- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
- 53
Öyle olmuyormuş sıradamı işler beni bekliyor diyo bide utanmadanİş bul çık de çalışırken daha iyi iş bulunuyor işsiz olup iş bulunca düşük ücret teklif ediyorlar ihtiyacı var diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olmuyormuş sıradamı işler beni bekliyor diyo bide utanmadanİş bul çık de çalışırken daha iyi iş bulunuyor işsiz olup iş bulunca düşük ücret teklif ediyorlar ihtiyacı var diye
ilk kez mi sebepsiz işi bırakmak istiyor yoksa huyu mu böyle?ona göre yorum yapalımmmmÖyle olmuyormuş sıradamı işler beni bekliyor diyo bide utanmadan
Uzun süredir düşünüyordu zaten işte başka iş hemen bulunmuyomuş ben ne yapçan dediğimde kızıyorAniden olduysa bir sey olmus olabilir kavga tartisma falan isi iyiyse kalsin yada baska bir is ayarlayana kadar calissin
Huyumu desem Bi önceki işinde 15 sene çalışmış hep bırakçam falan diye diye şimdi bir sene olucak kendi işiilk kez mi sebepsiz işi bırakmak istiyor yoksa huyu mu böyle?ona göre yorum yapalımmmm
sigortalı iş bulmak mucize bu aralarr.hele işten çıkarma yasası bir kaldırılsınnn çok kişi işsiz kalacakkkkk.ekmek aslanın midesinde pandemi deeee ağzı şurda dursunnnnUzun süredir düşünüyordu zaten işte başka iş hemen bulunmuyomuş ben ne yapçan dediğimde kızıyor
Öyle olmuyormuş sıradamı işler beni bekliyor diyo bide utanmadan
Benim kine laf anlatmak çooook zorBen tüm işlerimi öyle buldum 1 kere çalışmadan buldum onda da düşük ücret oldu ama diğerlerinde hep istediğim maaşı kabul ettiler
Benim kine laf anlatmak çooook zor
Ama oylede olmazki garantiye al kendini de gecim zor ayol aaaUzun süredir düşünüyordu zaten işte başka iş hemen bulunmuyomuş ben ne yapçan dediğimde kızıyor
bir ara esim offf bu is omrumu yedi seytan diyor birak dedimki seytan yaninda oturuyor ve ben oyle bir sey demedim cikarsan işten ekonomi bir carpar birde ben o surat ifadesini hic unutmicam ahahahahahHangisine laf anlatmak kolay kibüyümeyen çocuk büyütüyoruz :)
Gerçekten şok olur diyememde artık ben böylebir ara esim offf bu is omrumu yedi seytan diyor birak dedimki seytan yaninda oturuyor ve ben oyle bir sey demedim cikarsan işten ekonomi bir carpar birde ben o surat ifadesini hic unutmicam ahahahahah![]()
O zaman anladigi dilden konus sakasi bir yana geliri iyice sıksin dişiniGerçekten şok olur diyememde artık ben böyle
bir ara esim offf bu is omrumu yedi seytan diyor birak dedimki seytan yaninda oturuyor ve ben oyle bir sey demedim cikarsan işten ekonomi bir carpar birde ben o surat ifadesini hic unutmicam ahahahahah![]()
Ben çıkmasın demiyorum o ayrı sadece sonra ne yapçan diyorum o da parasız Kalmayız herşey para değil diyo beni düşüncesiz yapıyo insan ister istemez yarınını düşünüyor iki çocuğum var daha 13 8 yaşlarındaSebebi ney?
Belki cok bunaldi, belki mobbinge ugruyor.
Kira geliriniz varmis cok dusuk degilse ciksin.
Pandemide zaten para harcanmiyor ki. Mutsuz olacagi bir iste hayat gecirmesi de cok acimasizca.
Ben çıkmasın demiyorum o ayrı sadece sonra ne yapçan diyorum o da parasız Kalmayız herşey para değil diyo beni düşüncesiz yapıyo insan ister istemez yarınını düşünüyor iki çocuğum var daha 13 8 yaşlarında
Beni kayinbabam uyarmisti rahmet li kocan don gibi is degistirir haberin olsun diye ondan bu konuda tavrım hep nettir oda bilir bende çalıştım ayol Mobbing de gorduk kavga da ettik ama devir degisti cocuklar ihtiyaclar hersey ates pahasi mecbur calisacakİyi demişsin vallaçalışmak kolay değil Zaten ama ne yapacaksın sorumlulukların var evlenme o zaman baksın ailen çalışma ki onlar daha çok laf eder
Ben çıkmasın demiyorum o ayrı sadece sonra ne yapçan diyorum o da parasız Kalmayız herşey para değil diyo beni düşüncesiz yapıyo insan ister istemez yarınını düşünüyor iki çocuğum var daha 13 8 yaşlarında
Ben çıkmasın demiyorum ama beni düşüncesiz yapmasına kızıyorum,onu düşünmüyomuşumSebebi ney?
Belki cok bunaldi, belki mobbinge ugruyor.
Kira geliriniz varmis cok dusuk degilse ciksin.
Pandemide zaten para harcanmiyor ki. Mutsuz olacagi bir iste hayat gecirmesi de cok acimasizca.
Benim esim 10 yillik evlilikte herhalde 4 yil falan ancak calisti