Bu kocama ne diyeceğimi şaşırdım

Doğru diyorsunuz bu zamanda çok zor kafa Bi değişik ben de anlamıyrum

Yok çalışmıyorum yaptığı işde beceremedi ondan bulurum başka iş diyo
Geçim kaygısı olan bir insanın önce iş bulup sonra işten ayrılması lazım. Ama sizin eşiniz de pek kaygı yok gibi. O yüzden ne kadar söyleseniz de fayda etmez. Allah akıl fikir versin.

Doğru diyorsunuz bu zamanda çok zor kafa Bi değişik ben de anlamıyrum
Geçim ne kadar zor bunu nasıl görmüyor ki
Bebegime en ufak birşey alsam ki ihtiyaçları okadar çok ki en uygunu arasan bile her ay enaz doktor mama bez kıyafet ara gerec bir maaş yetmiyor.
Mecburuz bende bilirim popo üstü yatmayi.
Ama öyle Sabancı'nın torunuz değiliz
Eşiniz kendine gelsin biran önce.

O sizi ne kadar dusunuyor? Siz calismiyormussunuz, durumlar malum nasil gecinecek missiniz? Tamam normal bir surec olur anlarsiniz icinde bulundugumuz surec memurlar haric herkesi endiselendiren bir surec.
Evet ben de diyorum evimiz kira değil kira gelirimiz var sadece bu sürede herkes sabırlı olsa iyi olacak ama

Bir gelirle bu zamanda çok zor Allah kolaylık versin gelmeli bencede nasıl getirmeli

Temel kuraldır işi olan yeni işi daha rahat bulabilir. Bu nedenle yeni iş bulunmadan oturup istifa dilekçesi verilmez.

Madem ki iş bulmak kolay, kendisini kanıtlasın.

Erkekler neden hep çocuk gibi bir de kendinden büyük ile evlen diyorlar da büyüğü de, küçüğü de çocuk. Gerçekçi olduğunuzda da zaten paracı olursunuz aslında hayatın gerçekleri nasıl geçineceksiniz pandemi dönemi herkes iş arıyor bulamıyor işini bulsun öyle ayrılsın ayrılacaksa da ama ayrıldığı yer beğenmezse deneme süresinde ne olacak

Temel kuraldır işi olan yeni işi daha rahat bulabilir. Bu nedenle yeni iş bulunmadan oturup istifa dilekçesi verilmez.

Madem ki iş bulmak kolay, kendisini kanıtlasın.

Ne olacak suçlu yine ben

Yok çalışmıyorum yaptığı işde beceremedi ondan bulurum başka iş diyo
ver eline viledayı toz bezini send e tüm gün koltukda otur elinde telefon karşında tv önünde kahveee.yemekte yapmaaa.bir hafta sürmez fellik fellik iş aramaya başlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…