• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuşmadan ne anlamalıyım?

Tatlım aynı ofisteyiz diye adam hiç buluşmuyor benimle. En son bayramdan önce baş başa buluştuk. Hep işi var, hep bizim için çalışıyor. Bizi bu kadar düşünüyorsun madem beni neden böyle ikinci plana atıyorsun diye soruyorum haliyle..
Anliyorum seni ama erkekler bizimle ayni dili konusmuyor biraz klise olacak ama düşme uzerine sen. Birak bakalim kendisi diyecekmi bulusalim diye

10 yılda cok uzun bi zaman. 5yılda.
ve herşeyinizi borcsuz alalım diye kendinizi cok kasmayın.
zamanı geldiginde daha fazla uzatmadan adını koyup evlenin bence.
beklemek dahada ilişkinizi yıpratır ;)
Bizimde evimiz kendimizin değil ve ev aldık onun borcunu ödüyoruz. Onu hafifletmeden evlilik düşünemeyiz, annem babam çok zorlanırlar. Para meğer ne kadar önemliymiş :(

Anliyorum seni ama erkekler bizimle ayni dili konusmuyor biraz klise olacak ama düşme uzerine sen. Birak bakalim kendisi diyecekmi bulusalim diye
O kadar zıttız ki. O sabırlı ben sabırsız :) Bekle siyahkolik diyorum kendime ama yok illa soruyorum hadi çıkalım diye, sonra aynı cevabı alınca delleniyorum. Denemeye çalışıyorum ama bakalım yapabilecek miyim..

Bizimde evimiz kendimizin değil ve ev aldık onun borcunu ödüyoruz. Onu hafifletmeden evlilik düşünemeyiz, annem babam çok zorlanırlar. Para meğer ne kadar önemliymiş :(
önemli evet ama böyle aileler oldugu sürece biz gencler cok zor evleniriz.
cok zor yuva kurar mutlu oluruz.
tek sizinkileri baz almıyorum. genel olarak aileler böyle..
hep cocukdan bi menfaat içinde bulunma halleri yokmu...

O kadar zıttız ki. O sabırlı ben sabırsız :) Bekle siyahkolik diyorum kendime ama yok illa soruyorum hadi çıkalım diye, sonra aynı cevabı alınca delleniyorum. Denemeye çalışıyorum ama bakalım yapabilecek miyim..
Bence denemelisin.....

Evet biraz ağır olmuş sözleri ama bazilari da böyle. Benim esim de 35ime kadar calisayim bi daha calismayayim simdi biraz sabret diyor, biz de bu yuzden bazen tartışıyoruz, gencligimizi yaşamıyoruz falan filan ama alistim.
Onu çok sıktığin icin bence gerilmis. Daha yarin ne olacagini bilmiyorken 10 yılı nasıl hesaplayabiliriz değil mi? Her seyi oluruna birak. Sen goruselim falan hic deme. Birak o ozlesin, o gorussun, biraz uzak dur o sana yakinlassin.. sabret azicik dişini sık bakalım.
Evet benimde takıldığım nokta bu. Ben bu yaşımda sevgilim dediğim adamla eğlenip gezemeyeceksem ne anladım yani. Zaten o bana 50 yaşında mı çalışayım dediğinde, 50 yaşından sonra gezeriz dimi diye laf sokuyorum ama yok olmuyor. Sabıra çok ihtiyacım var.

o zaman para gerektirmeyen aktiviteler yapın canım, yürüyüş yapın sadece mesela, bence el ele yürümekte gayet güzel bi beraber vakit geçirme yöntemi
demekki sevgilin mecburiyetten böyle davranmış üstüne gitme derim
Evet canım ben de diyorum ona. Havalar güzel sahilde yürüyelim en azından diyorum. Ama zamanında yaptığımız kavgaları yüzüme vuruyor bu seferde. Sana yetmez o tartışırsın sen diyor. Önceden 1 saatte olsa gezerdik ama ben şikayet ederdim 1 saat içinmi geldim ben diye :)

önemli evet ama böyle aileler oldugu sürece biz gencler cok zor evleniriz.
cok zor yuva kurar mutlu oluruz.
tek sizinkileri baz almıyorum. genel olarak aileler böyle..
hep cocukdan bi menfaat içinde bulunma halleri yokmu...
Onlara da birşey diyemiyorumki. Şimdi evleneceğim desem ellerinden geleni yaparlar ama ben yük olmak istemiyorum.

10 yıl ne yaa..
Ablayı niye bekliyorsunuz anlamadım.
Benim yapıma ters valla hazır hissettiğim an evlenirdim.
Ablan ne malum mezun olana kadar ayrılmicağı tabi Allah yaşatmasın.

çok ilginç bi ilişki harcadığı paranın hesabını yapan bir sevgili, bahane bulan bir sevgili, 10 yıl diyen bir sevgili... sonu var mı bence yok

1 yıldır sevgılısınız yanı? arkadaslıgı sayma. bence daha çok yenısınız, bırak evlılık konusunu o düşünsün. sen şimdiden bunun muhabbetını yapma. bak o erken buluyormus kı ablayı öne sürmüş ;)
gercekten evlenmek ısteyen abla mabla dınlemez. bahane aramaya mecbur etme bence onu... kaldı ki bence daha çok yenısınız... bır muddet bulusma teklıf etme bakalım ne yapacak
Ben de evlilik düşünmüyorum zaten. Hatta ilişkimiz yeni başladığında bana çok yüklendi 1 yıl sonra aileler tanışsın diye de istemedim. Tamam demiş olsaydım şimdiye kadar tanışmaya gelmişlerdi bile. Şu anda da konusu açılınca ben hep en az 5 yıl diyorum. Ablam da 5 yıl dediği için düz hesap 10 yıl hesaplıyor.
Benim derdim evlenelim değil ama sormamdaki amaç evlenene kadar böylemi sürecek bu ilişki. Buluşmadan vakit geçirmeden. Kendisi çünkü 26 yaşında 27sine girecek bende 24 olacağım yakında. İstiyorum ki bu yaşlarımızda güzel etkinlikler yapalım, anımız olsun. Ama hiç sanmıyorum :(

10 yıl ne yaa..
Ablayı niye bekliyorsunuz anlamadım.
Benim yapıma ters valla hazır hissettiğim an evlenirdim.
Ablan ne malum mezun olana kadar ayrılmicağı tabi Allah yaşatmasın.
Bana hep takılır ablam. Siz daha yenisiniz bizim 3 yıl oldu diye. Şartlar uygun olursa 10 yıl tabiki beklemem ablamdan önce giderim :) Ama düz hesap olarak işte durumları da göz önünde bulundurunca ortaya bu zaman dilimi çıkıyor :)

çok ilginç bi ilişki harcadığı paranın hesabını yapan bir sevgili, bahane bulan bir sevgili, 10 yıl diyen bir sevgili... sonu var mı bence yok
Yok canım dediğim gibi para hesabı yapmayız. Elinde varsa verir bana, lafını yapacak bir kişilikte değil ama kafayı bu kadar "para kazanmaya" takan bir sevgilim var. Durumları düzeltsek 10 yıl beklemeyiz zaten. Ne olacak bu işin sonu bilemiyorum.

Bana hep takılır ablam. Siz daha yenisiniz bizim 3 yıl oldu diye. Şartlar uygun olursa 10 yıl tabiki beklemem ablamdan önce giderim :) Ama düz hesap olarak işte durumları da göz önünde bulundurunca ortaya bu zaman dilimi çıkıyor :)
Yaşınız kaç ki?

Bana nedense bahaneymiş gibi geldi. Yani 10 sene sonrası için şimdiden bu kadar telaşla hazırlık yapılmaz. Haftada bir görüşmekten ne olur. Söylediğiniz gibi 10tlden hesaplayınca ayda 40tl çokmu yani. Sanki birlikte harcamayınca başk şeylere gitmiyor o para. Ayrıca 10 yıl çok uzun bir zaman, hem hangi devirde yaşıyoruz ablayı beklemek nedir yahu, aylardan bahsedermiş gibi senelerde bekleyin diyor bencillik...
Erkek arkadaşınızda sanki biraz sıkılmışta uzaklaşmaya çalışıyor izlenimi yarattı. Sizde kendinizi biraz geri çekin.

Bana nedense bahaneymiş gibi geldi. Yani 10 sene sonrası için şimdiden bu kadar telaşla hazırlık yapılmaz. Haftada bir görüşmekten ne olur. Söylediğiniz gibi 10tlden hesaplayınca ayda 40tl çokmu yani. Sanki birlikte harcamayınca başk şeylere gitmiyor o para. Ayrıca 10 yıl çok uzun bir zaman, hem hangi devirde yaşıyoruz ablayı beklemek nedir yahu, aylardan bahsedermiş gibi senelerde bekleyin diyor bencillik...
Erkek arkadaşınızda sanki biraz sıkılmışta uzaklaşmaya çalışıyor izlenimi yarattı. Sizde kendinizi biraz geri çekin.
Evet canım bunu da düşünüyorum. Zaten diyorum ya günde 1 paket sigara içen adam bana para hesabı yapıyor. Düşünüyorum sevmese ve bitirmek istese söyler, ilerisi için çalışıyorum diye açıklama yapmaz (bahane de olsa). Kafam çok karışık ne düşüneceğimi de şaşırdım. Kendimi ondan uzak tutmak en mantıklısı sanırım. Dediğim gibi hemen hemen hergün yüzümüzü görüyoruz (konuşmasak bile).

Ben 23ümü bitircem birkaç aya. O da 26sını bitirecek.

Bana çok fazla geldi yinede.. kadının evlilik için ideal yaşı bence 24-25tir..
Hadi 10 değil 5 yıl bekleseniz bile sen 28 oluyosun sevgilinde 31... bence çok fazla..
Ve 26 yaş erkek için bence iyi yani... okul da bitmiş zaten çalışıyorsunuz her ikinizde..
Ben olsam seneye evlenirdim valla

Back
X