Kaynvalidem iki buçuk yıllık evliliğim in bir buçuk yılına uzakta olmasına rağmen hep müdahale etti. İlk başlarda gereken tepkiyi alamadı benden. Yeni evlenmiştik üç ay sonra evimize geldi. Ben işe gittim. Eve döndüğümde evi baştan aşağı temizlemiş kirli olmamasına rağmen.. Çekmeceler den iç çamaşırlarımı çıkarıp sandığa koymuş. Mutfakta herşeyin yeri değişmiş. Neyse eşimle paylaştım. Onun körü niyeti yok sadece yardım etmek istiyor dedi. Neyse gidip daha sonra doğuma geldi ve inatla evden kırk gün gitmedi. Bizi bizim evimizde misafir etti. Alışverişe bile kendisi karar verdi ne alacağına.. Gecenin bir yarısı odaya dalıp cocugu alıp cıkıyor du. Nasıl korunacagımızı bile girip doktora sormuş. Çocugu bana hiç vermedi altını değiştirirken bile ceker alırdı elimden sürekli eleştirirdi sen yemek yapamazsın sen çocuk bakamazsın ve
S.ve bunu oyle bir söylerdi ki eşim şaka yapıyor derdi. Neyse kısacası lohusalıkta bunalıma girdim. O evine gitti. Biz eşimle aylarca onun yüzünden birbirimize girdik. İyi niyetli ve diye hep onu korudu aslında ama yok ben korumuyorum ve bundan sonra olmayacak ve dedi. Gecen yine geldi dolaptan bütün tencereleri çıkarıp yıkamış. Çamaşır sepetini kurcalamış. Ayrıyeten sepetten çamaşırı çıkarıp odaya getirmişti. Temiz çamaşırı niye sepete attın diye... Asıl sorun eşim ailesine asla toz kondurmuyor beni anlamıyor ben yanlış anlıyormuşum. Herşeyden bişey çıkarıyor uyum. Bana akıl verin bunlar normal mi. Eşim normal mi bunları göremiyor. Kadın ne yapmaya çalışıyor
S.ve bunu oyle bir söylerdi ki eşim şaka yapıyor derdi. Neyse kısacası lohusalıkta bunalıma girdim. O evine gitti. Biz eşimle aylarca onun yüzünden birbirimize girdik. İyi niyetli ve diye hep onu korudu aslında ama yok ben korumuyorum ve bundan sonra olmayacak ve dedi. Gecen yine geldi dolaptan bütün tencereleri çıkarıp yıkamış. Çamaşır sepetini kurcalamış. Ayrıyeten sepetten çamaşırı çıkarıp odaya getirmişti. Temiz çamaşırı niye sepete attın diye... Asıl sorun eşim ailesine asla toz kondurmuyor beni anlamıyor ben yanlış anlıyormuşum. Herşeyden bişey çıkarıyor uyum. Bana akıl verin bunlar normal mi. Eşim normal mi bunları göremiyor. Kadın ne yapmaya çalışıyor