Bu konu değişik

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde tanıştık sevgiliyiz evlenmek niyetindeyiz buraya kadar herşey normal. İki isim var.
iş yerimde ilk isimimden dolayı deniz dediler ama ailem sanem diyor
erkek arkadaşımda deniz diyor. Sanıyor ki herkes bana deniz diye hitap ediyor. Şimdi ailem onun yanında bana sanem dediğinde neden deniz demiyorlar diyecek yani böyle bi garip bir düşünce içerisindeyim ne yapmalıyım.

Erkek arkadaşınla aynı iş yerinde taniştınız ve hiç kimliğinizi filan görmedi mi veya herkes size deniz diye mi sesleniyor?? Hadi onuda gectim sonuçta iki ismin var bunu erkek arkadasına söylersin bunda ne var ki?? Erkek arkadaşın eğer bu yüzden sana güvenmiycekse vıdı vıdı yapıcaksa yapsın komik geldi bana..

Benimde iki ismim var ailem farklı isim soyluyo eşim farklı..kim nasıl alıştıysa öyle gidiyo yani kimse kimseyi yarirgamiyo sizde aoyleyin 2 isminiz oldugunu sorun olacağını düşünmüyorum..

iki ismimide biliyor ama sanki herkes bana deniz diyor gibi düşünüyor.

Benimde iki ismim var ailem farklı isim soyluyo eşim farklı..kim nasıl alıştıysa öyle gidiyo yani kimse kimseyi yarirgamiyo sizde aoyleyin 2 isminiz oldugunu sorun olacağını düşünmüyorum..
İki ismimdende haberi var aslında. Ben aileme söylemeyi düşündüm tanışma falan olursa deniz diyin bana gibisinden durumuda söylerim

iki ismimide biliyor ama sanki herkes bana deniz diyor gibi düşünüyor.

Çözümü basit oda sana deniz der biter bunun için hiç üzülme yani canım..saçma sapan bir neden için ilişkinizde bitmez şimdiden de mutluluklar

Komik geldiyse gül bacım gece gece içinde bulunduğum durum tuhaf tam olarak yazamadım sanırım

e ne varkı bunda ıkı ısmı olanların yasadıgı ortak problem hep ıste okulda baska evde baska olur
aılen nıye bu ısımle hıtap edıyor demesı komık olur ıkı ısmınız var ısteyen ıstedıgı sekılde seslenır sonucta aılenız koymus ıkı ısmıde

Komik geldiyse gül bacım gece gece içinde bulunduğum durum tuhaf tam olarak yazamadım sanırım

Niye atarlaniyorsun ki atarlanicak bişey yok olay çok basit oda sana deniz der biter konu kapanır..bak dün 21 yaşında bir genç kız öldü kanserden bilmem farkında misın?bu konu komik geliyor bu yüzden..illaki kafaya bisey takmak için bu çıkmiş gibi..

Ohoo güzel kardeşim ona bakarsan dünyada hergün birşey oluyor. Bu sadece duyulanı. Allah rahmet eylesin tabide. Şimdi bu site kadınların birbirine destek olması gereken bi site. Ben uygun görmüş yazmışım sende kalkmış başka dertlerden bahsediyorsun tamam o zaman kız kanserden vefat etti internette işin ne çık burdan takılma buraya o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…