• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konularda tecrübesi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişanlınla devam etmek istiyorsan evlenene kadar sabret içine at yani.. evlen sonra surat yap ok şu anda yaptığın surat sana eksi yönde geri döner.. bırak annesi ne derse desin ya da oğlu ne alırsa alsın şimdilik umursama

evlenince adamin annesi olmaktan cikacak mi. su dusunce yapisini anlamadan olecegim ya. ben bu bayanin nisanlisiyim. anneme hediye almak istiyorum onu mutlu etmek istiyorum. annem ya annem. ama annem cocukluk yapiyormus. yaparsa yapsin ya. uc saat sabredilmez mi bu sabra degmez mi onun mutlu olmasi. sanki dusman kuvvetlerinden bahsediyoruz ne stratejisi gelistirsem yazmis konu sahibi de. :KK14:

en iyisi duymamak kendilerine nasıl başarıyosalar artık hep söz hakkı doğuyo önemli konularada tavrını ortaya koy ama bunları tınma

Aaaa oylemi bende annene onu al sevinir diye tavsiye etmistim demek beni dinledi diyin ve asla surat asmayin isin sirri bu :)

Az gelişmiş kayınvalideler :KK200: ben.
Sinir olduğunuzu anlarsa üstünüze gelir, nişanlınıza karşı da siz kötü niyetli olursunuz. Umursamayın ama bana kalırsa siz de ona yerli yersiz hediye almayın, hak etmiyor.

Her çıktığınızda sana bişey alırken aa anneme de şunu alayım vs diyen erkek bana itici geldi şahsen. Düşünceliden ziyade anneci bir tip gibi .

Sen de soyle bana sunu aldi bunu aldi de
Odesirsiniz ;)
İsin sakasi bir yanabosver yahu en fazla ne alabilir ki bir insan anasina? Ev araba alacak hali yok ya uc kurusluk seyler,sen de kendi annene al ne guzel iste

Tam olarak böyle bi durum yaşamadım.. Yaşasam da kv nin sözlerine takılıp eşimin iyi niyetine bozulmazdım sanırım.. Sonuçta o annesini babasını sevindirmek isteyebilir. onlar farklı şeyler düşünseler de hatta kıymet bilmeseler de Allah bilsin yetmez mi onun evlatlık vazifelerini yaptığını.. Olağan bişey gibi görmeye çalışmalısın yoksa üzüldüğünle kalırsın yazık sana..

Bizde eşimin yaptığı bi harcamayla ilgili bi konu açılırsa alacak yapıcak tabi siz ona baktınız bu yaşa kadar, bundan sonra da o size hizmet edecek diyorum.. Kendi evimizi mağdur etmeyecek bi harcamaysa karışmıyorum zaten.. Erkek annesi kıskanır ama gerçekten :) o yüzden kafaya takmamaya bak siz mutlu olun herşeyi dışarda bırakın..

Var ben varim bigun dokunmatik tel yeni benimki ni gorunce
oda yeni tel istiyo bende dedimki sen beni kiskaniyorsun herhalde yeni bisey alsam sende istiyon dedim esim esim bon bon bsna bakiyornormal tusluyu kullanmasini bilmiyor daha cicek alir esim bende istoyom der ben pek lafimi esirgemem soylerim

Bizimki de aman bana bir şey almayın diye aklı çıkıyor. Sakın almayın paranızı bana harcamayın diye. Zorla veriyoruz hediye falan aldığımızda. İkiside yoruyor insanı :D

Annesine ne aldigina karisamazsiniz su an. Strateji aklima gelmiyor demissiniz ama böyle dallas oyunlarini bi birakalim ya.
simdi yapan evlenincede yapar evlenince nasıl karısmıcak ki benim param alrık der gene alır hani nisanlın sözlü evli bisey farketmez pek

bizimkide bizden alır kızına verir yuhhh diyorum baska bisey demiyorum

simdi yapan evlenincede yapar evlenince nasıl karısmıcak ki benim param alrık der gene alır hani nisanlın sözlü evli bisey farketmez pek

Alsin hediye nolur sanki. Ben de alirim anneme hediye. Kac liralik sey sanki? Yat kat almiyor ya?!!

Seni bu şekilde sinir edemeyecegini anlarsa bu huyunu bırakır. Merak etme

öncelikle yazdıklarımı yanlış anlama lütfen ben de seninle benzer bi durum yaşadım seni anlayabiliorum o yüzden. hatta yaşadığım şeyi de anlatim;
biz yurtdışından gelirken eşimin annesine saat getiricektik istemişti. ben günlerce aradım taradım, ben beğendim, aldım saati. geldiğimizde verdik ve herkese gösterip oğlum aldı oğlum aldı dedi:KK48: ben de önce çok bozuldum ama sonra boşvveeeeer:KK53:

yani o kadar incir çekirdeği bişey ki sen de o sana oğlum şunu bunu aldı ne ii ne harika bi oğlum var dediğinde ayy evt valla anne ii ki doğurmuşsun bana da neler alıo neler diyiver:KK76:

Demem o ki artık nişanlım annesine birşey aldığında tartışıyoruz eskiden almasına sevinen ben şimdi gıcık oluyorum çünkü annesi bu iyi niyeti haketmiyor

Sizce ne yapmalıyım? Hiç strateji yapamıyorum
Bu durumu yaşayan var mı?

ama şu cümle senin karar verebiliceen bişey diil kanaatimce. yani oğlunun aldığı şeylerden mutlu oluo, gurur duyuo (hatta hava atıo bile olabilir) die bu ii niyeti haketmio diemezsin. o onun annesi ve oğlunun göstereceği her ii niyeti sonuna kadar hakedio :KK12: bence hiçbişey yapmamalısın, annesine aldığı şeylere karışmak ilişkinizi ve birbirinizi yıpratmaktan başka birşeye yaramaz:stop:

mutluluklar:KK68:

Çok hoşsun canım ya bayıldım yorumuna :))))
Doğru diyosun ama benim kv sakıza verdiğinde bile tektaş almış muamelesi yapıyor :)
ne güzel işte küçük şeylerle mutlu oluomuş kadıncağız:KK53:

Back
X