Bu kocama ne diyeceğimi şaşırdım

Aniden olduysa bir sey olmus olabilir kavga tartisma falan isi iyiyse kalsin yada baska bir is ayarlayana kadar calissin
Uzun süredir düşünüyordu zaten işte başka iş hemen bulunmuyomuş ben ne yapçan dediğimde kızıyor

Uzun süredir düşünüyordu zaten işte başka iş hemen bulunmuyomuş ben ne yapçan dediğimde kızıyor
sigortalı iş bulmak mucize bu aralarr.hele işten çıkarma yasası bir kaldırılsınnn çok kişi işsiz kalacakkkkk.ekmek aslanın midesinde pandemi deeee ağzı şurda dursunnnn :işsiz:

Yapamayacağı işe girdi birşey demedim kendi işini istiyor diye ama yine aynı

Hangisine laf anlatmak kolay ki 😂 büyümeyen çocuk büyütüyoruz :)
bir ara esim offf bu is omrumu yedi seytan diyor birak dedimki seytan yaninda oturuyor ve ben oyle bir sey demedim cikarsan işten ekonomi bir carpar birde ben o surat ifadesini hic unutmicam ahahahahah 🤣🤣🤣🤣

bir ara esim offf bu is omrumu yedi seytan diyor birak dedimki seytan yaninda oturuyor ve ben oyle bir sey demedim cikarsan işten ekonomi bir carpar birde ben o surat ifadesini hic unutmicam ahahahahah 🤣🤣🤣🤣
Gerçekten şok olur diyememde artık ben böyle

Sebebi ney?
Belki cok bunaldi, belki mobbinge ugruyor.
Kira geliriniz varmis cok dusuk degilse ciksin.
Pandemide zaten para harcanmiyor ki. Mutsuz olacagi bir iste hayat gecirmesi de cok acimasizca.
Benim esim 10 yillik evlilikte herhalde 4 yil falan ancak calisti

İyi demişsin valla 😂 çalışmak kolay değil Zaten ama ne yapacaksın sorumlulukların var evlenme o zaman baksın ailen çalışma ki onlar daha çok laf eder

Sebebi ney?
Pandemide zaten para harcanmiyor ki. Mutsuz olacagi bir iste hayat gecirmesi de cok acimasizca.
Ben çıkmasın demiyorum o ayrı sadece sonra ne yapçan diyorum o da parasız Kalmayız herşey para değil diyo beni düşüncesiz yapıyo insan ister istemez yarınını düşünüyor iki çocuğum var daha 13 8 yaşlarında

Ben çıkmasın demiyorum o ayrı sadece sonra ne yapçan diyorum o da parasız Kalmayız herşey para değil diyo beni düşüncesiz yapıyo insan ister istemez yarınını düşünüyor iki çocuğum var daha 13 8 yaşlarında

Herşey para değilmiş ne para değil? Ekmek, su, mutfak alışverişi, çocukların masrafı, hastane, ilaç, faturalar hangisi para değilmiş 😂

İyi demişsin valla 😂 çalışmak kolay değil Zaten ama ne yapacaksın sorumlulukların var evlenme o zaman baksın ailen çalışma ki onlar daha çok laf eder
Beni kayinbabam uyarmisti rahmet li kocan don gibi is degistirir haberin olsun diye ondan bu konuda tavrım hep nettir oda bilir bende çalıştım ayol Mobbing de gorduk kavga da ettik ama devir degisti cocuklar ihtiyaclar hersey ates pahasi mecbur calisacak

Ben pek sorun etmezdim ya, parasiz kalmayiz diyisi guven mi vermiyor size? Parasiz kalmayiz diyip yarin sizi zorda birakacak yapida mi?

Sebebi ney?
Benim esim 10 yillik evlilikte herhalde 4 yil falan ancak calisti
Ben çıkmasın demiyorum ama beni düşüncesiz yapmasına kızıyorum,onu düşünmüyomuşum

Back
X