Napalım ölelim mi kanser mi olalım esas dert içinAllah başka dert vermesin mi diyeyim ??
iki ismimide biliyor ama sanki herkes bana deniz diyor gibi düşünüyor.Erkek arkadaşınla aynı iş yerinde taniştınız ve hiç kimliğinizi filan görmedi mi veya herkes size deniz diye mi sesleniyor?? Hadi onuda gectim sonuçta iki ismin var bunu erkek arkadasına söylersin bunda ne var ki?? Erkek arkadaşın eğer bu yüzden sana güvenmiycekse vıdı vıdı yapıcaksa yapsın komik geldi bana..
İki ismimdende haberi var aslında. Ben aileme söylemeyi düşündüm tanışma falan olursa deniz diyin bana gibisinden durumuda söylerimBenimde iki ismim var ailem farklı isim soyluyo eşim farklı..kim nasıl alıştıysa öyle gidiyo yani kimse kimseyi yarirgamiyo sizde aoyleyin 2 isminiz oldugunu sorun olacağını düşünmüyorum..
iki ismimide biliyor ama sanki herkes bana deniz diyor gibi düşünüyor.
Komik geldiyse gül bacım gece gece içinde bulunduğum durum tuhaf tam olarak yazamadım sanırımErkek arkadaşınla aynı iş yerinde taniştınız ve hiç kimliğinizi filan görmedi mi veya herkes size deniz diye mi sesleniyor?? Hadi onuda gectim sonuçta iki ismin var bunu erkek arkadasına söylersin bunda ne var ki?? Erkek arkadaşın eğer bu yüzden sana güvenmiycekse vıdı vıdı yapıcaksa yapsın komik geldi bana..
Yok bitmez bundan sebep.. sağolasınÇözümü basit oda sana deniz der biter bunun için hiç üzülme yani canım..saçma sapan bir neden için ilişkinizde bitmez şimdiden de mutluluklar
İki ismimide biliyor sonuçta ama ailen neden diğer ismini hitap ediyor der onada benim alıştığım dışında hitap edilse tuhaf gelirEe yani olay nedir ne çıkaracak erkek arkadaşınız bundan?
Komik geldiyse gül bacım gece gece içinde bulunduğum durum tuhaf tam olarak yazamadım sanırım
yasınız kac ?İki ismimide biliyor sonuçta ama ailen neden diğer ismini hitap ediyor der onada benim alıştığım dışında hitap edilse tuhaf gelir
Ohoo güzel kardeşim ona bakarsan dünyada hergün birşey oluyor. Bu sadece duyulanı. Allah rahmet eylesin tabide. Şimdi bu site kadınların birbirine destek olması gereken bi site. Ben uygun görmüş yazmışım sende kalkmış başka dertlerden bahsediyorsun tamam o zaman kız kanserden vefat etti internette işin ne çık burdan takılma buraya o zamanNiye atarlaniyorsun ki atarlanicak bişey yok olay çok basit oda sana deniz der biter konu kapanır..bak dün 21 yaşında bir genç kız öldü kanserden bilmem farkında misın?bu konu komik geliyor bu yüzden..illaki kafaya bisey takmak için bu çıkmiş gibi..
26 yaşımyasınız kac ?
Napalım ölelim mi kanser mi olalım esas dert için
Ailem sanemi daha çok seviyor dersiniz. Çok basit değil mi?İki ismimide biliyor sonuçta ama ailen neden diğer ismini hitap ediyor der onada benim alıştığım dışında hitap edilse tuhaf gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?