- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Tespitiniz çok doğru,uzun zamandır anlatmaya çalıştığımı siz özetlediniz.İnsanlar birine yardım etmeyi, incelik yapmayı, görgülü olmayı enayilik olarak görüyorlar çünkü bu ülkede. O sebepten.
karnın yeni yeni büyümeye başlamış.Eki Görüntüle 1891060
Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!
offf senin gözüne perde inmiş ya nickin shezofrenken "ldkjgldfkg" random gülüşü alakasız bir konuda saçma demen bana saçma geldi anlatabiliyor muyum insan once bi kendine bakar başkasına agzını açmadan once hiç işin mi yok sanane hahaha diye de gülerim flkjfkjflj diye deBu ne ya tam bi ergenle karşı karşıyayım
Öffff anlatamıyorum ya, ben yer veriyorum ama kimse mecbur DEĞİL.Bu kadar basit,yer veren kişilerin hepsi müthiş vicdanlı,hayırlı kişiler mi hanımefendi??
toplu taşıma aracı kullanıyor musun?Esinizin kocasi bile size aciyip arabayi birakmamis kaldiki otobuste tanimadiginiz insanlardanmi yer bekliyosunuz !! Uzgunum ama Herkes kendini dusunuyir bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?