- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Tatlım aynı ofisteyiz diye adam hiç buluşmuyor benimle. En son bayramdan önce baş başa buluştuk. Hep işi var, hep bizim için çalışıyor. Bizi bu kadar düşünüyorsun madem beni neden böyle ikinci plana atıyorsun diye soruyorum haliyle..Adami cok kastigini anladım. .
Oluruna birak biraz..
Canlarım yine ben. Bana şu olanları bir yorumlayın lütfen.. Ne demek oluyor bunlar.
Dün benimkiyle mesajlaşıyoruz. Ben yine kendimi tutamadım ve öğlen gibi mesaj attım "oy kullandıktan sonra dışarı çıkalım mı? kaç haftadır evde sıkıldım" diye. Cevap beklediğim gibi "dükkanda iş var ona bakmam lazım, malzeme gelcek" oldu..
Ben tabi "bir de sevgilin var onu ne zaman farkediceksin acaba" gibi şeyler yazdım. "Açıklama yapıyorum iş var ne yapabilirim" dedi bunun üzerine "sen ne için çalışıyodun?" diye sordum ve bana "gelecek için, bizim için, birikim için.. Hem bu yaşımda çalışmayımda 50 yaşında mı çalışayım?" dedi. Ben de "Bu şekilde biz diye bişey olacak mı?" dedim ve "germe beni" diyerek sustu beyimiz.
Neyse gün ortasında "Boşver siyahkolik" dedim kendi kendime ve normal konuştum. Akşam bir anda ona "bizim neye ihtiyacımız var?" diye sordum tabi haliyle anlamadı ve ne demek istediğimi sordu "normal bir sevgili olmak için, senin beni özlemen için neye ihtiyacımız var. Zaman mı verelim ara mı verelim ne yapalım?" dedim ve cevabı "normal olmaya sadece.. Ben sana rahat ol biraz takma bu kadar dedikce sen aynı şeylerle karşıma çıkıyosun" dedi. Buraya kadar birşey yok ama bundan sonraki konuşmamıza bir anlam veremedim. Ben ona "eğer olursa biz kaç yıl sonra evlencez" dedim. Benim bir ablam olduğu için o hep bize beni bekleyin benden önce evlenmeyin diyor. Kendisinin 3 yıllık bir ilişkisi var ve henüz okuyor, yani anlayacağınız onun evlenmesine nerden baksanız 4-5 yıl var. Benimki de bunu biliyor ve bana "Ablanı beklicez 5 yıl, ondan sonra sen de 5 yıl demiştin bi 10 yıl sonra falan" dedi, bende "10 yıl boyunca böyle mi olcaz? hep iş" dedim ve can alıcı cevabı söylüyorum size.. "Ne yapım birikim yapıyoruz, dışarı çıkınca hiç harcamasak en az 10 lira harcıyoruz. Sende hergün seninle olayım istiyosun hesapla bakalım 10 yılda 10 lirayı.Kazandağımızı yiyelim sonra nasıl olcak bu evlilik?" dedi. Ben tabi şok.. "Yok artık ya ben sana hergün görüşelim demiyorum ama ayda bir de yanıma gel de demiyorum, ayrıca madem 10 lira bu kadar değerli içtiğin sigaralara acı önce" dedim. Sonra yine konu uzayacak diye kapatmaya çalıştı sustum ben gibi şeyler söyledi. O sinirle ben de "tamam ya sus sen yazma da konuşma da, 10 yıla evlenecekmişiz bekle evleniriz! bizden bi b..k olmaz" dedim ve yattım. O da birşey söylemedi, sabah aradı evden çıktınmı diye beraber ofise geldiğimiz için. Sadece onu konuştuk şu anda o içerde oda da ben de ayrı odadayım. Bu adam evlilik düşünüyor, sevmiyor desem seviyorda ama ne olacak böyle anlayamadım.
Yine uzun uzun yazdım okuyanlara teşekkür ederim şimdiden..
Parasını sakınmaz benden, harcardık da... Yalnız şöyle bir durum var, onların sadece oturduğu bir ev var. Yani evlenmeye kalksak evimiz yok. Evleri dublex ve annesi aynı yerde kalırız derseniz şimdi evlenin diyormuş ona. Ben tabi istemiyorum o yüzden ev parası için uğraşıyor. E düğünü osu busu derken malum çok masraf.. Bir de işimizden aldığımız ücrette elle tutulur birşey değil. Cebimize kalmıyor yani.valla canım okumaya başladığımda adamın işi pazar günü çalışmayı gerektiriyorsa çalışacak tabii diyecektim ki 10 lira mevzuunu okuyana kadar, ayrıca ablanı bekleyecek olmanız çok saçma hangi devirde yaşıyoruz, sizin şartlarınız önce olgunlaşırsa siz evlenirsiniz bence bunu kabul etme. Sevgilin seni seviyor ama sanırım cimri biraz
Parasını sakınmaz benden, harcardık da... Yalnız şöyle bir durum var, onların sadece oturduğu bir ev var. Yani evlenmeye kalksak evimiz yok. Evleri dublex ve annesi aynı yerde kalırız derseniz şimdi evlenin diyormuş ona. Ben tabi istemiyorum o yüzden ev parası için uğraşıyor. E düğünü osu busu derken malum çok masraf.. Bir de işimizden aldığımız ücrette elle tutulur birşey değil. Cebimize kalmıyor yani.
İş dediği de arkadaşının bir dükkanı var orada arızalı bilgisayarlara falan bakıp 3-5 birşeyler alıyor. Valla bilemedim günde 1 paket sigara içiyor, azalt diyorum onu da yapamıyor. Kafam çok karışık
Aklıma geldi valla, benle ilgilenmen için benim de mi bilgisayar olmam lazım diyesim geliyor da demiyorum :)dükkanındaki mal olayım azcık benle ilgilen desen kavrar mı kıvrak zekası sevgilinin
bu muhabbetin sonu kitlenir ben saa deyyim
takılma fazla erkekler yüzeysel mahlukatlardır
3 yıllık yakın arkadaşlıkla beraber 1 yıla yakın birliktelik..bu ilişki ne kadarlık? ayrıca bunaltmıssın adamı yaa. çalışıyor işte napsın.
Aynı ofiste çalışmasak özletme işi kolay olacak ama adam görüyor beni. Ben ona 5 yıl demiştim, ama ablam şakayla karışık benden önce olmaz gibi şeyler söylemişti. Makarasını yapmıştık bizde 10 yıla anca evleniriz diye, bana onun lafını yapıyor şimdi.ablanı beklemek ne ya
10yılda ilişkiniz ne hale gelir biliyosun dimi canım.
10 yılda ev bile alırsınız. evlilik için birikimi gectim.
fazla üstüne gidiyosun. haklısın senle ilgilenmesini istiyosun ama biraz nefes aldır bırak.
o seni özlesin. özlet kendini biraz
1 yıldır sevgılısınız yanı? arkadaslıgı sayma. bence daha çok yenısınız, bırak evlılık konusunu o düşünsün. sen şimdiden bunun muhabbetını yapma. bak o erken buluyormus kı ablayı öne sürmüş3 yıllık yakın arkadaşlıkla beraber 1 yıla yakın birliktelik..
Çalışsın ona lafım yok ama her hafta aynı cevabı alınca insanın canı sıkılıyor. Bazen iş var diyor, çıkıyorum gidiyorum dükkana bakıyorum ki anlattığı kadar birşey yok. Hatta çay kahve içiliyor.
Aynı ofiste çalışmasak özletme işi kolay olacak ama adam görüyor beni. Ben ona 5 yıl demiştim, ama ablam şakayla karışık benden önce olmaz gibi şeyler söylemişti. Makarasını yapmıştık bizde 10 yıla anca evleniriz diye, bana onun lafını yapıyor şimdi.
Evet evet doğru hatırlıyorsun tatlım :) Bence de güzel birşey ama kendini de bu kadar yıpratması hiç hoşuma gitmiyor.Hatırladım sanırım bu sevgiliyi ben. Daha önce de işi yüzünden tartışmıştınız. Geleceğiniz için çalışması ve işine önem vermesi çok güzel bu yönünü takdir ettim sevgilinizin ama ipin ucu biraz kaçmış. Beraber çıktığınız zaman harcadığı 10 lirayı yüzünüze vurması hiç hoş olmayan bir davranış, sinirle de söylemiş olabilir bu yüzden sizi gaza getirmek de istemem. Ama birincisi şimdiki şartlarda 10 lira çok ufak bir rakam ve bunun lafını etmesi hiç hoş değil. İkincisi de diyelim ki on değil ama 3-4 sene bekleyip evlendiniz. Ben size hayatınızı söyliyim; işkolik bir koca, gidilmeyen gezilmeyen yerler, sizin üzülmeniz ve kavgalar... Maalesef sizi sevse de sevdiğinizin yapısı bu. Ya böyle kabul edecek ya da şikayet etmeyeceksiniz.
Acaba işte onu da düşünmüyor değilim. 3 engelli kardeşi var, anne-baba falan derken kalabalık bir aileler. Aldığı parada çok az, iş bulsa çıkacak buradan. Bilemiyorum kafam çok karışık..Calisma kismina kadar sizin bunalttiginizi düşünmüştüm ta ki her bulusmamiz 10 lira hesapla bakalım falan demesi ile gosterdi buluşmaya gönlüm yok cok üstüme geliyorsun bahanemde bunlar diyor yani kisacasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?