- 15 Şubat 2015
- 13.357
- 47.121
- 798
ben daha acısını anlatayım
bir hamileyi gördüm geç görmüşüm ama gördüm, kalktım çağırdım yer vereyim diye
o arada gencin biri gelip kurulmuş yerime kadın ineceğim dedi ve indi bir durak sonra ama benim yere de o vatandaş yerleşti
gülsek mi ağlasak mı bilemedik
aklıma geldi bana hamile olmadıım halde hamileyim diye yer vermişlerdi bence bu daha kötü
üstelik utandım oturmak zorunda kaldım o benim göbeğim bile diyemedim
Hamilelerde kesinlikle yer verilmesi taraftariyim ve yer veririm kucağı çocuklu bayanlara ve hamilelerde ama bugün sinir bozucu bi olay yaşadım.Otobuse yaşlı bi tyze bindi arka kapıdan neyse elkart için ön tarafa geçti ben geri arka tarafa gidip oturdu sandım meger yanımda dikiliyomus sabah da çok uykuluydum dalgindim gormemisim neyse kızın biri yer verdi oturmadı sonra ben kalktim iki durak vardı inecegim yere sen inecegim diye kalktin Allah sana sevap vermez konu dine gelince işinize gelmiyor dedi Ben sok oldum kızın verdiği yer de tersti ters oturmuyorum diyemez yani benimle aynı yerde de indi ben okulum nedeniyle her gün 3 saat yol gidip geliyorum yani ben anlam veremedim.Bana öyle kızınca yanında ya yaşı büyük biri vardı onları da anlamak lazım akşama kadar ayaktalar dedi beş dakika fazla dursun diyo.Gormedigim halde valla çok tuhafima gitti.Ama bence hamilelere ve yaşlılara yer verilmeliEki Görüntüle 1891060
Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!
Hamilelerde kesinlikle yer verilmesi taraftariyim ve yer veririm kucağı çocuklu bayanlara ve hamilelerde ama bugün sinir bozucu bi olay yaşadım.Otobuse yaşlı bi tyze bindi arka kapıdan neyse elkart için ön tarafa geçti ben geri arka tarafa gidip oturdu sandım meger yanımda dikiliyomus sabah da çok uykuluydum dalgindim gormemisim neyse kızın biri yer verdi oturmadı sonra ben kalktim iki durak vardı inecegim yere sen inecegim diye kalktin Allah sana sevap vermez konu dine gelince işinize gelmiyor dedi Ben sok oldum kızın verdiği yer de tersti ters oturmuyorum diyemez yani benimle aynı yerde de indi ben okulum nedeniyle her gün 3 saat yol gidip geliyorum yani ben anlam veremedim.Bana öyle kızınca yanında ya yaşı büyük biri vardı onları da anlamak lazım akşama kadar ayaktalar dedi beş dakika fazla dursun diyo.Gormedigim halde valla çok tuhafima gitti.Ama bence hamilelere ve yaşlılara yer verilmeli
Ben kiloluyum diye kimse farketmedi.3 ayliktim.o.kadar erkek vardiŞimdi
"Hamileysen bana ne bana mı doğuruyorsun?
Parayı veriyorsam benim de oturma hakkım var!
Benim de hasta olmadığımı nerden biliyorsun"cular toplaşır buraya hazır ol!
Ben daha çok yeni hamileyim göbeğim çok küçük olmasına rağmen geçen hafta bir bayan farketti yer verdi.
Ama çok duyarsız insanlar var gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?