Bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var

kocasında hiç mi suç yok evlenmemeliydi yaşı kucuk biriyle herşey para makam mevki değil kızın ailesi kadar eşide suçlu bence
evet olan kucuk bebege olmus inşallah güzel bi hayatı olur

Ne olmuş, ne haber aldınız?
Aile dosttu dediğimiz adamın oğlu ile birliktelermiş yerlerini bilmiyorlar
Kadının kocası boşanma işlemleri için mahkemeye başvurdu
Kızın ailesi redetti abileri gelirse öldürürüz diyorlarmış
Birlikte kaçtığı çocuğun ailesi bizim öyle bir oğlumuz yok diyor vs
Son olanlar böyle

kocasında hiç mi suç yok evlenmemeliydi yaşı kucuk biriyle herşey para makam mevki değil kızın ailesi kadar eşide suçlu bence
evet olan kucuk bebege olmus inşallah güzel bi hayatı olur
İşte hatalar insanlar için
Adam iyi biri bunu hak etmiyordu
En azından adam gibi boşanıp öyle yoluna devam etseydi

Mune tavsiyelerin değerli benim için dikkate alacağım
Sağol gülüm, benzer birşeyi 14-15 yaşlarındayken yaşadım, bir akrabamızın kızı henüz nişanlıyken bir başkasıyla gitti, kızın ailesi mune çocuktur demedi, siz yakındınız sen biliyordun deyip üstüme yürüdüler ki tövbe haberim yoktu gideceğinden, hem çocuktum da zaten, akrabamızın kızı reşit kocaman kızdı ama kabak benim başıma patlamıştı, o yüzden senin başına gelecekleri de tahmin edebiliyorum, sessiz kalman yararına, yoktan yere canın sıkılır.

Herkesin hakkında hayırlısı olsun, böyle olmasaydı keşke ama olmuşla ölmüşe çare yok derler, Allah bebeğin bahtını güldürsün inşallah, birgün herkes evladını affeder ama olan bebeğe oldu maalesef

Bende olsam basıp giderdim tabi ki baştan adama ben seni istemiyorum dediysem

Belki böylesi daha iyi oldu öbür türlü başkalarına ve hayata duyduğu öfkeyi çocuklarından çıkaracak hayatı eşine çocuklarına kendine zindan edecekti
Dediğin gibi haklarında hayırlısı

Belki böylesi daha iyi oldu öbür türlü başkalarına ve hayata duyduğu öfkeyi çocuklarından çıkaracak hayatı eşine çocuklarına kendine zindan edecekti
Dediğin gibi haklarında hayırlısı

Yaptığı hiçbir şekilde masum görülemez. Ama kendinden 20 yaş küçük bir kızla evlenerek adam bile bile lades demiş zaten. İllaki gözlemlemiştir kızın evdeki durumunu, kız evlenmeyi kabul etmişse bile, sevdiğinden istediğinden değil kaçış olarak gelmiştir bu gün gibi ortada.

Kız hatalı, o bebeğin ahıyla mutlu olamaz ne yazık ki..
Bencil, cahil insanların yaptıklarını kaç insan çekiyor ya..
Bence 18 yaşından sonra gerçek anlamda çocuğun sorumluluğu kendine ait olmalı ve bu yasalaştırılmalı bence. Aile büyüttü yetiştirdi diye her hakkı kendinde görmemeli.

Neresinden tutarsan tut elde kalacak bir dava
Ailesi kızlarına bencil olmayı evladını düşünmemeyi çok iyi öğretmiş annelik içgüdülerinede sahip değil haliyle bu durumda can acıtıyor yakıyor vaktiyle kendisinin yandığı gibi
Yapacak birşey yok hepsinin yeni bir başlangıcı olacak
Terkedilen gururu incinmiş yaptığı hatanın misliyle karşılığını almış bir eş
Genç güzel yaşadığı hayatı hak etmediğini düşünen aşk sevgi peşinde bunun uğruna evladını bile terkeden bir anne eş kadın
Daha hayata başlamdan annesinin babasının günahını çekmek zorunda olan bir masum bebek
Evli bir kadına aşık olup bunun uğruna herşeyden vazgeçen bir adam
Yaprak dökümü
Olayların içinde olunca kafanız çok karışıyor yazınca anladım olay tamda bu

Haklarında hayırlısı olsun inşallah kimse zarar görmez..

İşte hatalar insanlar için
Adam iyi biri bunu hak etmiyordu
En azından adam gibi boşanıp öyle yoluna devam etseydi
Subyancilik yaparak mi ıyi olunuyor kendine denk birini bulamamış mi.. ayip be. Neredeyse babası yaşında... Kendinden bu kadar küçük birinden ne bekliyor yani... o aileye de denecek çok şey var da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…