Bu kocama ne diyeceğimi şaşırdım

Beni kayinbabam uyarmisti rahmet li kocan don gibi is degistirir haberin olsun diye ondan bu konuda tavrım hep nettir oda bilir bende çalıştım ayol Mobbing de gorduk kavga da ettik ama devir degisti cocuklar ihtiyaclar hersey ates pahasi mecbur calisacak

Öyle canım benim işimde çok stresli mobing kralı var ama ayrılayım demedim çalışmam lazım dedim sorumluluk öyle Allah’tan eşim öyle diyebileceği bi işi yok 2 gün gitmese kapıya polisler gelir 😂😂

Beni kayinbabam uyarmisti rahmet li kocan don gibi is degistirir haberin olsun diye ondan bu konuda tavrım hep nettir oda bilir bende çalıştım ayol Mobbing de gorduk kavga da ettik ama devir degisti cocuklar ihtiyaclar hersey ates pahasi
Çok zor canım bu devirde çalışmamak kolaylıklar diliyorum hepimize

Huyumu desem Bi önceki işinde 15 sene çalışmış hep bırakçam falan diye diye şimdi bir sene olucak kendi işi
Kendi işi derken kendi mesleği mi kendi dükkanını mı kapatacak anlamadım
Yalnız bir önceki işinde 15 sene çalışmış eşiniz kendi mesleğini denemek istemiş sonuçta o da sevdiği işi yapmak istemiş ama olmamış
Bence sizden çok o kafaya takıyordur nasıl geçinelecsğini
Kusura bakmayın ben sizi anlayışsız buldum
Eğer tepki vermeyip eşinizi anlamaya çalışsaydınız günah keçisi siz olmazdınız
benzer bi durumda eşim de sizin verdiğinize benzer bi tepki vermişti bana eşinizi anlıyorum
Bence kaşınıza alıp tekrar konuşun iletişim hatanızı telafi etmek için
Ben seni anlıyorum yıllardır bizi açıkta da bırakmadın iş bulacağına da eminim ama dönem yeni bir iş bulabilme dönemi değil eğer yine de ben bırakıcam diyosan vardır demek ki seni sıkan bişey ne karar verirsen arkandayım deseniz
Hatta işteki sıkıntısını anlatsa siz dinleseniz belki rahatlayacak şimdilik bırakmayayım diyecek belki
Yıllardır evin bakımını sağlamakta sıkıntı çıkarmayan bir adama kalkıp sorumsuz muamelesi yapmak da haksızlık geliyor bana
Telaşınızı anlıyorum ama eşinize odaklanın derim

Merabalar
Kocam bey işten ayrılmak istiyor ama ben sonra ne yapçan dediğimde kızıyor ne diyim şaşırdım

eşinizin ne iş yapıyor, maaşı ne?
Planı ne sonrasında?
Maaş almadığında geçinecek bir birikiminiz var mı?
Çocuk var mı?

tek cümle dert anlatmışsınız ne diyelim ki hiçbir şey belli değil.

Ben zaten haklısın diyorum yine olmuyor zor durumdasın biliyorum falan yine de sonra ne yapçağını soruyorum bu kötü bir şey değil bence

eşinizin ne iş yapıyor, maaşı ne?
Planı ne sonrasında?
Maaş almadığında geçinecek bir birikiminiz var mı?
Çocuk var mı?

tek cümle dert anlatmışsınız ne diyelim ki hiçbir şey belli değil.
İki çocuğum var evet birikimi var şükür ama insan bundan bir sene öncede aynı şeyleri yaşayınca ister istemez ne yapçağını soruyor tekrar

İki çocuğum var evet birikimi var şükür ama insan bundan bir sene öncede aynı şeyleri yaşayınca ister istemez ne yapçağını soruyor tekrar

ama öncesinde 15 yıl aynı işte çalışmış bu adam. Bize anlatma şeklinizde bile bir iletişim kopukluğu var. Eşinizi en iyi siz tanırsınız bilemiyorum tabi. Ama ben mutlu olmadığım bir işten çıkmak istediğimde eşim bana surat assa çok üzülürdüm.
Bu adamın aldığı kararlara genel olarak mı güveniniz yok? Neden bu aşırı tepki?

Bir de kendi işi demişsiniz. Kendine dükkan falan mı açtı, tam anlamadım. Maaşlı çalışmıyor yani. İş yerini kapatmak istiyor öyle mi? Bu dönemde kendi işiyse zorlanmış olabilir.

ama öncesinde 15 yıl aynı işte çalışmış bu adam. Bize anlatma şeklinizde bile bir iletişim kopukluğu var. Eşinizi en iyi siz tanırsınız bilemiyorum tabi. Ama ben mutlu olmadığım bir işten çıkmak istediğimde eşim bana surat assa çok üzülürdüm.
Bu adamın aldığı kararlara genel olarak mı güveniniz yok? Neden bu aşırı tepki?

Bir de kendi işi demişsiniz. Kendine dükkan falan mı açtı, tam anlamadım. Maaşlı çalışmıyor yani. İş yerini kapatmak istiyor öyle mi? Bu dönemde kendi işiyse zorlanmış olabilir.
Kendi dükkanı ama işi iyi kazanıyo sadece kendi sıkıldı yapamıyor dediğiniz gibi surat asmak herkesin canını sıkar ben aşırı tepki verdiğimi düşünmüyorum sadece sonra ne yapçağını sordum bu soru bence doğal kim olsa merak etmezmi ben mi yanlış düşünüyom

Kendi dükkanı ama işi iyi kazanıyo sadece kendi sıkıldı yapamıyor dediğiniz gibi surat asmak herkesin canını sıkar ben aşırı tepki verdiğimi düşünmüyorum sadece sonra ne yapçağını sordum bu soru bence doğal kim olsa merak etmezmi ben mi yanlış düşünüyom

evet doğal bir sorun çiftler bu şekilde sohbet edebilmeli. Planını sorabilmelisiniz.

evet doğal bir sorun çiftler bu şekilde sohbet edebilmeli. Planını sorabilmelisiniz.
Bencede ama ona göre yabancı sorabilirmiş ben sormamalışım onun zorluk çektiğini bilmiyomuşum mu ben onu anlayamadım ne diyeceğimi bilemiyorum artık o yüzden Bir fikir alışverişi olsun diye sordum

Sizi çok haklı buldum ben de doğum iznindeyken eşim keyfi olarak işten ayrıldı 3 gün sonra korona geldi ve iş bulması zorlaştı en son iş kurması için altınlarımı verdim ha çalışıyor ama malesef giderlerimiz fazlalaştığı için yetmiyor başka yerde çalışırken en azından kazandığımız belliydi şu an o yok ben çok pişmanım iş kurduğumuza mesela

Sizi çok haklı buldum ben de doğum iznindeyken eşim keyfi olarak işten ayrıldı 3 gün sonra korona geldi ve iş bulması zorlaştı en son iş kurması için altınlarımı verdim ha çalışıyor ama malesef giderlerimiz fazlalaştığı için yetmiyor başka yerde çalışırken en azından kazandığımız belliydi şu an o yok ben çok pişmanım iş kurduğumuza mesela
Allah yardımcımız olsun her işin bir zorluğu var ama benim eşimde Bir tek kendi zorlanıyor kendi işini kurmak daha da zor

Adam iyi kazansa niye kapatsın ki dükkanı
Bence sizin bilmediğiniz detaylar var muhakkak
ne iş yapıyor bilmiyorum ama siz de yardımcı olun işin de öyle bi teklif götürün isterseniz

Adam iyi kazansa niye kapatsın ki dükkanı
Bence sizin bilmediğiniz detaylar var muhakkak
ne iş yapıyor bilmiyorum ama siz de yardımcı olun işin de öyle bi teklif götürün isterseniz
Elinden gelmiyor yaptığı iş çalışanlarla anlaşamıyor çabuk kızıyor benim yardım edeceğim iş değil arada sırada gidiyorum temizlik falan yapıyorum

Allah yardımcımız olsun her işin bir zorluğu var ama benim eşimde Bir tek kendi zorlanıyor kendi işini kurmak daha da zor

Kesinlikle öyle ne gelir belli ne gider ve giderimiz daha da çoğaldı

Şu devir risk alınacak devir değil. İş sıkıntısı kanayan yara ama pandemi döneminde 2 katına çıktı.

Back
X