- 2 Ekim 2023
- 3.648
- 14.663
- 128
- Konu Sahibi cileklihurma
maddi ve manevi olarak eve her türlü desteğinizi kesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dalgaya alınacak bir durum görmüyorum , hizmet etmek gözüyle bakmak yerine buradaki insanların bu durumla nasıl başa çıktıklarını ve bu durumda neler yaptıklarını sordumE neden kaldırıyorsun? Neden abine hizmet ediyorsun![]()
Biz diğer kadınlar annemiz bize hizmet ettirmeye çalıştığı zaman etmiyoruz işte neyini anlamıyorsun? Yapmıyoruz diyecek kadar kişilik sahibiyiz neyime güleyim ne kadar da kişilik sahibi biriyim diye mi güleyim sayın 27 yaşındaki gencecik taze kız ahahahahBen dalgaya alınacak bir durum görmüyorum , hizmet etmek gözüyle bakmak yerine buradaki insanların bu durumla nasıl başa çıktıklarını ve bu durumda neler yaptıklarını sordumaçıp açıp kendine gülebilirsin
Aynen öyle, benim oğlan da çok saftirik. Kız istediğini yaptırıyor ama bazen çok kötü kavgaya tutuşuyorlarAyni yaşlarda, aynı cinsiyet çocuklarımız ve benim kızım da böyle. X su getirir misin x tokamı getirir misin. X te safım hep yapıyor istedigini. Ben tepki veriyorum tabii herkes kendi işini yapsın diye. Biraz zaman geçiyor yine aynı döngü![]()
Annene kötü bir haberim var. İleride abin evlendiğinde hanımına hizmet edecek. Benim eşim de öyle büyümüş ama şimdi annesi onun çayını koyıyor o benim çayımı koyuyor.Merhaba arkadaşlar ben 27 yaşında bir genç kızım genelde işten eve evden işe giden bir tipim , bunları merak eden arkadaşlar oluyor bu yüzden yazdım(yani işten eve çalışıp geliyorum halaaaa şu yaşta ben abimin odasından tabak bardak taşıyorum mutfağa ) ve bu küçük yaşlardan beri böyle .
Biz iki kardeşiz bir abim var Her neyse annem küçüklüğümüzden beri abimi çok rahat yetiştirdi aramızda abimle 2 yaş var ve kendisi de şu an bekar , 29 yaşında adamın son geldiği hal bir tane bardağı bile salondan mutfağa götürmeyen bir hâl aldı odasındaki bardağı bile bana götürtüyor annem ,bazılarınız diyecektir bunda ne var ama çok şey var bir tane bardağa niye sinirlenir insan diyenleriniz olacaktır ama annem yüzünden ben o bardaklara bile öfkeliyim , annem bu yaşa kadar abimi böyle rahat yetiştirmese belki de ben 2-3 bardağın salonda odada duruşuna bile böyle sinirli olmayacaktım ….
Geçenlerde diyor ki oğlum evlendiğinde eşin diyecek niye böyle tembel pasaklı alıştın diyecek diyor bende duramadım dedim” kendi eserinle gurur duy “
Ben annemle bu konuda çok savaşlar verdim güzelce aldım konuştum olmadı tartışma haline girdim yine olmadı , buradan erkek çocuğu olan annelere sesleniyorum lütfen ama lütfen çocuklarınızı bu şekilde büyütmeyin 27 yaşında ben stres ve panik hastası oldum , bu konularda çok fazla sınırı çizilen öfkeli olanlar vardır bu konunun üstesinden nasıl geliyorsunuz ?
Bu yazıya kişilik katacak bir durum olduğunu sanmıyorumBiz diğer kadınlar annemiz bize hizmet ettirmeye çalıştığı zaman etmiyoruz işte neyini anlamıyorsun? Yapmıyoruz diyecek kadar kişilik sahibiyiz neyime güleyim ne kadar da kişilik sahibi biriyim diye mi güleyim sayın 27 yaşındaki gencecik taze kız ahahahah
Buradaki insanlar erkeklerin bardaklarını toplamayarak başa çıkıyorlar. Başka yolu var mı? Sanmıyorum. Siz de ben artık toplamıyorum diyebilirsinizBen dalgaya alınacak bir durum görmüyorum , hizmet etmek gözüyle bakmak yerine buradaki insanların bu durumla nasıl başa çıktıklarını ve bu durumda neler yaptıklarını sordumaçıp açıp kendine gülebilirsin
sanıyorum kı sızde 'yaş' KOMPLEKSİ var.Biz diğer kadınlar annemiz bize hizmet ettirmeye çalıştığı zaman etmiyoruz işte neyini anlamıyorsun? Yapmıyoruz diyecek kadar kişilik sahibiyiz neyime güleyim ne kadar da kişilik sahibi biriyim diye mi güleyim sayın 27 yaşındaki gencecik taze kız ahahahah
Bakın ilk ve son kez bir açıklık getirmek istiyorum , sizin mesajınızlaBuradaki insanlar erkeklerin bardaklarını toplamayarak başa çıkıyorlar. Başka yolu var mı? Sanmıyorum. Siz de ben artık toplamıyorum diyebilirsiniz
Hanımefendinin yazdığı tüm yorumlar suçlayıcı ve sinirlisanıyorum kı sızde 'yaş' KOMPLEKSİ var.
dıkkat ettım bunca kısı takılmamış sız takılmıssınız. Yasınızda profılde yokevet ınsanlar kendını ıstedıgı yasta hıssedıp genc kız dıyebılır. Ayrıca evet 27 yasında genc kız. problem nedir? DSÖ'nün yaş aralıklarına bakmanızı tavsıye ederım. Lisans okuyyup muhendis olan eğitim birinin yapacağı yorumalr değil bunlar.
Ne tuhaf cevaplar vermişsiniz. Hizmetçilik olarak görmüyosanız devam edin o zaman niye açtınız konuyu? Herkes size hak vermiş ancak siz muhalefet olunmasına kendinizi odaklamıştınız herhalde, kimse muhalefet olmayınca kendi kendinize muhalefet olmuşsunuz. İnsanlar vereceği tepkiyi yazmış işte. Yapmazdım demişler. Daha ötesi mi var?Ben dalgaya alınacak bir durum görmüyorum , hizmet etmek gözüyle bakmak yerine buradaki insanların bu durumla nasıl başa çıktıklarını ve bu durumda neler yaptıklarını sordumaçıp açıp kendine gülebilirsin
Hanımefendi ben mi tuhaf cevaplar veriyorum pekiNe tuhaf cevaplar vermişsiniz. Hizmetçilik olarak görmüyosanız devam edin o zaman niye açtınız konuyu? Herkes size hak vermiş ancak siz muhalefet olunmasına kendinizi odaklamıştınız herhalde, kimse muhalefet olmayınca kendi kendinize muhalefet olmuşsunuz. İnsanlar vereceği tepkiyi yazmış işte. Yapmazdım demişler. Daha ötesi mi var?
Yani cevap belliyken sormanız tuhaf asıl. Daha detaylı anlatayım o zaman. Annemiz şunu bunu yap diyince ben de bütün gün çalışıyorum, onun ne özelliği var da kirini pisini ben toplayayım diye sorarız ve toplamayiz. Ev hanımı değilim sonuçta çalışıyorum eve para getiriyorum o yüzden evin işlerini herkes ortak yapacak, kişisel işleri ise herkes kendi işini yapacak diyin.Bakın ilk ve son kez bir açıklık getirmek istiyorum , sizin mesajınızlabenim sorum “burada annenize olan tepkiniz nasıl oluyor ? Ya da bu durumla üzülmeden nasıl başa çıkıyorsunuz ? Tepkili tepkili konuşuyorsunuz çoğunuz tuhafsınız
![]()
Israrla asıl mevzuya cevap vermemeye devam ediyorsunuz. Neden abinizin arkasını topluyosunuz? Anneniz ve abiniz yapmayınca şiddet falan mı uyguluyor? Neden yani?Hanımefendi ben mi tuhaf cevaplar veriyorum peki![]()
Siz sıkıntılı mısınızIsrarla asıl mevzuya cevap vermemeye devam ediyorsunuz. Neden abinizin arkasını topluyosunuz? Anneniz ve abiniz yapmayınca şiddet falan mı uyguluyor? Neden yani?