- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
Kesinlikle haklısın. Karşılıklı konuşmaklada bir yere varamıyoruz. Hem zaten hadi evlenelim ev olsun gibi şeyler söylemiyorum. O da aynı şekilde. Ama şu var, onların oturduğu ev büyük ve dublex. Ev sorununun altına elimizi koymazsak aklındaki düşünce; ev alana kadar hep birlikte yaşamak. Bunu düşününce doğal olarak geç olsun ama kendi evimiz olsun, önce ev diyorum.Yaşlarınız bana çok küçük gelmişti ama baya varmış. Laf çarptırmalı ya da mesajla telefonda halletmek yerine iki yetişkin insan gibi konuşmalısınız. Ayrıca maddi durumunuza bakmadan ev sahibi olmak istemeniz beni şaşırtıyor. Yani bu şartlarda ev almak istiyorsanız cidden sevgiliniz gibi birbirinize zaman ayırmadan çalışacaksınız ya da istekleriniziden biraz kısacaksınız. Düğün olsun ev olsun eşya olsun derseniz hepsi olmaz sonuçta. Kaç tane çift ev sahibi olarak evleniyor ki? Ev fiyatlarından haberiniz var mı? Bu kadar çok şey isterseniz çift olarak, evlendikten sonra birbirinize de doyamazsınız. Bir sürü ek iş yapmak gerekir.
Bana göre bir nikahta olur ama sonra içimde kalırsa diyorum işte. Kolay şeyler değil hersey bir anda olmaz. Eşyadır odur budur zamanla olacak seyler ama bunların bahane gibi ortaya konulması canımı sıkıyor.