Bu konuda anneme çok öfkeliyim

E neden kaldırıyorsun? Neden abine hizmet ediyorsun 😂😂
Ben dalgaya alınacak bir durum görmüyorum , hizmet etmek gözüyle bakmak yerine buradaki insanların bu durumla nasıl başa çıktıklarını ve bu durumda neler yaptıklarını sordum 😊 açıp açıp kendine gülebilirsin

Ben dalgaya alınacak bir durum görmüyorum , hizmet etmek gözüyle bakmak yerine buradaki insanların bu durumla nasıl başa çıktıklarını ve bu durumda neler yaptıklarını sordum 😊 açıp açıp kendine gülebilirsin
Biz diğer kadınlar annemiz bize hizmet ettirmeye çalıştığı zaman etmiyoruz işte neyini anlamıyorsun? Yapmıyoruz diyecek kadar kişilik sahibiyiz neyime güleyim ne kadar da kişilik sahibi biriyim diye mi güleyim sayın 27 yaşındaki gencecik taze kız ahahahah

Sizi dert sahibi yapan yine sizsiniz, anneniz değil. O bardağı götürmeyin, evi toplamayın, evin dağınıklığı "sizi rahatsız ediyorsa" ( yine özne sizsiniz) odanızı toplu tutun ve kendi kişisel alanınız dışına çıkmayın, bir odanız yoksa evin bir alanını kendinize tahsis edin ve o alanın size ait olduğunu belirtin. Sizin alanınızda herhangi bir çöp olursa çöpe değil alanın dışına atın ki sizin toplamayacağınızı anlasınlar.
Bunun dışında bence kendinizi nasıl görüyorsanız o sunuzdur. Evli ve çocuklu genç bir kız da olabilirsiniz. 20 yaşını, 25 yaşını ya da kıstas hangi yaş bilmiyorum o yaşı geçtiğiniz için kadın veya yaşlı olmak zorunda değilsiniz. Bence de insanın kendini nasıl hissettiği önemli bekaret algısı için benim çevremde yapılmadığı için garipsemedim.

Ayni yaşlarda, aynı cinsiyet çocuklarımız ve benim kızım da böyle. X su getirir misin x tokamı getirir misin. X te safım hep yapıyor istedigini. Ben tepki veriyorum tabii herkes kendi işini yapsın diye. Biraz zaman geçiyor yine aynı döngü 🤦🏻
Aynen öyle, benim oğlan da çok saftirik. Kız istediğini yaptırıyor ama bazen çok kötü kavgaya tutuşuyorlar 🙁

Merhaba arkadaşlar ben 27 yaşında bir genç kızım genelde işten eve evden işe giden bir tipim , bunları merak eden arkadaşlar oluyor bu yüzden yazdım 😄(yani işten eve çalışıp geliyorum halaaaa şu yaşta ben abimin odasından tabak bardak taşıyorum mutfağa ) ve bu küçük yaşlardan beri böyle .
Biz iki kardeşiz bir abim var Her neyse annem küçüklüğümüzden beri abimi çok rahat yetiştirdi aramızda abimle 2 yaş var ve kendisi de şu an bekar , 29 yaşında adamın son geldiği hal bir tane bardağı bile salondan mutfağa götürmeyen bir hâl aldı odasındaki bardağı bile bana götürtüyor annem ,bazılarınız diyecektir bunda ne var ama çok şey var bir tane bardağa niye sinirlenir insan diyenleriniz olacaktır ama annem yüzünden ben o bardaklara bile öfkeliyim , annem bu yaşa kadar abimi böyle rahat yetiştirmese belki de ben 2-3 bardağın salonda odada duruşuna bile böyle sinirli olmayacaktım ….
Geçenlerde diyor ki oğlum evlendiğinde eşin diyecek niye böyle tembel pasaklı alıştın diyecek diyor bende duramadım dedim” kendi eserinle gurur duy “
Ben annemle bu konuda çok savaşlar verdim güzelce aldım konuştum olmadı tartışma haline girdim yine olmadı , buradan erkek çocuğu olan annelere sesleniyorum lütfen ama lütfen çocuklarınızı bu şekilde büyütmeyin 27 yaşında ben stres ve panik hastası oldum , bu konularda çok fazla sınırı çizilen öfkeli olanlar vardır bu konunun üstesinden nasıl geliyorsunuz ?
Annene kötü bir haberim var. İleride abin evlendiğinde hanımına hizmet edecek. Benim eşim de öyle büyümüş ama şimdi annesi onun çayını koyıyor o benim çayımı koyuyor.
2 çocuğum var biri kız biri erkek ikisi de aynı işleri yapıyorlar

Hala bardak çanak toplamaya devam etmek hata. Çocukken annenin hatasıydı şu an senin hatan. Annen oğlunu tembel yetiştirdi diye ceremesini niye sen çekesin. Toplama, alma bırak masasının üstü züccaciye dükkanı gibi olsun.

Biz diğer kadınlar annemiz bize hizmet ettirmeye çalıştığı zaman etmiyoruz işte neyini anlamıyorsun? Yapmıyoruz diyecek kadar kişilik sahibiyiz neyime güleyim ne kadar da kişilik sahibi biriyim diye mi güleyim sayın 27 yaşındaki gencecik taze kız ahahahah
Bu yazıya kişilik katacak bir durum olduğunu sanmıyorum 😄 kişilik sahibi insanlar nerede nasıl konuşulur bilirler 🤣 hahahahahhaha size de

Buradaki insanlar erkeklerin bardaklarını toplamayarak başa çıkıyorlar. Başka yolu var mı? Sanmıyorum. Siz de ben artık toplamıyorum diyebilirsiniz

sanıyorum kı sızde 'yaş' KOMPLEKSİ var.
dıkkat ettım bunca kısı takılmamış sız takılmıssınız. Yasınızda profılde yok :D evet ınsanlar kendını ıstedıgı yasta hıssedıp genc kız dıyebılır. Ayrıca evet 27 yasında genc kız. problem nedir? DSÖ'nün yaş aralıklarına bakmanızı tavsıye ederım. Lisans okuyyup muhendis olan eğitim birinin yapacağı yorumalr değil bunlar.

Buradaki insanlar erkeklerin bardaklarını toplamayarak başa çıkıyorlar. Başka yolu var mı? Sanmıyorum. Siz de ben artık toplamıyorum diyebilirsiniz
Bakın ilk ve son kez bir açıklık getirmek istiyorum , sizin mesajınızla 🙃benim sorum “burada annenize olan tepkiniz nasıl oluyor ? Ya da bu durumla üzülmeden nasıl başa çıkıyorsunuz ? Tepkili tepkili konuşuyorsunuz çoğunuz tuhafsınız 🤣

sanıyorum kı sızde 'yaş' KOMPLEKSİ var.
dıkkat ettım bunca kısı takılmamış sız takılmıssınız. Yasınızda profılde yok :KK70: evet ınsanlar kendını ıstedıgı yasta hıssedıp genc kız dıyebılır. Ayrıca evet 27 yasında genc kız. problem nedir? DSÖ'nün yaş aralıklarına bakmanızı tavsıye ederım. Lisans okuyyup muhendis olan eğitim birinin yapacağı yorumalr değil bunlar.
Hanımefendinin yazdığı tüm yorumlar suçlayıcı ve sinirli 😂 siz de farketmişsiniz , bu tür insanlar okusa da aynı okumasa da maalesef

Ne tuhaf cevaplar vermişsiniz. Hizmetçilik olarak görmüyosanız devam edin o zaman niye açtınız konuyu? Herkes size hak vermiş ancak siz muhalefet olunmasına kendinizi odaklamıştınız herhalde, kimse muhalefet olmayınca kendi kendinize muhalefet olmuşsunuz. İnsanlar vereceği tepkiyi yazmış işte. Yapmazdım demişler. Daha ötesi mi var?

Ne tuhaf cevaplar vermişsiniz. Hizmetçilik olarak görmüyosanız devam edin o zaman niye açtınız konuyu? Herkes size hak vermiş ancak siz muhalefet olunmasına kendinizi odaklamıştınız herhalde, kimse muhalefet olmayınca kendi kendinize muhalefet olmuşsunuz. İnsanlar vereceği tepkiyi yazmış işte. Yapmazdım demişler. Daha ötesi mi var?
Hanımefendi ben mi tuhaf cevaplar veriyorum peki 😂

Bakın ilk ve son kez bir açıklık getirmek istiyorum , sizin mesajınızla 🙃benim sorum “burada annenize olan tepkiniz nasıl oluyor ? Ya da bu durumla üzülmeden nasıl başa çıkıyorsunuz ? Tepkili tepkili konuşuyorsunuz çoğunuz tuhafsınız 🤣
Yani cevap belliyken sormanız tuhaf asıl. Daha detaylı anlatayım o zaman. Annemiz şunu bunu yap diyince ben de bütün gün çalışıyorum, onun ne özelliği var da kirini pisini ben toplayayım diye sorarız ve toplamayiz. Ev hanımı değilim sonuçta çalışıyorum eve para getiriyorum o yüzden evin işlerini herkes ortak yapacak, kişisel işleri ise herkes kendi işini yapacak diyin.

Israrla asıl mevzuya cevap vermemeye devam ediyorsunuz. Neden abinizin arkasını topluyosunuz? Anneniz ve abiniz yapmayınca şiddet falan mı uyguluyor? Neden yani?
Siz sıkıntılı mısınız 😄😄 ben zaten cevap aradığım için soruyu sordum cevabı ben verecek olsam neden sorayım ? Suizan yapmamayı öğrenin şu yazdıklarımdan şiddeti nereden çıkarttınız 🤣🤣

Ataerkil bır anneyle ben de yaşıyorum sizi çok iyi anlıyorum.😞Ben de bu konuda tartisiyorum annemle.Bazen he deyip geçiyorum.Oyle bı algısı var ki erkek ya ev işi yapmak zorunda değil ama sen kadınsın yapmak zorundasın gibi tavırlarda ..Bunun için abinizle konusabilirsiniz en azından bardaklarini mutfağı götürsün.Zor tabi ki ben de bazen sinir krizi geçiriyorum bu tarz konularda ..

Arkadaşlar bir soru sordum ve bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz veyahut kendinizi üzmemek için nasıl önlemler alıyorsunuz ?(insanız ve bazen ruhumuz istemeden de üzülüyor ) bazı arkadaşlar kendi kafalarında ne yaşıyorlar bilmiyorum ama ana konu bu… Neden ben oraya kız yazmışım bakirelik mi kastetmişim kadın yazmalıymışım , topluyorum diye belirttim “ ama bu hep hep yaptığım anlamına gelmiyor kişiliksizlik yok işte şiddet mi görüyorsun ? 😃😃 bazı arkadaşlar hayal dünyasında mısınız bilmiyorum da kullandığım cümlelerin nereye gideceğini bilen bir yaştayım kendinize göre kelimeleri seçip seçip sıçramayın insanlara .

Back
X