Haklısın dediklerinde22 nerde 40 nerde Allah aşkına! Bu nasıl bir anne baba? Bu nasıl bir olay? Sevmeden zorla evlendirmek neden? Gencecik kızına neden kıyar bir aile? Boşansa ne yapacak bu kız gider sığınma evinde kalır ne meslek var elinde ne eğitim üstelik bir de çocuğu var! Allah böyle vicdansız insanları anne baba yapmasın ya! Kızcağızın hayatını mahvetmişler yazıklar olsun böyle aileye! Ne denir bilemedim çok üzüldüm inanın.
Anlatmayın biraz bekleyin bence sıkıntılı bi durumKızlar ne oldu kıza acaba bildiklerimi anlatmalımıyım?
Karışmıyorum zaten ama o ağlayışı öfkesi dayanamazdınız sizde olsanızİstediği kadar iyi bir koca olsada istemiyorsa istemiyordur siz karışmayın artık
Kv bilmiyor eşini bilmiyorumNe anlatacaksın ki?
Kızın sana söylediklerini, eşi ve kv falan da biliyordur pekala.
İstediğini yapsın. Hakkında hayırlısı olur inş.
Haklısın konuşmayacağım
Evet var bir çocuğuYapacak bişey yok bu saatten sonra. Olan olmuş. Çocuğu var mıydı
Sizin gibi düşünmüyorumÇocuğunu bırakıp mı kaçtı eğer öyleyse kusura bakma ama yardım etmediğin iyi olmuş... çocuk bile olana kadar sabretmiş birini bulunca kaçmış gibi duruyor burdan bakınca.
Aynen ! Çocukla koca adam evlenirse olacağı gerçekten de bu. Keşke başka biriyle gitmemiş olsaydı ama olan olmuş. Bu saatten sonra siz karışmayın, size sıçrayabilir canınız sıkılır.22 yaşında bir çocuğu 40 yaşında adama verirlerse olacağı bu.
Yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?