• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu komşu ne iş peşinde??

Seslerde haklısınız fakat bir insanın hayatına bu kadar müdavil olmak doğru mu ?
Şu girdi şu çıktı , çetele tutar gibi .

Bekar vs ne farkediyor üstelik ?
O kadar önemliyse niye bekar bir erkeğin evine aşure götürüyorsunuz :işsiz:
bunu kaç defa yazdım o zmn yeni taşınmıştı ve tüm binaya dağıttım kimsenin hayatı beni ilgilendirmiyo fakat ortada tehlikeli gördüğüm noktalar var ve benim çocuklarım var korkmam normal değil mi

bunu kaç defa yazdım o zmn yeni taşınmıştı ve tüm binaya dağıttım kimsenin hayatı beni ilgilendirmiyo fakat ortada tehlikeli gördüğüm noktalar var ve benim çocuklarım var korkmam normal değil mi
Hic sıkıntıya girmeyin arkadasim.
Ayni seyi yasadim ben de kek goturmustum hos geldiniz diye :))))
Polisi arayin , ahlak masasina bağlıyorlar hemen. Ben gorustum yarim saat icinde geldiler, kapiyi actiramadi polis gerci ama ertesi gun apar topar bosalttilar evi.
Bu kadar kolay oldugunu bilsem 1 sene psikolojimi bozmazdim hic.

Artık sapkınlığın bekarı evlisi genci yaşlısı yok
Eminim şu yaptığınız hareketi bahsettiğiniz komşunuzdan görseniz apartmanı ayağa kaldırırdınız evime gireni çıkanı inceliyor diye
Bu kadar tedirginseniz taşının
Çocuğunuzdan önemli değildir herhalde

aşure yeni taşındığı zmndı bu olaylar sonrasında oldu ki ztn tüm binaya dağıtmıştım
En iyisi sesler basladiginda polisi arayin. Mutlaka ilgilenirler bu tur olaylarla. Alikonma olabilir,kacak masaj salonu olabilir,fuhus icin kullanilan ev olabilir,gunluk kiralanan ev olabilir,her sey olabilir.

Hic sıkıntıya girmeyin arkadasim.
Ayni seyi yasadim ben de kek goturmustum hos geldiniz diye :))))
Polisi arayin , ahlak masasina bağlıyorlar hemen. Ben gorustum yarim saat icinde geldiler, kapiyi actiramadi polis gerci ama ertesi gun apar topar bosalttilar evi.
Bu kadar kolay oldugunu bilsem 1 sene psikolojimi bozmazdim hic.
Allah razı olsun bir daha ki seste polisi aricam

En iyisi sesler basladiginda polisi arayin. Mutlaka ilgilenirler bu tur olaylarla. Alikonma olabilir,kacak masaj salonu olabilir,fuhus icin kullanilan ev olabilir,gunluk kiralanan ev olabilir,her sey olabilir.
beni en çok tedirgin eden çocukların okul saati kapının aralık olması ve adama kapıyı açanın kendini hiç göstermemesi

Artık sapkınlığın bekarı evlisi genci yaşlısı yok
Eminim şu yaptığınız hareketi bahsettiğiniz komşunuzdan görseniz apartmanı ayağa kaldırırdınız evime gireni çıkanı inceliyor diye
Bu kadar tedirginseniz taşının
Çocuğunuzdan önemli değildir herhalde
bence saçmalıyosunuz pedofili vakaları bu kadar yaygınken kaygılarıma anlam verememeniz anlamsız 10 daireli binada neden sadece bu komşumu gözlemliyorum diğerlerini değilde

Allah razı olsun bir daha ki seste polisi aricam
O sesin devam etmesini beklemeyin. Arayip durumu izah edin yeter. Ben anlatirken bitirmeme bile izin vermediler hemen geliyoruz dediler.
Neden suphelendiniz dediler, ben de anlattim, evden ara ara ciglik sesi geliyor, gece gunduz farkli adamlar gelip gidiyor, kapının önünde surekli araba var vs vs. Ha bir de saldirgan köpek tutuyorlardi evde. Asansorde falan karsilasinca uzerimize atlamaya calisiyordu.
Hic vakit kaybetmeyin yarin arayin siz. Ne oldugu ortaya cikar en azindan.

O sesin devam etmesini beklemeyin. Arayip durumu izah edin yeter. Ben anlatirken bitirmeme bile izin vermediler hemen geliyoruz dediler.
Neden suphelendiniz dediler, ben de anlattim, evden ara ara ciglik sesi geliyor, gece gunduz farkli adamlar gelip gidiyor, kapının önünde surekli araba var vs vs. Ha bir de saldirgan köpek tutuyorlardi evde. Asansorde falan karsilasinca uzerimize atlamaya calisiyordu.
Hic vakit kaybetmeyin yarin arayin siz. Ne oldugu ortaya cikar en azindan.
desteğin için çook çook teşekkürler

O korkarsa bu korkarsa toplumda bu kirlilik nasıl arınacak bence cesur olun ve ne gerekiyorsa yapın
binadaki komşularıma rahatsızlığımı bildirdim bir sonraki adımım polis çağırmak kaygılarım kendimden yana değil çalışıyorum 4 tane yavrum var onlar adına kaygılarım

Benimde takıldıgım konu bu oldu
bunu defalarca yazdım yeni taşınfığında olldu bu binanın tümüne dağıttım bu olarlar sonradan ortaya çıktı önce tıkırtışar sonra yatak sesleri sonra çığlıklar kapının açık kalması kapıyı açanın kendini göstermemesi

Kapiyi acanin kendini gostermemesinde ne gariplik var ben de esime kapiyi acarken kendimi genelde gostermen karsi komsu oram buram ortada gormesin diye belki o anda kapi acilir karsi daireden vs gibi zebeplerle ev halimi gormesini istemem bu bence normal muhtemelen oyle bir durumdur o
Sadece cinsellik sesleri gelen bir evi neden polise sikayet ediyorsunuz anlamadim adam bekardir kiz arkadasi geliyordur

Back
X