Allah razi olsun detaylı bir sekilde bilgilendirdiginiz icin. Esimi de ikna edicem kesinlikle birlikte tedavi olmamiz sart bunu anladim cunku ben tek basima ilac fitil vs kullandigim da birsure geciyor sonra tekrarliyorduCinsel iliskide ölü balık kokusu yaz google ayriıntılı görürsünüz erkek esten bulasan bir hastalık mutlaka erkek esinde tedavi olması gerekiyor .temizlikle alakası yok erkek tasıyıcı oluyor kadının bagısıklıgı zayıflayınca yerlesiyor bir tür bakteri. Hem hap hemde fitil kullanacaksınız esinizede hap yazacak doktor . Bu sure icerisinde birlesmeyin sabun kullanmayın genital bölgede . Bakteri yumurtalık girisine yerlesip cinsel birlikte koku ortaya cikar durup dururken o kokuyu almazsınızz. Genelde kadına ilac yazıp gonderirler hekiminize ayriyeten belirtin esiniz icin de ilacı. İnsallah iyi bir hekim sizi aydınlatır.
Haklisiniz ama hic bir koku olmuyor birlesme disinda..
Doktor doktor gezicez artık insallah kötü birsey cikmaz
Cinsel iliskide ölü balık kokusu yaz google ayriıntılı görürsünüz erkek esten bulasan bir hastalık mutlaka erkek esinde tedavi olması gerekiyor .temizlikle alakası yok erkek tasıyıcı oluyor kadının bagısıklıgı zayıflayınca yerlesiyor bir tür bakteri. Hem hap hemde fitil kullanacaksınız esinizede hap yazacak doktor . Bu sure icerisinde birlesmeyin sabun kullanmayın genital bölgede . Bakteri yumurtalık girisine yerlesip cinsel birlikte koku ortaya cikar durup dururken o kokuyu almazsınızz. Genelde kadına ilac yazıp gonderirler hekiminize ayriyeten belirtin esiniz icin de ilacı. İnsallah iyi bir hekim sizi aydınlatır.
Evet bizi onlardaki daha çok etkiliyor pis olsa bile orası bize mantar yapabiliyor. Temiz olmak şartErkekler de kasıntı olarak ortaya çıkmıyor zaten mantar onların bizler gibi akıntılar i olmadığı için sanırım biz daha çok etkileniyoruz :/
Esinizden koku yada baska sey gelmez ama size surekli ondan bulasan birsey olabilir. Eşli tedavi denediniz mi ikinizde ayni anda ilac kullanacaksiniz. Bi sorun doktorunuza. Erkeklerde boyle sorunlar.disaridan hic anlasilmaz anlamaz cok ileri boyutta olmadigi sureceEvet haklisiniz baska bir doktora gidicem tabi zaten bu sorunu çözmek istiyorum pskolojik olarak cok etkiledi . Esime dedigim de sacmalama ne diyosun senden.geliyor bende bisey olsa ben anlamam mi benim ki de kokar kaşınır vs vs diyor
Hahahhaha alemsiniz ya güldüm sayenizdeCanim tek iliskide kokuyorsa bu koku senden gelmiyordur..
surekli kokardin egerki koku senden geliyor olsaydi. Esinin orasini arada kokla bakalim
Meni olmasın mı ?Snden geldigine eminmisin o kokunun. Meni ollmasin. Igrenc bi kokuda
Yani menidir blki demek istedim. Evet cokk igrenc midem kalkiyor o kokuyaMeni olmasın mı ?
Meni nasıl olmayacak cinsel ilişkide her yer meni yani tövbe tövbe
Normalde meni igrenc kokmaz esinizin beslenme şekli kokulu demek ki.
Cok baharatli, aşırı soğan sarimsakli beslenmesin esiniz o halde sevisme ihtimali olduğunda.Yani menidir blki demek istedim. Evet cokk igrenc midem kalkiyor o kokuya
Alla alla enfeksiyonludur belki.. orasinda ceset yok ya muhakak birseyden dolayi kokuyodurHahahhaha alemsiniz ya güldüm sayenizde
Valla esim de pis pasakli degil ki oyle olsa bir dakika ayni yatak ta bile yatamam :)))))
Canim bende ayni dertten muzdaribim 1 haftadir fitil kullaniyorm kasinti felan yok fakat afedersiniz sadece iliski sirasinda oluyor doktor bana enfeksiyon ve iltihap oldugunu soyledi kullaniyorum ilaclarimi suan bi sıkıntm yok fitile devam et gecmezse doktoruna git mutlaka..Bu gibi durumlarda eşli tedavi uygulanir yoksa o koku daima gelecek ( çöp gibi dimi ?) Esinde de sende de var suan o mantar birbirinize geciriyorsunuz erkekte kasinti yapmayabilir ama kadin bir kapali kutu malesef.Gecmis oĺsun..Fitille otelersiniz uzar gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?