SouvveniR @magicat @Elifnana
vanityfairr @DonukPudra @pelin-
@nomunomuchua
@Yildizsezen
Kızlar az önce aradı. Sanki hicbirsey olmamıs gibi hayatim napiyorsun dedi. Hic dedim. Yıkadin mı cocugu dedi hayır dedim. Napiyor oglum dedi. Simdi uyuttum dedim sonra öksürdüm uyandi cocuk. Uyandirdim simdi dedim. Ben sizi rahatsiz etmeyim uyuyun siz hayatım dedi. Bende sen nasilsin dedim. Iyiyim hayatim nöbetten geldim duş aldim kogustayim yattim simdi biraz uyucam sonra iştima var dedi. Çok özledim ikinizide kendinize dikkat edin oğlumu öp görüsürüz yine dedi. Gorusuruz dedim kapattım.
Sanki hicbirsey olmamis gibi davrandı. Sanki sabah bana hayattan sogudum ölmek istiyorum diyen kisi o degildi. Resmen kisilik bölünmesi yaşıyorum. Nasıl tepki verecegimi şasırdim. Ben saniyordum ki özür falan diler ne bileyim yada benden birsey bekler aramaz bir sure diyordum. Simdi bu neydi?
Acaba arkadaslari oldugu icin mi boyle davrandı. Ama arkadaslari varsa konusamayacaksa neden arıyor ki.
Onun suçu degil hicbirsey. Dayanamiyor olabilir dusundukce hersey acı veriyor olabilir haklı buluyorum.
Boşanmalımıyım. Boşansam mutlu olamam ki.
Geçmişinizde yaşadıgınız taciz evet onun suçu degil fakat sonrasında sizi sorularla taciz etmesi tamamen onu suçu!
Eşiniz acımasız, karaktersiz, bencil, zihniyeti bozuk şerefsizin biri. Onu artık aklamayı bırakın lütfen.
Düşünmek ona ne gibi bir acı verebilir? Sizin üzüntünüze üzülen adam zaten sürekli sorular sorup sizi suçlamazdı.
Size öyle davranan kişinin tek bir meselesi vardır "eşime benden başkası dokundu" saplantısı.
Taciz konusunda bile böyle düşünecek kadar aşagılık olan, kalbinizi kırıp parçalayan, sürekli aynı acıyı yaşamanıza neden olan kişiyi haklı çıkarmaya çalışmayın.
Bir de yorumlarda askerlik psikolojisidir gidiyor... Askerligin terbiyesizligi haklı çıkardıgını da burada öğrendim.
Sizden uzakta oldugu icin daha gergin konuşsa vs konu açmazsınız zaten. Ancak bu adam evlenmeden önce ne ise şimdi de özüne dönmüş işte. Ne kadar aşagılık biri oldugunu, kendisini size hatırlatıyor.
Son konuşmasına yumuşamamanızı umuyorum.
Adam bildiginiz yüzsüzlük yapıyor!
Hem sizin yaranızı deşecek, hakaret edecek, sizi evden kovarcasına davranacak hem de hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam edecek... oldu paşam, başka?
Rica ediyorum çıkarın şunu hayatınızdan. Eşinizin size yaşattıgı bu mutsuzluga razı gelmeyin.
Siz degerlisiniz ve mutlu olmayı her iyi insan gibi hakediyorsunuz.
Ayrıca eşinizin o eski düşüncelerinin askerdeyken tekrar depreşmesiyle ilgili bir düşüncem var aslında. Fakat şu an işittikleriniz bile ayrılmak için yeterli.
Direkt söylenmemiş şeyler üzerinden yorum yaptıgımda ve eşinizin onaylamaması durumunda onu iyi biri zannedip kararınızdan dönmeyin diye şimdilik yazmamayı tercih ediyorum.