- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Arabamız olmasa ne olacaktı ? Umarım aynı durum başınıza gelmez
Bu ne ya tam bi ergenle karşı karşıyayımsakin ol şampiyon senin nickin shezofren :/ dşlfkgşdflkgşdkfg
Bu fotografi kayniniza atip "bu gobek bira gobegine mi benziyor? Otobuslerde sürünüyorum arabamizi almak istiyoruz" deyin madem. Klavye basinda atarli giderli konusup, konu kayninizin kullandigi sahsi arabanizi istemeye gelince susup kalmayin.
Arabanın kaynımda olmasıyla ilgili ve ne kadar yüzsüz,bencil,redden anlamayan biri olduğunu ilk sayfalarda defalarca yazdım. Ben gidip 35 yaşına gelmiş adama sataşamam,buradaki yer vermiyorumu savunan insanların düşünceleri nasıl değişmiyorsa o da değişmez çünkü.Yazılı bir kanun,kural filan değil daha soyut,vicdanla alakalı bir durum bu. Ama eşime çatıyorum onun yüzünden. Aslında eşimin de suçu yok belki de çünkü abisi sabah 10-akşam 11 çalışıyor. Evleri ters,sabah alamayız.Defalarca "abi arabayı sabah anneme bırak ben iş dönüşü alayım" dedi.Adam tamam diyo sonra bir arıyoruz "Ya ben bugün işe arabayla geldim" diyo. Şimdi böyle bir adama ne denir?Bayramdaki vukuatlarını,eşimdeki şirket arabası üzerinden yaptığı planları yazmıyorum bile. Bu araba isteklerinden dolayı kayınvalidem görümcem bile laf sokuyor adam hala aynı. Konuyu da rahatlamak,içimdekileri kusmak adına yazdım ve hala aynı düşünüyorum; burada arabası olmayıp dokuz aylık hamile ya da bebekli olan kadınlar bile "evet bana da yer vermiyorlar"diyorsa ben insanlığı sorgularım, haa çözülür mü?Tabiki hayır.Fotona baktim simdi o gobegin hamilelikten
Dolayi oldugunu anlayabilmem icin
Seni epey incelemem gerekir.
Bu da asla yapmiyacagim bisey.
Genellikte kulakligimi takar otobusle baglantimi keserim.
Inecegim duraga kadar kim bindi
Kim indi, tepemde kim dikildi
Dikkat etmiyorum yani.
Simdi sana zaten duyarli bir kadin yer vermis. Niye digerleri vermedi
Yada ilgi gostermedi gibi olmus sitemin.
Esinin abisine veremediginiz tepkinin
Acisini biz garibanlardan cikarmayin bence.
Arabanın kaynımda olmasıyla ilgili ve ne kadar yüzsüz,bencil,redden anlamayan biri olduğunu ilk sayfalarda defalarca yazdım. Ben gidip 35 yaşına gelmiş adama sataşamam,buradaki yer vermiyorumu savunan insanların düşünceleri nasıl değişmiyorsa o da değişmez çünkü.Yazılı bir kanun,kural filan değil daha soyut,vicdanla alakalı bir durum bu. Ama eşime çatıyorum onun yüzünden. Aslında eşimin de suçu yok belki de çünkü abisi sabah 10-akşam 11 çalışıyor. Evleri ters,sabah alamayız.Defalarca "abi arabayı sabah anneme bırak ben iş dönüşü alayım" dedi.Adam tamam diyo sonra bir arıyoruz "Ya ben bugün işe arabayla geldim" diyo. Şimdi böyle bir adama ne denir?Bayramdaki vukuatlarını,eşimdeki şirket arabası üzerinden yaptığı planları yazmıyorum bile. Bu araba isteklerinden dolayı kayınvalidem görümcem bile laf sokuyor adam hala aynı. Konuyu da rahatlamak,içimdekileri kusmak adına yazdım ve hala aynı düşünüyorum; burada arabası olmayıp dokuz aylık hamile ya da bebekli olan kadınlar bile "evet bana da yer vermiyorlar"diyorsa ben insanlığı sorgularım, haa çözülür mü?Tabiki hayır.
Demek istediğim tam da bu,herkeste araba mı var?kaynınızı hadi bırakalım bir kenara, araba bir gün arıza yapsa bakıma girse vs ne olacak.mecbur kullanacaksınız toplu taşımayı. allahtan arabamız var kullanabiliyoruz diyorum gerçekten insanların insafına kalmışız.
Yalnız bu konuda haklı bi yanda var. Evet komu toplu taşımada ki saygısızlıklar o ayrı bir konu haklısınız. Ama eşinizin gözyumduğu şeyde az buz değil. Kaynınızın yaptığı normal değil kendi rahatı için hamile kadının rahatını bozuyor onunda o yer vermeyenlerden bir farkı yok. Arabanız var her yere oturarak! giebilirsniz ama gidemiyorsunuz çünkü o koltukta kaynınız oturuyor yani aynı şey.Arabamız olmasa ne olacaktı ? Umarım aynı durum başınıza gelmez
Dün aldık ondan. Bir daha doğuma kadar zor görür,doğumdan sonra da satacağız zaten. Allah otobüste devam edenlerin yardımcısı olsun,karşılarına vicdanlı insanlar çıkarsınYalnız bu konuda haklı bi yanda var. Evet komu toplu taşımada ki saygısızlıklar o ayrı bir konu haklısınız. Ama eşinizin gözyumduğu şeyde az buz değil. Kaynınızın yaptığı normal değil kendi rahatı için hamile kadının rahatını bozuyor onunda o yer vermeyenlerden bir farkı yok. Arabanız var her yere oturarak! giebilirsniz ama gidemiyorsunuz çünkü o koltukta kaynınız oturuyor yani aynı şey.
Dün aldık ondan. Bir daha doğuma kadar zor görür,doğumdan sonra da satacağız zaten. Allah otobüste devam edenlerin yardımcısı olsun,karşılarına vicdanlı insanlar çıkarsın
Dün aldık ondan. Bir daha doğuma kadar zor görür,doğumdan sonra da satacağız zaten. Allah otobüste devam edenlerin yardımcısı olsun,karşılarına vicdanlı insanlar çıkarsın
Eşimde bazen şirket arabası oluyor,bir kaç ay sonra hepten onda kalacak. Ama satmamızın %90 sebebi abisi. "Ceyz evde,araba kapıda yatacağına biraz bende kalsın" diye hepten tozutacak, daha da rahat isteyecek.Bir de kayınvalidem filan da zırt pırt çocukları al gel der,nasıl olsa evdeyim diye.Ama doğumdan sonra en çok ihtiyaç duyulan zaman değil mi bebekle? Yani herhangi bir yere çıkacak olsanız, küçücük bebekle otobüs mü daha iyi yoksa kendi arabanız mı? Hamileyken en azından karnında, sıcak ve koruma altında ama doğunca kendi arabanız daha gerekli.
Bilmiyorum satış nedeniniz eşinizin abisi mi. Eğer öyleyse arabayı satmak en kolay çözüm ve belki de en işe yaramayacak. Eşinin düşünce yapısını değiştirmesi lazım. Değiştirmezse bugün araba olur yarın başka bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?