişsiniz. Bu üşengeçliği düğün hazırlığı aşamasında belli olmadı mı? Adam size iki kelam etmeye üşenirken başkası ile konuşmasını görmüşsünüz. Peki hala neden böyle bir “çocuğu” büyütmek için çabalıyorsunuz???? Aynı çaba eşinizde yokmuş gibi duruyor???? Ayakları üstünde duran, maaşını kocaya verip harçlık alan biri olmanız neden???? Çok mu vazgeçilmez biri????
evet uğrasıyorum evlılık kolay kolay yıkılmaz dıyorum sabredıyorum dırenıyorum malesef

benim arkadaşımın da eşi böyleydi ve tiroidlerinde bir rahatsızlık olduğu anlaşıldı. bence gidip değerlerine bir baktırsın.
Tam yazmaya gelmiştim, benim eşimde böyleydi tesadüfen kan tahlilinde öğrendik tiroidlerinin çalışmadığını tedavi almaya başladı şuan daha dinç ama yine de bardağı mutfağa götürmüyor ona çare bulamadım 😂😂

kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
Merakımdan soruyorum seks yapmaya da üşeniyor mu ?

Ya adam psikolojik olarak rahatsiz yada asiri tembel yetistirilmis. Ikisindede profesyonel destek lazim

Back
X