Kızlar merhaba, bu bölümü çok seviyorum :) Çünkü derdimiz olmayan, hayatın içinde aklımıza takılan şeyleri yazabiliyoruz. Neyse, bir kız arkadaşım bana bir şey anlattı. Onun bir tanıdığı (kendisi de kız) bir süre bir çocuğu sevmiş. Çocukla normal arkadaşlarmış. Çocuğun, kızın duygularından haberi yokmuş. Kız, çocuğu içten içe seviyormuş. Neyse, kız hep odasında çocuğa dair duygularını anlatan şiirler yazarmış. Bir gün bir şekilde tesadüfen, kızın yazdığı bu şiirler çocuğun eline geçmiş. Tabi şiirlerde çocuğun adı falan da geçtiğinden çocuk, kızın bu şiirleri kendisi için yazdığını anlamış. Kız da bunu öğrenince çok utanmış, rezil mi oldum diye düşünmüş. Ama sonra beklenmedik bir şey olmuş. Çocuk da kıza aşık olmuş ve bir birlikteliğe başlamışlar. Hatta çocuk sonradan itiraf etmiş: "Ben senin o şiirlerini okuyana kadar sana karşı hiçbir şey hissetmiyordum, seni normal bir arkadaşım olarak görüyordum. Ama şiirleri okuyunca sana aşık oldum." demiş. Neyse, bir süredir birliktelermiş ve çok mutlularmış. Hatta şu an evlilik aşamasındalarmış. Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana biraz saçma geldi açıkçası, kimse kendisine yazılan aşk şiirlerini okuyunca aniden aşık olmaz diye düşünüyorum. Sizin de düşüncelerinizi merak ettim.