• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kocaların düşüncesizliği:(

Psikolojikdeliii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
116
70
18
39
Kızlar merhaba. Benim size sormak istedigim şu; Eşim 5 gündür şehir disindaydi is nedeniyle ve tam dogumgunume denk geldi. Uzaktan kutlu olsun dedi gelince telafi edicem dedi. Geleli bugun 3. Gün ne telafi gordum ne hediye. Şimdi siz olsanız yerimde ne yaparsınız? Butun fikirlerinize ihtiyacim var nolur tesekkurler :)

Normalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum
E o zaman boşuna beklenti içine girmişsiniz. O da geçiştirmek için gelince kutlarım demiş. Aklında bile değil bence şu an.

Normalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum
E zaten adam hep ayniymis. Farkli birsey yapmamış ki simdiye kadar dogasi bu. Birsey beklemeniz sacma olmuş. Surekli birseyler yapar neyse de yapmayandan yapmasini bekleyip yapmadi diye kirilmak olmamis.

O zaman beklenti neden?
Adam yapmamış daha önce, huyu bu.
Yanlış ama bu kadar yani adam, elma ağacından muz beklemek gibi sizinki.
Kendinizi boşuna üzmeyin bence, ona ‘telafini hala göremedim’ diye laf çarpın, bir hediye alır gelir.

Bence tartışmaya dönebilecek imalar ya da laf çarpmalardansa, canım biliyorum çok yoğunsun, sen vakit ayıramayacaksan ver kredi kartini hediyemi ben seçerim diyebilirsiniz ya da aynı şekilde doğumgünüm için şurda yemek yemeyi düşünüyorum sana da uyar mı diye sorarak siz bir organizasyon yapmaya çalışın. Kocanızdan bosuna beklentiye girmeyin ve tadınızı kacirmayin bence.

Back
X