• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kocaya ne yapmalı??

SouvveniR SouvveniR @magicat @Elifnana vanityfairr vanityfairr @DonukPudra @pelin-
@nomunomuchua
@Yildizsezen

Kızlar az önce aradı. Sanki hicbirsey olmamıs gibi hayatim napiyorsun dedi. Hic dedim. Yıkadin mı cocugu dedi hayır dedim. Napiyor oglum dedi. Simdi uyuttum dedim sonra öksürdüm uyandi cocuk. Uyandirdim simdi dedim. Ben sizi rahatsiz etmeyim uyuyun siz hayatım dedi. Bende sen nasilsin dedim. Iyiyim hayatim nöbetten geldim duş aldim kogustayim yattim simdi biraz uyucam sonra iştima var dedi. Çok özledim ikinizide kendinize dikkat edin oğlumu öp görüsürüz yine dedi. Gorusuruz dedim kapattım.
Sanki hicbirsey olmamis gibi davrandı. Sanki sabah bana hayattan sogudum ölmek istiyorum diyen kisi o degildi. Resmen kisilik bölünmesi yaşıyorum. Nasıl tepki verecegimi şasırdim. Ben saniyordum ki özür falan diler ne bileyim yada benden birsey bekler aramaz bir sure diyordum. Simdi bu neydi?
Acaba arkadaslari oldugu icin mi boyle davrandı. Ama arkadaslari varsa konusamayacaksa neden arıyor ki.

Onun suçu degil hicbirsey. Dayanamiyor olabilir dusundukce hersey acı veriyor olabilir haklı buluyorum.

Boşanmalımıyım. Boşansam mutlu olamam ki.

Geçmişinizde yaşadıgınız taciz evet onun suçu degil fakat sonrasında sizi sorularla taciz etmesi tamamen onu suçu!
Eşiniz acımasız, karaktersiz, bencil, zihniyeti bozuk şerefsizin biri. Onu artık aklamayı bırakın lütfen.

Düşünmek ona ne gibi bir acı verebilir? Sizin üzüntünüze üzülen adam zaten sürekli sorular sorup sizi suçlamazdı.
Size öyle davranan kişinin tek bir meselesi vardır "eşime benden başkası dokundu" saplantısı.
Taciz konusunda bile böyle düşünecek kadar aşagılık olan, kalbinizi kırıp parçalayan, sürekli aynı acıyı yaşamanıza neden olan kişiyi haklı çıkarmaya çalışmayın.

Bir de yorumlarda askerlik psikolojisidir gidiyor... Askerligin terbiyesizligi haklı çıkardıgını da burada öğrendim.
Sizden uzakta oldugu icin daha gergin konuşsa vs konu açmazsınız zaten. Ancak bu adam evlenmeden önce ne ise şimdi de özüne dönmüş işte. Ne kadar aşagılık biri oldugunu, kendisini size hatırlatıyor.

Son konuşmasına yumuşamamanızı umuyorum.
Adam bildiginiz yüzsüzlük yapıyor!
Hem sizin yaranızı deşecek, hakaret edecek, sizi evden kovarcasına davranacak hem de hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam edecek... oldu paşam, başka?
Rica ediyorum çıkarın şunu hayatınızdan. Eşinizin size yaşattıgı bu mutsuzluga razı gelmeyin.
Siz degerlisiniz ve mutlu olmayı her iyi insan gibi hakediyorsunuz.

Ayrıca eşinizin o eski düşüncelerinin askerdeyken tekrar depreşmesiyle ilgili bir düşüncem var aslında. Fakat şu an işittikleriniz bile ayrılmak için yeterli.
Direkt söylenmemiş şeyler üzerinden yorum yaptıgımda ve eşinizin onaylamaması durumunda onu iyi biri zannedip kararınızdan dönmeyin diye şimdilik yazmamayı tercih ediyorum.

SouvveniR SouvveniR @magicat @Elifnana vanityfairr vanityfairr @DonukPudra @pelin-
@nomunomuchua
@Yildizsezen

Kızlar az önce aradı. Sanki hicbirsey olmamıs gibi hayatim napiyorsun dedi. Hic dedim. Yıkadin mı cocugu dedi hayır dedim. Napiyor oglum dedi. Simdi uyuttum dedim sonra öksürdüm uyandi cocuk. Uyandirdim simdi dedim. Ben sizi rahatsiz etmeyim uyuyun siz hayatım dedi. Bende sen nasilsin dedim. Iyiyim hayatim nöbetten geldim duş aldim kogustayim yattim simdi biraz uyucam sonra iştima var dedi. Çok özledim ikinizide kendinize dikkat edin oğlumu öp görüsürüz yine dedi. Gorusuruz dedim kapattım.
Sanki hicbirsey olmamis gibi davrandı. Sanki sabah bana hayattan sogudum ölmek istiyorum diyen kisi o degildi. Resmen kisilik bölünmesi yaşıyorum. Nasıl tepki verecegimi şasırdim. Ben saniyordum ki özür falan diler ne bileyim yada benden birsey bekler aramaz bir sure diyordum. Simdi bu neydi?
Acaba arkadaslari oldugu icin mi boyle davrandı. Ama arkadaslari varsa konusamayacaksa neden arıyor ki.
Ne durumda olduğunu ,nasıl tepki vereceğini merak etmiş o kadar .Aldanma ..

Yazk ya çok üzüldüm ama eşin normal gibi görünmüyor Allah yardm etsn bnce en mantıklı olanı boşanmanz en azndan bi kaç yıl mutsuz olursn ama sonra unutrsn her gün acı çekip kahrolmaktansa bi iki yıl acı çek unut oğlunda ona tam alışmadan noktayı koy derim.Zaten kararlı oldugunu belirtirsen düzelirde belki ama ezdirme kendini o sana bunları yaptığı için pişman olsn

@nomunomuchua
@Yildizsezen

Eşinizin psikolojik sorunları var, ya da tamamen size psikolojik travma yaşatmaya uğraşıyor.
Zaten bu uzaktan uzağa çözülecek bir mevzu değil.
Ne zaman dönecek eşiniz?
Eşiniz döndüğünde karşınıza alıp konuşun, durumları ona göre değerlendirin.
Ve olmadı bir aile terapisine gidin, çünkü görünen o ki eşinizin de problemleri var.

Bu süreç içerisinde ben olsam kayınvalidem ile yaşamazdım.
Giderdim ailemin yanına.
Eşin olmadığı için yanında, kayınvalidenlerin davranışlarının da çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Hele ki alaycı tavırları beni çileden çıkartırdı mesela.

Yine karar senin, hayat senin.
Fakat huzurlu bir hayat istiyorsan, bunu sen kendin çabalayarak yapmak zorundasın.
Ağlamak, birşeylere susmak, görmezden gelmek, sabretmek çözümü değil malesef.
Gerçekten içine attıkça sen mutsuzluk yaşayacaksın ve bu mutsuzluğun çocuğunun hayatını etkileyecek.
Onlar herşeyi biliyor ve herşeyden çok etkileniyorlar.
Biz ne kadar fark etmesekte, herşeyi anlıyorlar.

Umarım problemlerin çözümlenir ve sağlıklı bir evliliğin olur eşin ile.
Hemen boşanmak pes etmek tabii ki çözüm değil. Bunu savunmuyorum.
Fakat karşındaki insan sana aşırı derecede psikolojik baskı uyguluyorsa, bu da bir nevi tacizdir, o zaman sana çıkış yolu kalmaz boşanırsın veya farklı yollar denersin.
Boşanmak en son seçenek olarak görülmeli.

Biri taciz biri intihar ettirecek haddeye getirir. Sizin bu adamı sevdiğiniz falan yok ayrilirsam ne yaparım sıkıntınız var ama bu adamdan size bir halt olmaz. Bosayin gitsin suursuzu.
Diğer taraftan adam askerde depresyona girmiş askerden dönmesini bekleyin baktiniz düzelmiyor Bosayin.

Selam kızlar. Aslında burda çok eski bi üyeyim ama fazla yazmıyordumokuyordum genelde. Bu sorunumu da kendi hesabımdan yazmak istemedim, biraz uzun olacak okuyanların gözlerine sağlık.

Bugün eşimle tartistik evlendik evleneli ilk oldu. Ama konu 5 yildir canimizi sıkıyor. Ben 15 yasindayken tacize ugradim ve sikayetci oldum. Kanitim olmadigi için de beraat edildi dosya yargitayda suan. Kocam bunlari bilerek evlendi benimle.

Ben soylemeyecektim 6 aylik sevgiliyken ogrendi. Cok zor zamanlar yasadik cok ustume geldi anlatiyim diye ne anlatsam hep daha fazlası var sandı ve bana hep yalan soyluyormuşum gibi hissettirdi. Dogruları soyluyorum eminim. Zaten üstünden kaç yıl gecti ayrintilari hatirlamiyorum mesela bana soru soruyor bilmiyorum unuttum diyorum yada galiba soyleydi diyorum. Beni çok sucluyor yalancısın diyor. Psikolojimi bozdu kendime guvenim kalmadi. Surekli kendimi suclu hicbiseyi hak etmeyen bi insan olarak goruyorum sanki mutsuz olmayi hak ediyormus gibi.
İlk baslarda hep arkamda durdu.Olumlu konustu. Cok seviyorum seni bırakmiycam birlikte mucadele edicez dedi. Ama zamanla isler cok cirkinlesti surekli kavga gurultu oldu. Ayrilmak istedigimde öldü bitti. Kendisi ayrilalim dediginde ben tamam dersem yine suçlu oldum. Onun pesinde kosmam kendimi affettirmem gerekti. Hep kötü oldum hep. Yaptigim hicbirseyi önemsemedi bana deger vermedi. Kızlar ben çok sevdim cok seviyorum. Inanın artık katalanamayacak dereceye geldim intihar bile ettim. Nasıl davranacagim bilmiyorum. Artik kafayi yemek uzereyim. Surekli bana diyor ki aci cekiyorum beni anlamiyorsun. Kabusum oldu hersey ben hic mutlu olamiycamherseyden vazgectim diyor.Oglumuzdan benden herseyden vazgeciyor. Keske doguda askerlik yapsaydim ölseydim orda diyor. Ben ne yapacagim. Istersen ayrilalim dedimbugun sen bilirsin sennasil mutlu olacaksan o olsun dedi bana.

Bu arada asil bugun ki kavganin sebebini anlatayim. Kv yanindayim kocam askerde oldugu için. Ben burda cok mutsuzum aileme gitmek istiyorum diye mesaj attim.
Öglen aradi beni nasilsin falandan buna geldi konu. Bana niye gitmek istiyorsun derdin ne dedi. Neden surekli sitem edipduruyorsun dedi. Halbuki yasadigim hicbi sıkıntıyı soylemiyorum.
Sadece dun annesiyle babasina yemin torenine gitcek misiniz dedim onlarda gitbaban gotursun diye dalga gectiler benle bunu soyledim cok uzuldum dedim.
Neyse bugun bana soyledigi seyleribirduysanız hayattan bezmiş hicbir beklentisi olmayan biriyle konustum resmen. Kartta para var nereye gidersengit dedi bana.Kizmiyorum sana ne yaparsan yap dedi ama öyle bir dedi ki resmen kovdu.
Dayanamiyormus artik gecmisime. Dedim herseyi bilerek ciktik bu yola bizim çocugumuz var ölmek eskisi gibi kolaydegil.Sorumluluklarimiz var oğlumuzun sana ihtiyaci var dedim. Ben kendimden vazgectim kimse umrumda degil. Siz nasil mutlu olcaksaniz oraya git falan dedi.Ama gitmemi istemedigini biliyorum.Gidiyorum desem kıyametkopar.
Cok yorulmus bikmis benle mutludegilmis beni sevmiyormus benimderdim gitmekmis. Gidersem izinde yanimagelmezmis. Cok istiyosam oğlumubirakipgidicekmisim.Birakmam gidersem oda gider dedim. Tamam onuda al gitdedi.
Git demiyosun resmen beni kovuyosun dedim. Mutlu degilmissin ya ne istiyosun ben cok mu mutluyum benim kadar mi mutsuzsun dedi. Evet mutsuzum senin mutsuzlugunun sebepleri benide mutsuz ediyor. Bende keyfimden degil cocugum icin gitmek istiyorum. Banyo bile yaptiramiyorum hava soguk dedim. Gunduz yaptir diyo bir hafta once banyo yaptik ikimiz ayni gun yapmistik bir haftadir hastayiz bunu soyledim. Neymis ben bakamiyomusum. Ondan oluyormus. Tiksiniyorum bazen bu sozlerinden. Oğlum olmasa bırakıp giderdim.Herseyden vazgecerdim. Artık dayanamıyorum ben yıllardir mutluluk nasil birsey unuttum. Bu acı ićime saplandı kaldi bir cozum bulamiyorum ne olur bana bir akıl verin. Hayatimi toparlayamiyorum.Arkadslarima bakiyorum hepsi universitede cok mutlular ben kendi ellerimle hayatimi mahvettim bir arkadasim bile yok.Kimseyi dinlemedim. Ablam cok uyardi mutlu olamazsin diye dinlemedim keske evlenmeseydim hadi evlendim bide cocuk yaptim.çok pişmanım. Ama çokta seviyorum hala onu. Onun suçu degil hicbirsey. Dayanamiyor olabilir dusundukce hersey acı veriyor olabilir haklı buluyorum. Ama bende aldıgim her nefeste hissediyorum herseyi.Gözlerimden acı akiyor. Dökecek göz yaşim kalmadi artik.
Mahvoluyorum kahroluyorum daha 23 yasindayim ben ama ölüyorum her gün daha cok ölüyorum. Oğluma dokunurken öperken aklıma neler neler geliyor. Herşey benim kabusum oldu. Yetmiyormus gibi birde kocam üstümegeliyor... Boşanmalımıyım. Boşansam mutlu olamam ki. Birde çocugumuz var daha 5 aylık onuda düşünmek zorundayım. Peki biz bu sorunu aşabilir miyiz çok emek verdik evlenmek için,askerlik psikolojisi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Nasıl davranmalıyım kocama?

Not:Kızlar zaten yeterince üzgünüm elinizden geldiğince ılımlı yorum yaparsanız minnet duyarım, okuyan herkese çok teşekkür ederim. Yorumlarinızı bekliyorum.
Canım kusura bakma hepsini okuyamadım sinirden. Sana acı çekiyorum demiş oraya kadar okuyabildim. O neden acı çekiyor onu anlayamadım. Size destek olacağına o olayla ilgili sorular sorup neden yaralarınızı deşiyor??
Çok sinirim bozuldu şu an!!

Selam kızlar. Aslında burda çok eski bi üyeyim ama fazla yazmıyordumokuyordum genelde. Bu sorunumu da kendi hesabımdan yazmak istemedim, biraz uzun olacak okuyanların gözlerine sağlık.

Bugün eşimle tartistik evlendik evleneli ilk oldu. Ama konu 5 yildir canimizi sıkıyor. Ben 15 yasindayken tacize ugradim ve sikayetci oldum. Kanitim olmadigi için de beraat edildi dosya yargitayda suan. Kocam bunlari bilerek evlendi benimle.

Ben soylemeyecektim 6 aylik sevgiliyken ogrendi. Cok zor zamanlar yasadik cok ustume geldi anlatiyim diye ne anlatsam hep daha fazlası var sandı ve bana hep yalan soyluyormuşum gibi hissettirdi. Dogruları soyluyorum eminim. Zaten üstünden kaç yıl gecti ayrintilari hatirlamiyorum mesela bana soru soruyor bilmiyorum unuttum diyorum yada galiba soyleydi diyorum. Beni çok sucluyor yalancısın diyor. Psikolojimi bozdu kendime guvenim kalmadi. Surekli kendimi suclu hicbiseyi hak etmeyen bi insan olarak goruyorum sanki mutsuz olmayi hak ediyormus gibi.
İlk baslarda hep arkamda durdu.Olumlu konustu. Cok seviyorum seni bırakmiycam birlikte mucadele edicez dedi. Ama zamanla isler cok cirkinlesti surekli kavga gurultu oldu. Ayrilmak istedigimde öldü bitti. Kendisi ayrilalim dediginde ben tamam dersem yine suçlu oldum. Onun pesinde kosmam kendimi affettirmem gerekti. Hep kötü oldum hep. Yaptigim hicbirseyi önemsemedi bana deger vermedi. Kızlar ben çok sevdim cok seviyorum. Inanın artık katalanamayacak dereceye geldim intihar bile ettim. Nasıl davranacagim bilmiyorum. Artik kafayi yemek uzereyim. Surekli bana diyor ki aci cekiyorum beni anlamiyorsun. Kabusum oldu hersey ben hic mutlu olamiycamherseyden vazgectim diyor.Oglumuzdan benden herseyden vazgeciyor. Keske doguda askerlik yapsaydim ölseydim orda diyor. Ben ne yapacagim. Istersen ayrilalim dedimbugun sen bilirsin sennasil mutlu olacaksan o olsun dedi bana.

Bu arada asil bugun ki kavganin sebebini anlatayim. Kv yanindayim kocam askerde oldugu için. Ben burda cok mutsuzum aileme gitmek istiyorum diye mesaj attim.
Öglen aradi beni nasilsin falandan buna geldi konu. Bana niye gitmek istiyorsun derdin ne dedi. Neden surekli sitem edipduruyorsun dedi. Halbuki yasadigim hicbi sıkıntıyı soylemiyorum.
Sadece dun annesiyle babasina yemin torenine gitcek misiniz dedim onlarda gitbaban gotursun diye dalga gectiler benle bunu soyledim cok uzuldum dedim.
Neyse bugun bana soyledigi seyleribirduysanız hayattan bezmiş hicbir beklentisi olmayan biriyle konustum resmen. Kartta para var nereye gidersengit dedi bana.Kizmiyorum sana ne yaparsan yap dedi ama öyle bir dedi ki resmen kovdu.
Dayanamiyormus artik gecmisime. Dedim herseyi bilerek ciktik bu yola bizim çocugumuz var ölmek eskisi gibi kolaydegil.Sorumluluklarimiz var oğlumuzun sana ihtiyaci var dedim. Ben kendimden vazgectim kimse umrumda degil. Siz nasil mutlu olcaksaniz oraya git falan dedi.Ama gitmemi istemedigini biliyorum.Gidiyorum desem kıyametkopar.
Cok yorulmus bikmis benle mutludegilmis beni sevmiyormus benimderdim gitmekmis. Gidersem izinde yanimagelmezmis. Cok istiyosam oğlumubirakipgidicekmisim.Birakmam gidersem oda gider dedim. Tamam onuda al gitdedi.
Git demiyosun resmen beni kovuyosun dedim. Mutlu degilmissin ya ne istiyosun ben cok mu mutluyum benim kadar mi mutsuzsun dedi. Evet mutsuzum senin mutsuzlugunun sebepleri benide mutsuz ediyor. Bende keyfimden degil cocugum icin gitmek istiyorum. Banyo bile yaptiramiyorum hava soguk dedim. Gunduz yaptir diyo bir hafta once banyo yaptik ikimiz ayni gun yapmistik bir haftadir hastayiz bunu soyledim. Neymis ben bakamiyomusum. Ondan oluyormus. Tiksiniyorum bazen bu sozlerinden. Oğlum olmasa bırakıp giderdim.Herseyden vazgecerdim. Artık dayanamıyorum ben yıllardir mutluluk nasil birsey unuttum. Bu acı ićime saplandı kaldi bir cozum bulamiyorum ne olur bana bir akıl verin. Hayatimi toparlayamiyorum.Arkadslarima bakiyorum hepsi universitede cok mutlular ben kendi ellerimle hayatimi mahvettim bir arkadasim bile yok.Kimseyi dinlemedim. Ablam cok uyardi mutlu olamazsin diye dinlemedim keske evlenmeseydim hadi evlendim bide cocuk yaptim.çok pişmanım. Ama çokta seviyorum hala onu. Onun suçu degil hicbirsey. Dayanamiyor olabilir dusundukce hersey acı veriyor olabilir haklı buluyorum. Ama bende aldıgim her nefeste hissediyorum herseyi.Gözlerimden acı akiyor. Dökecek göz yaşim kalmadi artik.
Mahvoluyorum kahroluyorum daha 23 yasindayim ben ama ölüyorum her gün daha cok ölüyorum. Oğluma dokunurken öperken aklıma neler neler geliyor. Herşey benim kabusum oldu. Yetmiyormus gibi birde kocam üstümegeliyor... Boşanmalımıyım. Boşansam mutlu olamam ki. Birde çocugumuz var daha 5 aylık onuda düşünmek zorundayım. Peki biz bu sorunu aşabilir miyiz çok emek verdik evlenmek için,askerlik psikolojisi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Nasıl davranmalıyım kocama?

Not:Kızlar zaten yeterince üzgünüm elinizden geldiğince ılımlı yorum yaparsanız minnet duyarım, okuyan herkese çok teşekkür ederim. Yorumlarinızı bekliyorum.

Canım kusura bakma hepsini okuyamadım sinirden. Sana acı çekiyorum demiş oraya kadar okuyabildim. O neden acı çekiyor onu anlayamadım. Size destek olacağına o olayla ilgili sorular sorup neden yaralarınızı deşiyor??
Çok sinirim bozuldu şu an!!
Şimdi tamamını okudum daha da sinir oldum. Lütfen ezdirme kendini. Ben çok mu mutluyum bu durumdan, neler yaşadığımı biliyorsun, bana destek olacağına canımı acıtıyorsun de. Kv. ve Kp ne ayak onları hiç anlayamadım zaten. Allah akıl fikir sana da sabır versin. Ama ezdirme kendini lütfen. Bırak ayrılırsa da ayrılsın.
Sana tacizde bulunan pislik herif yüzünden en mi bedel ödeyeceksin suçlu gibi?? Günümüzde erkekler bile taciz ediliyor. Öncelikle sen kendine üzülmeyi bırak. (Burada üzülmeyi bıraktan kastım; senin üzüldüğünü gördükçe daha çok üstüne gelecek, daha çok canını yakacak sözleriyle...) Bir daha öyle bir şey derse "Ben yaşadıklarımı unutmaya çalıştıkça yarama tuz basmaktan ne zaman vazgeçeceksin? Canım yeterince acıyor ve bunu bile bile bana suçlu muamelesi yapıyorsun, bu konuyu bir daha açarsan yüzümü göremezsin" de. Asker psikolojisi falan diye de düşünme. Asıl o senin neler yaşadığını düşünsün

Ben 15 yasindayken tacize ugradim ve sikayetci oldum.

Yaşadığınızı bilmiyorum, çok da beylik konuşmak istemiyorum ama eşiniz size 15 yaşında taciz eden adamdan daha fazla zarar vermiş veriyor. Onu şikayet etmişsiniz, psikolojik tedavi görürsünüz ve geride bırakırsınız inşallah. Ama eşiniz geride bırakmanıza izin vermiyor, yaranızı sürekli deşiyor, size çok kötü psikolojik şiddet uyguluyor ve bunu uzun süredir yapıyor. İnanın bence eşiniz yüzünden terapi görmeye daha çok ihtiyacınız var. Bu adamla hala evli olmanız onu bir de baba yapmış olmanız o kadar acı geliyor ki. Allah sizi bu adamdan kurtarsın ne diyim.
Olur da bu adamla devam etmeyi düşünürseniz kesinlikle eşiniz bir tek başına terapi görsün, daha sonra çift terapisi görün ve artık bu konu aranızda açılmasın. Açılmasına müsade etmeyin. Yeter yani ben okurken daraldım.

tek sorun sizin yaşadığınız taciz olayı mı? neden ailenize gitmenizi mesele haline getiriyor, tam tersi sevinse sende biraz kafa dağıtacaksın diye, garip saplantıları var eşiniz. böyle mutlu olmanıza imkan yok. kafa yapısını anlayamadığım için yorum yapamıyorum fazla. ama ortada sorun yok ve sorun arıyor eşiniz bence, çünkü çocugunuz doğmuş her şey yolunda niye sürekli depresif bir hava var çözemedim.

ayrıca taciz olayında canının sıkılacağı hiçbir şey yok, ayrıca bunu gündeme getirmesi çok saçma. o konuda sakın ona hak verme. inan erkeklerin çoğu eşlerinin geçmişinde neler olmasını bildiği halde hiç konusunu bile açmıyor. durum normal değil yani. üstelik sizin ki mağduriyet, sizlik bir şey olmadığı halde ne o öyle. bence boşanmayı düşünebilirsiniz eğer onun gerçekleri görmesini sağlayamıyorsanız.

ama canınızı sıkmayın, siz akıl sağlınızı korudukça çocugunuza özen gösterdikçe çözülemeyecek sorun yoktur elbet. sadece eşinize ve kendinize şunu sorun "bu mutsuzluk niye", cevabı varsa ve sencede geçerlisi ise o zaman herkes kendi yoluna gitsin. mutlu olmak için evlendiniz niye kendinizi bu kadar bırkıyorsunuz. üzülmeyin. her şeyin bir çözümü vardır elbet.

Ailem arkamda. Ama benim maddi bi guvencem yok. Universiteye devam ediyorum şuan.

Ben bu olaylari abime anlattim ilk. Kendisi komiser. Ben saniyordum ki bana bagiricak cagiricak beni suclayacak. Ama abim oyle yapmadi bana sarildi senin sucun degil bu dedi benimle agladi. Okulumu degistirdi. Evimizi tasidi bana yeni bir hayat kurdu. Keske kocamda oyle yapsaydi. O geldi yeni hayatimi mahvetti. Beni eskisinden beter etti. Ben huzurlu bir sekilde cocuguma bile sarilamadim.
Ilk dogdugu zamanlarda yuzune bakip bakip agladim. O kadar masum o kadar temiz ki. Benim hayatimdaki kirlilikler onu yipratacak diye simdiden agladim. Sonra avukatim biraz rahatlatti beni. Oyle toparladim. Psikolojim alt ust oldu. Doktora da gittim. Ama antidepresanlari dayadilar. O kadar.

canım senin hayatında kirli olan bir şey yok. kusura bakma ama eşin seni bu psikolojiye sokmuş bu ne ya. inan ki çok sinirlendim. bak burada bir sürü kadın var, evlenmeden önce başkaları ile birliktelik yaşayan ve bunu eşleri biliyor ama mutlu mesut evliliklerine devam ediyor insanlar. eşleri ısıtıp ısıtıp manyak gibi önlerini getirmiyor.

üstelik dediğim gibi seninki mağduriyet, rızan dışı. niye senin hayatın kirlenmiş olsun, o eşin var ya, gerçekten seni psikolojik olarak mahvediyor, kendini de mahvetmiş gerçi ama o kısmı beni ilgilendirmedi şu an.

kendini suçlama, kendinde hata arama, sorunlu olan eşin bunu unutma. ailen arkadndaysa destekçinse, ailene sığın eğitimine devam et, çocuk da babasız büyüyecekse babasının kusuru, zaten babası ile büyürse çocuk için de senin için de pek hayırlı olmayacak gibi duruyor.

sen bu dengesizle evli kalmaya devam edersen çocuğuna yazık olacak. senin de dengeni bozar bu adam. iki dengesiz arasında olan çocuğa olacak.
çocuğunun mutluluğu için onsuz bir hayat kur kendine.

Ya hicmi olumlu konusacak akliselim bir hanimefendi yok aranizda. Bir yuvanin yikilmasina canak tuttugunuzun farkindamisiniz. Masallah herbiriniz bir psikolog her biriniz birer aile danismani birer hakim olmussunuz. Hicmi cile cekmediniz hayatinizda her olumsuzda vurup kapiyi ciktiniz mi?
Bosandiktan sonra kim toparlayacak bu kadincagizi ya evladina kim babalik yapicak. Hicmi bir yolu yokta hemen bosanmaya yonlendiriyorsunuz insanlari?
Evet kadincagiz zor seyler yasamiz yasamayada devam ediyor eside askerde kim bilir ne halde saglikli dusunemiyor olamaz mi? Umarim bu cift ayrilmamistir esi hatasini anlayip telafi etmistir. En iyi terapistten daha iyi terapi eder esi onu siz hic merak etmeyin. Klavye basindan ay sinir oldumlarinizi olumlu cumlelere dokemeyecekseniz yazmayin bir yuvanin yikilmasina da sebep olmayin. Emin olun bu size dost tavsiyesi anlarsaniz.

erkeğin o sapıkbeynini ancak yıne bir erkek anar..aldatmak için kendine pay cıkarıyor.hatta bence aldatıyor sizi.olası bir rezalette kendini haklı cıkarmak için ya da kendini psikolojıkmen rahat hissetmek için sizin gecmişinize saldırıyor..ben de buna benzer bir tartısmayasadım gecenlerde...cocugumiçin kaldım..eger cocugu da veriyorsa cıkın gidin derim..bu acıyla hırpalanmalarla yasamayın..

Tedavi olsun.

Yetmezse kendi de dediği gibi gitsin gebersin Doğu'da .Artislik yapıp atıp tutmaya benzemez yalnız, kafa kaparanus amcaları görünce altına mıçmasın.

Ya hicmi olumlu konusacak akliselim bir hanimefendi yok aranizda. Bir yuvanin yikilmasina canak tuttugunuzun farkindamisiniz. Masallah herbiriniz bir psikolog her biriniz birer aile danismani birer hakim olmussunuz. Hicmi cile cekmediniz hayatinizda her olumsuzda vurup kapiyi ciktiniz mi?
Bosandiktan sonra kim toparlayacak bu kadincagizi ya evladina kim babalik yapicak. Hicmi bir yolu yokta hemen bosanmaya yonlendiriyorsunuz insanlari?
Evet kadincagiz zor seyler yasamiz yasamayada devam ediyor eside askerde kim bilir ne halde saglikli dusunemiyor olamaz mi? Umarim bu cift ayrilmamistir esi hatasini anlayip telafi etmistir. En iyi terapistten daha iyi terapi eder esi onu siz hic merak etmeyin. Klavye basindan ay sinir oldumlarinizi olumlu cumlelere dokemeyecekseniz yazmayin bir yuvanin yikilmasina da sebep olmayin. Emin olun bu size dost tavsiyesi anlarsaniz.

Adam kadını yaşadığı en büyük travmadan vurup tekrar tekrar yaşatıyor. Böyle adamla ömür geçer mi? Ustune bir de surekli keske olsem diyip kadini daha beter mahvediyor. Ne malum adamin kadina bir sey yapmayacagi?
Ayrica ne yorum yapacagini millet size soracak değildi bence. Adam manyak siz yuva diyorsunuz. Kendisi yıkıyor yuvayi kadın değil.

Eşinin sana bunları yaşatan o tacizciden bir farkı yok. Erkek dediğin korur kollar arka çıkar unutturur. Bu ne kız gibi ağlak ağlak. Ağır hasta eşin gitsin tedavi olsun.

Bana bırak tacizi, keyfi yaşadığım bir olayı bile en ufak başıma kakan adamı çükünden tavana asarım, bırak eş hayat arkadaşı diye almayı, düşman diye bile almam.

Seni elinde tutmak için yıllarca sana psikolojik baskı yapmış resmen, kirli olduğunu hissettirmiş suçlamış. Sen kirli mirli değilsin aklını başına al sana kafayı yedirtirse bu adam çocuğuna da hayrın olmaz.

Eşinin sana bunları yaşatan o tacizciden bir farkı yok. Erkek dediğin korur kollar arka çıkar unutturur. Bu ne kız gibi ağlak ağlak. Ağır hasta eşin gitsin tedavi olsun.

Bana bırak tacizi, keyfi yaşadığım bir olayı bile en ufak başıma kakan adamı çükünden tavana asarım, bırak eş hayat arkadaşı diye almayı, düşman diye bile almam.

Seni elinde tutmak için yıllarca sana psikolojik baskı yapmış resmen, kirli olduğunu hissettirmiş suçlamış. Sen kirli mirli değilsin aklını başına al sana kafayı yedirtirse bu adam çocuğuna da hayrın olmaz.

Katılıyorum. +1000000

Yasadiklarin zor Allah beterini göstermesin. Belliki kocani seviyorsun. Bence oda seni seviyoki hazmedemiyo bir tturlu yasadigin seyi bilmiyorum ama sen bunu acik yureklilikle soylemissin ona ikidebir b0asina kakmasini anlayamadim . Ayrica bu kötü durum senin elinde olan birsey degil Allah kotrusun bunu her insan yasayabilirki . Bence alin karsiniza konusun bak soyledim ben sana biliyorsun demeyip senden gizleyedebilirdim ama yapmadim . Insan sevdigine yalan soyleyemez . Ama sen yasadiklarimi dillendirdikce kahroluyorum falan deseniz yani demek istedigim böyle tatli tali anlatsaniz ise yarmazmi ki

Siz mesela aşırı olumlu konuşmuşsunuz nedir peki çözüm yolunuz?Keske yorumları eleştireceginize çözüm sunsaydınız.

Başımıza ne geliyorsa bu 'yuva var ortada hemen yıkılır mı' diyenler yüzünden geliyor zaten.Doğru ortada gencecik bi kadın ve 5 aylık bebeği var.Kayınvalide yanında sığıntı gibi yaşıyor ama eşi askerde olduğu için alttan almak zorunda.Neden e ortada yuva var çünkü.Kadın kendini tacize uğradığı için kirli hissettiriliyo ama olsun eşi sindiremedi alttan alsın.

Maşallah siz hemen anlamışsınız kocanın terapiden iyi geldiğini falan.Psikologlar halt etmiş yanınızda valla.Herşeyin çözümü koca kocan varsa mutlusun.Çözdük olayı sizi tebrik ederiz hanımefendi

Back
X