Bu kocama ne diyeceğimi şaşırdım

Meybuz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2018
607
943
53
Merabalar
Kocam bey işten ayrılmak istiyor ama ben sonra ne yapçan dediğimde kızıyor ne diyim şaşırdım

O öyle diyince sizde "bende senden ayrılmak istiyorum" diyin bi şok olsun akdjsjdj.

Şu zamanda keyfi işten ayrılmak isteyen aklını peynir ekmekle yemiştir, net. Gidip işkur önlerindeki kuyruğa baksın, çok değil 2 dk sonra bu saçma fikirden vazgeçer.

Belki cok bunalmistir, cok mutsuzdur. Neden ayrilmak istedigini sordunuz mu? Is bulup ayrilman daha iyi olur diye daha yapici yaklasmayi deneseniz?

Belki cok bunalmistir, cok mutsuzdur. Neden ayrilmak istedigini sordunuz mu? Is bulup ayrilman daha iyi olur diye daha yapici yaklasmayi deneseniz?
İş bulurmuş ben parayı kafaya takmıyorum ama beni paragöz yaptı kötü niyetli onu düşünmüyomuşum

İş bulurmuş ben parayı kafaya takmıyorum ama beni paragöz yaptı kötü niyetli onu düşünmüyomuşum
Sebebini bilmiyorum tabi ama ben de isimi sevmedigimde isi birakicam diye dolaniyordum, cunku beni cok negatif etkileyen seyler vardi. Bu konuda anlasilmadigimda cok sinirleniyordum. Bence sorun derdi neymis, aman uzulme vs tarzinda yaklasin biraz havasini alin derim kendimce 😁

Önce iş bulsun pat diye birakmasin madem. Şu dönemde iş bulurum ya rahatliğinda olmasi da garip doğrusu...
Evet ya işte bunu söyleyemiyorsun çok
Sebebini bilmiyorum tabi ama ben de isimi sevmedigimde isi birakicam diye dolaniyordum, cunku beni cok negatif etkileyen seyler vardi. Bu konuda anlasilmadigimda cok sinirleniyordum. Bence sorun derdi neymis, aman uzulme vs tarzinda yaklasin biraz havasini alin derim kendimce 😁
Diyorsun ama ister istemez yarında düşünüyorsun

Evin giderleri buhar olup uçacak mi acaba
İki tarafta calismayinca
Eşinizin dahiyane fikrini merak ettim.
Şuan ucaylik bebegimi nereye nasıl bıraksam da isime dönsem diye düşünüyorum ki esim çalışıyor
Eşiniz tam bir sorumsuz
O kafadan bana da versin.

Back
X