- Konu Sahibi fataldanger
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topuklu mu topuksuz mu?Beyaz sandalet bence
Ürünün linkini buraya kopyalayabilir misiniz? Çok güzelŞöyle bir şey olabilir
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Topuklu da olur düz de farketmez beyaz sandalet diyorum
Çok teşekkür ederimBence topuklu terlik güzel olur. Bu tarz bir şeyler olabilir.
Ürünün linkini buraya kopyalayabilir misiniz? Çok güzel
elbise ile uymasından ziyade rahatlık açısından ben kesin beyaz crocs giyerdimSizce bu kombinin altına ayakkabı olarak en uygun ne giymeli, en şık nasıl olur? Yaz akşamları gezintileri için giyilecek. Düğüne vesaire değil.
Eki Görüntüle 3614078 Eki Görüntüle 3614078
Teşekkür ederim![]()
Riccon Lesnalue Kadın Topuklu Terlik 0012115 Beyaz Cilt - Fiyatı, Yorumları
Riccon Lesnalue Kadın Topuklu Terlik 0012115 Beyaz Cilt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Orijinal olabilir aslındaelbise ile uymasından ziyade rahatlık açısından ben kesin beyaz crocs giyerdim![]()
Taşlo güzel bi sandalet de olur.yazın em kurtarıcı parçalarından biri.Sizce bu kombinin altına ayakkabı olarak en uygun ne giymeli, en şık nasıl olur? Yaz akşamları gezintileri için giyilecek. Düğüne vesaire değil.
Eki Görüntüle 3614078 Eki Görüntüle 3614078
TeşekkürlerTaşlo güzel bi sandalet de olur.yazın em kurtarıcı parçalarından biri.