• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kocaya ne yapmalı??

Taciz mi yani sorun o zaman bütün kadınlar boşansın eşinden her gün ne kadar çok yerde taciz ediliyoruz sorun başka bence
Simdi taciz konusunda bana surekli sorular soruyordu. Konuya yazdigim mesajda da soyledim. Mesela saat kacti diyor. Bende ogleden sonraydi diyorum misal. Ama oncedende ayni seyi sormus oluyor. O zamanda saat 2 3 civariydi demis oluyorum. (Bu sadece bir ornek gercek degil)
Bu sefer beni yalanci ilan ediyor. Bana guvenmedigini soyluyor

Simdi taciz konusunda bana surekli sorular soruyordu. Konuya yazdigim mesajda da soyledim. Mesela saat kacti diyor. Bende ogleden sonraydi diyorum misal. Ama oncedende ayni seyi sormus oluyor. O zamanda saat 2 3 civariydi demis oluyorum. (Bu sadece bir ornek gercek degil)
Ayyy napcak öğrenince adamı bulup o da onu mu taciz edecek dolmuşa binerken adamın biri belimden tutup asıldı yanlışlıkla olmuş gibi napıyım eşim öğrense o da onun belini mi tutacak

Üste çık, sen onun bu sacma sapan sorularina cevap verdikce kendinden utandigini gördükce seni dahada ezmeye calisiyor. Bir daha sorarsa hatta sormadan bile bagir cagir, ne cektigimi ben bilirim ulan neyin hesabini soruyon neyini inceliyosun hala kac sene gecmis ben unuttum sen hala desip duruyosun, bir daha bu konuyu acarsan alir cocugu giderim aklinda soru moru kalmaz de.
Hep haksizlarmi üste cikicak? Suclu bagirir sucsuzun ödü koparmis, o hesap olmus sizinki!

Konunun sonunu okumadım biliyor musun?

Neden diyeceksin, şöyle yorumlayayım:

1. Kocan bencil bir insan. Söz konusu tacizi yaşayan sensin! Bu sürecin en acı şekilde yansımasını da yaşayan sensin! Bunun oluşmasındaki en suçsuz kişi de sensin!
  2. Kocanın bu bencilliklerine zamanında yüz veren de sensin! (Kusura bakma)
  3. Yüksek ihtimal eşinin ailesi durumdan haberdar ve o yüzden sana istedikleri gibi dalga geçer vaziyette davranıyor. Onlarda tiynetsiz insanlarmış, kusura bakma...
  4. "gitmemi istemiyor, gitsem kıyametleri kopartır" diyorsun... kendini avutuyorsun... Seven insan önce sevdiğinin sorunlarını ele almaya çalışır, elbette askerlik psikolojisi etkiliyordur onu, fakat bu raddede etkilememeli kaldı ki bir de çocuğunuz var ortada. madem bu kadar rahatsızdı ne diye çocuk sahibi oldu?

Senin yapman gereken şeyler belli.

• Yerinde olsam bir dakika durmaz pılımı pırtımı toplar aileme giderdim.
  • Peşimden mi gelir, askerliğini mi yakar, ailesini mi yakar orası umrumda olmazdı.
  • Bir müddet burnunu güzelce bir süttürürdüm.
  • Adam olmuyorsa da boşanırdım.

Her ne olursa olsun, sizin yaşadığınız kolay birşey değil.
eşiniz bunu dönüp dolaştırıp bencil bir şekilde sanki madur olan taraf kendisiymiş gibi yansıtıyor.
siz de kendi değerinizi düşürerek onun sorunuymuş gibi davranıyorsunuz.
halbu ki ortadaki sorun sizin ve sizin yaşadıklarınız.
ne olur böyle yapmayın!

Ben onun birlikte oldugu ilk kadin değilim. Ama ben bekaretimi onda kaybettim cok iyi biliyor bunu. Ama yaptıklari ortada. Öyle acilar yasatti ki bana. En basinda terkedip gitseydi şuan belkide herseyi unutmustum.

ee daha ne konuşuyor o zaman

yani taciz bu ya da tecavüz olmuş b,itmiş

isteyerek de başkası ile olabilirdiniz

bence siizn özgüveninizi kırmaya çalışıyor

aileniz sahip çıkarmı gitseniz

atlayın gidin eğer neden geldin git kv ye demeyeceklerse

eşin de asker dönüşü kendi bilir yanına gelip gelmemeyi

bir de evin varsa eğer ailen bir süre destek olabilirse evindew kalsan daha güzle olur ama maddi olarak zorlayabilir

keşke eşin askere gitmeden o sürede yuetecek akdar birikim yapabilseydiniz

altın vs varsa düşünme sat geç evinde otur diyeceğim de belki o da yarınlarda lazım olur

Eşin fena takıntılı biri galiba.Millet neler neler yaşıyor,konusu bile olmuyor.
Seninki zaten isteğin dışında olmuş ve eşin bunu bilerek evlenmiş.Yaptığı büyük haksızlık ve ayıp.

Taciz eden kişi çok mu yakının ? Neden ailenin yanına gitmeni istemiyor ?
Gittim-gidicem gibi konular çok geçmiş.Bir seferde git bitsin.Devam edecekseniz eşin psikoloğa gitsin veya aile terapisi alın.Bu şekilde devam etmez,sana da yazık.Nedir yani ceza mı dolduracaksın ? Hayat senin hayatın,her dakika aynı kabusu yaşamak zorunda değilsin.

eşin tacizi bahane ederek seni bastırmaya çalışıyor, ve bu yaptığı bence tacizcinin yaptığından bile daha ağır bir şey.
kendisi de tacize uğrar, bedeni onun istemediği bir şekilde suistimal edilir ve bu kendi hatasıymış gibi suçlanırsa ancak o zaman anlar seni, umarım da başına gelir.

eşin tacizi bahane ederek seni bastırmaya çalışıyor, ve bu yaptığı bence tacizcinin yaptığından bile daha ağır bir şey.
kendisi de tacize uğrar, bedeni onun istemediği bir şekilde suistimal edilir ve bu kendi hatasıymış gibi suçlanırsa ancak o zaman anlar seni, umarım da başına gelir.

Aynen buna katılıyorum.

Eşinin yaptığı farklı tarzda bir nevi taciz.
Psikolojik olarak seni taciz ediyor.
Bence de en kötüsü bu...

İnşallah boşa konuşmuyoruzdur...

Aynen buna katılıyorum.

Eşinin yaptığı farklı tarzda bir nevi taciz.
Psikolojik olarak seni taciz ediyor.
Bence de en kötüsü bu...

İnşallah boşa konuşmuyoruzdur...

Ayni seyin erkek tarafinin basina geldigini dusunelim, tacize ya da tecavuze ugrasa ve karisi bunu her firsatta onun hatasiymis gibi yuzune vursa, surekli hatirlatsa, tacizin kendisinden bile daha tramvatik bir durum...
Tacize ugrayan insanlarda zaten bir kendini suclama egilimi olusuyor, bunu bu sekilde tetiklemek cok acimasizca.

Senin zaaf noktana vurup duruyor ama oda şu an asker psikolojisinde. Bence elmesini bekle bunlar telefonda konusulup karar verilecek seyler değil.. Allah yardımcın olsun..

bu ne böyle yaaa
dedektif miymiş eşiniz?
ne yaparsınız bilmiyorum ama bu böyle gitmez..

bu arada ailenize gitmek istiyorsanız alın bebeğinizi gidin!

Kızlar taciz eden kisi akrabam degil yabancı biri.
Ailesi bilmiyor hicbirseyi. Sadece benim ailem biliyor. Annem babam kardeslerim.

Gitsem geri yollamazlar sahip cikarlar tabiki. Kimseye oglumuda benide muhtac etmezler. Annem ogluma bakar bende calisirim. Ablamda bosandi yalniz yasiyor babam istemezse orayada giderim.

Ama ben evliligi hemen yikmak istemiyorum.cok buyuk hata yaptim bu adamla evlenmekle. Simdi dank ediyor kafama. Dusuncelerimin hepsi degisti. Seviyormuyum evet. Ama benimle kavga eden adamı degil. Benim aşik oldugum hayat dolu adami seviyorum.
Askerden gelince ne olacak nasil davranacak bilmiyorum.
Ailemin yanina gitsem bunu ayrilma olarak algilar diye suan konusmadan gitmeyeyim diyorum. Bi konusayim ne istiyor ne yapmaya calisiyor

Kocan tam bir şerefsiz! Yahu sen istediğin için gidip biri ile yakınlaşmamışsın bile o. çocuğunun biri yüzünden sen ne hakla ezilmeye kalkarsın! Ben bu bakış açısının içine tüküreyim! Ne vicdansızlık bu ya!
Kocana rahat batmış! Gerçekten bitir evliliğini. Haysiyetsiz! Bu kadar yediremiyorsa gitsin beraat eden p.ç kurusunu bulsun dağıtsın ağzını gözünü! Yemiyor muymuş?
Boşan bacım ya bu daha adam olmamış olacağa da benzemiyor!

Canim senin zamanindsa basina geleni bilerek evlendi bu zaten niye her defasinda seni bununla hirpaliyo canini sikiyo utanmasa sen istemissindir diyvcek kadar serefi yok kocanin birak degmez oglunda varmis deger mi bi imnsan oglu icin cektigin sıkintilara askerde kim bilir neler yapar bunu bahane edip evladini al git bosan baska caren yok

kendinizi sevin ve değer verin. Hiç ama hic kimsenin sizi değersizleştirmesine izin vermeyin. Gerekiyorsa ki gerekiyor bence boşanın.

Evlilikte ilk defa kavga ettik diyosunuz.
Hem hepde mutsuzdum diyosunuz. Ben yanlışmı? anladımki

Bu adamla ilerisi hiç iyi değil.

Evlilikte ilk defa kavga ettik diyosunuz.
Hem hepde mutsuzdum diyosunuz. Ben yanlışmı? anladımki

Bu adamla ilerisi hiç iyi değil.
Evlendikten sonra bu konulari hic konusmamistik. Bu konuda daha once bir yorum yazmistim. 2 yildir evliyiz 3 yillik bi iliski suremiz vardi nisan sevgililik falan. O surecte cok mutsuzdum. Evliyken direk olarak boyle tartisma hic yasamamistik. Artik karim oldun bu konulari konusmaya utaniyorum diyordu

Back
X