İş bırakması bir yana bana onu düşünmüyor muamelesi yapması çok sıkıyor beni
Doğru diyorsunuz bu zamanda çok zor kafa Bi değişik ben de anlamıyrumEvin giderleri buhar olup uçacak mi acaba
İki tarafta calismayinca
Eşinizin dahiyane fikrini merak ettim.
Şuan ucaylik bebegimi nereye nasıl bıraksam da isime dönsem diye düşünüyorum ki esim çalışıyor
Eşiniz tam bir sorumsuz
O kafadan bana da versin.
Geçim kaygısı olan bir insanın önce iş bulup sonra işten ayrılması lazım. Ama sizin eşiniz de pek kaygı yok gibi. O yüzden ne kadar söyleseniz de fayda etmez. Allah akıl fikir versin.Yok çalışmıyorum yaptığı işde beceremedi ondan bulurum başka iş diyo
Geçim ne kadar zor bunu nasıl görmüyor kiDoğru diyorsunuz bu zamanda çok zor kafa Bi değişik ben de anlamıyrum
Evet ben de diyorum evimiz kira değil kira gelirimiz var sadece bu sürede herkes sabırlı olsa iyi olacak amaO sizi ne kadar dusunuyor? Siz calismiyormussunuz, durumlar malum nasil gecinecek missiniz? Tamam normal bir surec olur anlarsiniz icinde bulundugumuz surec memurlar haric herkesi endiselendiren bir surec.
Bir gelirle bu zamanda çok zor Allah kolaylık versin gelmeli bencede nasıl getirmeliGeçim ne kadar zor bunu nasıl görmüyor ki
Bebegime en ufak birşey alsam ki ihtiyaçları okadar çok ki en uygunu arasan bile her ay enaz doktor mama bez kıyafet ara gerec bir maaş yetmiyor.
Mecburuz bende bilirim popo üstü yatmayi.
Ama öyle Sabancı'nın torunuz değiliz
Eşiniz kendine gelsin biran önce.
Bu zamanda bi daha iş bulmak kolay değil aklını başına alsın millet işsizlikten kırılıyoMerabalar
Kocam bey işten ayrılmak istiyor ama ben sonra ne yapçan dediğimde kızıyor ne diyim şaşırdım
Doğru söze ne denir anlayan yok işteBu zamanda bi daha iş bulmak kolay değil aklını başına alsın millet işsizlikten kırılıyo
Temel kuraldır işi olan yeni işi daha rahat bulabilir. Bu nedenle yeni iş bulunmadan oturup istifa dilekçesi verilmez.
Madem ki iş bulmak kolay, kendisini kanıtlasın.
Erkekler neden hep çocuk gibi bir de kendinden büyük ile evlen diyorlar da büyüğü de, küçüğü de çocuk. Gerçekçi olduğunuzda da zaten paracı olursunuz aslında hayatın gerçekleri nasıl geçineceksiniz pandemi dönemi herkes iş arıyor bulamıyor işini bulsun öyle ayrılsın ayrılacaksa da ama ayrıldığı yer beğenmezse deneme süresinde ne olacak
Ne olacak suçlu yine benErkekler neden hep çocuk gibi bir de kendinden büyük ile evlen diyorlar da büyüğü de, küçüğü de çocuk. Gerçekçi olduğunuzda da zaten paracı olursunuz aslında hayatın gerçekleri nasıl geçineceksiniz pandemi dönemi herkes iş arıyor bulamıyor işini bulsun öyle ayrılsın ayrılacaksa da ama ayrıldığı yer beğenmezse deneme süresinde ne olacak
ver eline viledayı toz bezini send e tüm gün koltukda otur elinde telefon karşında tv önünde kahveee.yemekte yapmaaa.bir hafta sürmez fellik fellik iş aramaya başlarrrrrrYok çalışmıyorum yaptığı işde beceremedi ondan bulurum başka iş diyo
Diyorsun iyi fikirver eline viledayı toz bezini send e tüm gün koltukda otur elinde telefon karşında tv önünde kahveee.yemekte yapmaaa.bir hafta sürmez fellik fellik iş aramaya başlarrrrrr
Ne olacak suçlu yine ben
evde rahat ettirirsen pasta börek yaparsan üstüne bir de yüz yıl oturur bu erkekler evdeeeeeeDiyorsun iyi fikir
Aynen kendide ne yapçağını düşünüyor da bide beni suçluyoAslında tamam çık diyeceksin iş bulamayacak görecekte işte olan sana da olacak
Aynen kendide ne yapçağını düşünüyor da bide beni suçluyo
evde rahat ettirirsen pasta börek yaparsan üstüne bir de yüz yıl oturur bu erkekler evdeeeeee
Aniden olduysa bir sey olmus olabilir kavga tartisma falan isi iyiyse kalsin yada baska bir is ayarlayana kadar calissinMerabalar
Kocam bey işten ayrılmak istiyor ama ben sonra ne yapçan dediğimde kızıyor ne diyim şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?