Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok çalışmıyorum yaptığı işde beceremedi ondan bulurum başka iş diyoSiz çalışıyor musunuz. ? Neye güveniyor nasıl geçinecekmiş
İş bulurmuş ben parayı kafaya takmıyorum ama beni paragöz yaptı kötü niyetli onu düşünmüyomuşumBelki cok bunalmistir, cok mutsuzdur. Neden ayrilmak istedigini sordunuz mu? Is bulup ayrilman daha iyi olur diye daha yapici yaklasmayi deneseniz?
Yok çalışmıyorum yaptığı işde beceremedi ondan bulurum başka iş diyo
Benim var da onda yok galibaEsinizde 3-5 meslek var galiba ya da ekonominin durumundan pek haberdar degil, ya da gelecek kayginiz hic yok.
Sebebini bilmiyorum tabi ama ben de isimi sevmedigimde isi birakicam diye dolaniyordum, cunku beni cok negatif etkileyen seyler vardi. Bu konuda anlasilmadigimda cok sinirleniyordum. Bence sorun derdi neymis, aman uzulme vs tarzinda yaklasin biraz havasini alin derim kendimceİş bulurmuş ben parayı kafaya takmıyorum ama beni paragöz yaptı kötü niyetli onu düşünmüyomuşum
Evet ya işte bunu söyleyemiyorsun çok zorÖnce iş bulsun pat diye birakmasin madem. Şu dönemde iş bulurum ya rahatliğinda olmasi da garip doğrusu...
Benim var da onda yok galiba
Evet ya işte bunu söyleyemiyorsun çokÖnce iş bulsun pat diye birakmasin madem. Şu dönemde iş bulurum ya rahatliğinda olmasi da garip doğrusu...
Diyorsun ama ister istemez yarında düşünüyorsunSebebini bilmiyorum tabi ama ben de isimi sevmedigimde isi birakicam diye dolaniyordum, cunku beni cok negatif etkileyen seyler vardi. Bu konuda anlasilmadigimda cok sinirleniyordum. Bence sorun derdi neymis, aman uzulme vs tarzinda yaklasin biraz havasini alin derim kendimce![]()
Haklisiniz, size tepki gostermesin diye oyle dusundum, sonra daha kolay yonlendirebilirsiniz bana goreEvet ya işte bunu söyleyemiyorsun çok
Diyorsun ama ister istemez yarında düşünüyorsun
İş bırakması bir yana bana onu düşünmüyor muamelesi yapması çok sıkıyor beniNeyine guveniyor? Varsa gecerli bir nedeni olabilir tabi.
Teşekkürler doldum bende ne diyeceğimi şaşırıyorumHaklisiniz, size tepki gostermesin diye oyle dusundum, sonra daha kolay yonlendirebilirsiniz bana gore