• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuşmadan ne anlamalıyım?

aslında çok haklısınız ama sürekli mesajlarda bi laf sokma sürekli soru sorma sıkıştırma, ben burdan bunaldım valla kusura bakmayın..haklıyken haksız duruma düşmeyin, bırakın o söylesin size buluşalım diye, söylemezse de keyfi bilir..

aslında çok haklısınız ama sürekli mesajlarda bi laf sokma sürekli soru sorma sıkıştırma, ben burdan bunaldım valla kusura bakmayın..haklıyken haksız duruma düşmeyin, bırakın o söylesin size buluşalım diye, söylemezse de keyfi bilir..
Evet o da bundan sıkıldı. Her konuşmamız bir tartışmayla sonuçlanıyor. Ama benim haklı yönlerimi göremiyor. Sonuçta ben sevgilimle vakit geçirmek istiyorum. Birşeyler paylaşalım istiyorum ama anlamıyor.

Bana çok fazla geldi yinede.. kadının evlilik için ideal yaşı bence 24-25tir..
Hadi 10 değil 5 yıl bekleseniz bile sen 28 oluyosun sevgilinde 31... bence çok fazla..
Ve 26 yaş erkek için bence iyi yani... okul da bitmiş zaten çalışıyorsunuz her ikinizde..
Ben olsam seneye evlenirdim valla
Ben de sizin gibi düşünüyorum. İdeal yaş aralığı düşüncenize de katılıyorum, ama tabi şu anki şartlarla böyle düşünüyoruz. Tabi 10 yıl sonra olmazda nerden baksak bi 5-6 yılı bulur sanırım.

10 yıl beklemek nedir? ben 10 yıl bekliceksem evlenmem artık o adamla çok saçma :confused:
Dimi :) 10 yıl bize görede çok ama beyfendi misilleme yapıyor bana. Ben bazen dalga geçiyorum önce büyükler diye. Onunda abisi var evlenecek bu yıl, ben de ablamı beklerim diye şakalaşıyorduk. Ona istinaden sanırım böyle birşey söyledi.

10yıl beklemeyiz zaten canım 33 yaşında evlilik mi olur :) ama şartlar bakalım ne gösterecek.

evlilikten korkmayın.türkiye şartlarında birçok çift geleceği garanti olmadan evleniyor bence.evi arabası olup evlenenler o kadar az ki.o da çalışmakla olacak birşey değil ancak baba zengin olacak o şekilde.ya Allah diyip adımı attın mı gerisi geliyor ;)

evlilikten korkmayın.türkiye şartlarında birçok çift geleceği garanti olmadan evleniyor bence.evi arabası olup evlenenler o kadar az ki.o da çalışmakla olacak birşey değil ancak baba zengin olacak o şekilde.ya Allah diyip adımı attın mı gerisi geliyor ;)
Onu da düşünüyorum, zorlanmamızı istemiyor ama bu şekilde kenara ne koyabilir ki. Buluştuğumuzda harcadığımız parayla zengin mi olcaz onu anlamıyorum. Benim de tabi isteklerim var, kendi evimiz olsun, düğünümüz güzel olsun vs.. gibi. Sanırım gözü korktu bizimkinin :)

Evet o da bundan sıkıldı. Her konuşmamız bir tartışmayla sonuçlanıyor. Ama benim haklı yönlerimi göremiyor. Sonuçta ben sevgilimle vakit geçirmek istiyorum. Birşeyler paylaşalım istiyorum ama anlamıyor.

canım kusura bakma ama bunu aynı gün içinde birsürü iğneleyici mesaj atarak söylersen anlamaz ki zaten..bir şeyi çok dillendirirsen anlamı kalmıyor, hele bu buluşma görüşme taleplerinin bayanlardan bu kadar yoğun gelmemesi taraftarıyım ben..

canım kusura bakma ama bunu aynı gün içinde birsürü iğneleyici mesaj atarak söylersen anlamaz ki zaten..bir şeyi çok dillendirirsen anlamı kalmıyor, hele bu buluşma görüşme taleplerinin bayanlardan bu kadar yoğun gelmemesi taraftarıyım ben..
Çok haklısın tatlım. Ama bazen sırf denemek oluyor amacım. Haftasonu yazıyorum mesela "bi dışarı mı çıksak" gibi aldığım cevap dükkanda iş var. Bir gün tartıştık ve inadına işim var dedi, anladım tavrından. İş çıkışı (şirketteki arkadaşlar onun mahalleden arkadaşları) arabayla giderken dükkana bırakmasını istedim. Beyfendiye bir baktım her gün takıldıkları küçük bir cafe var orada tek başına oturuyor. Hani iş dedim çıt yok cevabı başlama şimdi oldu. Benim rahatsızlığım bu aslında.

Kardes ben senin konuna yorum yapmistim. Ama sen bazi seyleri kendi agzinla soyledigin halde baskasi soyleyince kabullenemiyorsun. Bir yorumcu cok guzel ifade etmis. Sen bulusalum diye israr etmesen, onun zaten bulusmaya niyeti yok. Para falan bahane. Kac insan evlenirken ev sahibi olabiliyor bu memlekette Allah aşkına?
10 yil sonra bu adam seninle evlenirse yaz buraya ve utandir beni olur mu?
Sevgilisiyle bulusmak yerine, dükkanda mahalleden arkadaslariyla cay icen adamdan bahsediyorsun. Cafede tek oturuyor diyorsun...
Evlenseniz bile daha önce soyledigim gibi seninle zaman gecirmeyen bir kocan olacak. Tipki enistem gibi. Hatirlarsan yazmistim..

Kardes ben senin konuna yorum yapmistim. Ama sen bazi seyleri kendi agzinla soyledigin halde baskasi soyleyince kabullenemiyorsun. Bir yorumcu cok guzel ifade etmis. Sen bulusalum diye israr etmesen, onun zaten bulusmaya niyeti yok. Para falan bahane. Kac insan evlenirken ev sahibi olabiliyor bu memlekette Allah aşkına?
10 yil sonra bu adam seninle evlenirse yaz buraya ve utandir beni olur mu?
Sevgilisiyle bulusmak yerine, dükkanda mahalleden arkadaslariyla cay icen adamdan bahsediyorsun. Cafede tek oturuyor diyorsun...
Evlenseniz bile daha önce soyledigim gibi seninle zaman gecirmeyen bir kocan olacak. Tipki enistem gibi. Hatirlarsan yazmistim..
Canım zamana bıraktım artık. Haklısınız yorumlarınız da çok kıymetli benim için. Ama işte beklemek istiyorum sıkıntıları da var sanırım. Pek yansıtan biri değil. Dediğim gibi evde 3 engelli kardeş bir de iş yerinde de mutlu değil. Bilemiyorum belkide ben kendi kendime bahaneler uyduruyorum sevdiğim için görmek istemiyorum :(

yaşlar kaç merak ettım.cevapladıysanda kusura bkma sayfaları okumadım hemen yazmak istedim zira anlattıgın eskı sevgılıme cok ama cok benzıyor.1.5 yıllık sevgılıydık iş iş derdi kendi işleri wardı. uzak sehırdeydık yanıma gelemezdı aılesınden cekınırdı. tanıstırmaya korkardı. sen aılesınden bırılerını tanıyo musun? zıra bız ayrıldık ıyıde oldu cnm asla yanlıs anlama ama ben bu ılıskının sonunu goremıyorum.seven ozleyen adam ılgı gosterır senın ıtıp kakmanla bu ılıskı yurur ama zoryurur sorada yuruyemez. 10 lıranın lafını yapmasına zaten bısey dıyemıyorum :s

yaşlar kaç merak ettım.cevapladıysanda kusura bkma sayfaları okumadım hemen yazmak istedim zira anlattıgın eskı sevgılıme cok ama cok benzıyor.1.5 yıllık sevgılıydık iş iş derdi kendi işleri wardı. uzak sehırdeydık yanıma gelemezdı aılesınden cekınırdı. tanıstırmaya korkardı. sen aılesınden bırılerını tanıyo musun? zıra bız ayrıldık ıyıde oldu cnm asla yanlıs anlama ama ben bu ılıskının sonunu goremıyorum.seven ozleyen adam ılgı gosterır senın ıtıp kakmanla bu ılıskı yurur ama zoryurur sorada yuruyemez. 10 lıranın lafını yapmasına zaten bısey dıyemıyorum :s
Cevapladım canım ben 23, o 26. Ailesiyle tanıştım hatta evine de çok kez gittim. ablasına da gittim. Ramazanda falan davet etmişlerdi. Ailesinden ziyade sülalesiyle tanıştım. Yengeleri halaları vs.. Yengesi iftara davet etmişti bizi. Bir de abisinin nişanına gitmiştim ordan tanıyorum herkesi.
Çıkıp gitsem evlerine niye geldin demezler anlayacağın. Ama işte bizim durumumuz nereye kadar o da var. Bir de bana sürekli "sen bir düzel şu boş takıntılarından vazgeç o zaman gör" falan der..

Ben sizi cok iyi anladım aslında benim eski sevgilime çok benziyor insan ilgi alaka istiyor gerisi zaten beraber yapıp halledebileceginiz şeyler evliliğin yükünü niye sadece kendi üstüne almak istiyor ki beraber halledeceginizi seninde yardımcı olacağını söylesen ayrıca on lira hesabı gerçekten sacma olmuş

Ben sizi cok iyi anladım aslında benim eski sevgilime çok benziyor insan ilgi alaka istiyor gerisi zaten beraber yapıp halledebileceginiz şeyler evliliğin yükünü niye sadece kendi üstüne almak istiyor ki beraber halledeceginizi seninde yardımcı olacağını söylesen ayrıca on lira hesabı gerçekten sacma olmuş
Evet canım, ilgi bekliyorum. Hani ilişkinin başlarındaki o cicim dönemi bitmesi istiyorum. Sevgilisi olarak bunu kendime hak görüyorum. Ben annemlere yardım ediyorum ev aldık onun kredi borcunu ödüyoruz. O yüzden bana da bişey diyemiyor. Arada lafı sıkıştırıyor gülerek "ben sana kenara koy dedim" diye. Sıkıntı çekmemi de istemiyor. O yüzden birşeyde diyemiyorum.

Diğer konularınızı da okudum, yorumladım...

İlişkinizden memnun değilsiniz ama her olumsuzluğu kendinizce açıklamaya çalışıyor, kendinizi ısrarla her şeyin yolunda gittiğine inandırmaya çalışıyorsunuz...

Kendinize kızıyorsunuz ya "Ben çok üstüne gidiyorum, sıkıyorum, tartışıyoruz bu yüzden" diye...

Hatta yazanlar olmuş "Çok sıkıyorsunuz adamı" diye ki onların diğer konularınızı takip ettiğini düşünmüyorum...

Oysa kimse -ruh hastası değilse- durduk yere sorun çıkarmaz...

Sizin gerginliğinizin sebebi onun rahatlığı, genişliği, sorunlar bu yüzden çıkıyor o ise pişkin pişkin sizi suçluyor siz de hak ettiği halde ona hesap soramıyorsunuz adam zeytinyağı mübarek...

Hani diyorsunuz ya "engelli kardeşler, is yerinde mutsuzluk" vs...

Gerçekten seven erkekler tüm sorunları sevdikleri kadınla aşar, onu kendilerinden bile sakınır ve yanındayken sorunlarından uzaklaşırlar...

İstemeden parlarlarsa da hemen gönlünüzü almaya çalışırlar çünkü hayatları zaten zorken bir de sevdikleri kadını kaybetmek istemezler...

Oysa o kafasına göre sizden ayrılıyor sonra ciddiyetsiz bir şekilde işi şakaya vuruyor çünkü sizin her şeye rağmen onu bırakmayacağınızdan emin...

Lütfen bunlara istinaden de "Ama öyle yaptı da biz onu çözdük şöyle olmuştu" vs diye açıklama getirmeyin, her konunuzda kendi çabanızla devam eden ilişkinizi onun size olan sevgisine mal ediyorsunuz çünkü onu kaybetmekten deli gibi korkuyorsunuz o ise size sadece flört ettiği bir kıza davranır gibi davranıyor...

Bakmayın, evlilik muhabbetleri her ilişkide geçer, mesele laf değil icraat...

Konularınızı takip ettiğim için üzülerek söylüyorum, siz bu çocuk hakkında daha çok konu açarsınız...

Bir gün ilişkiniz biter ve siz yine "Onu çok sıktım, benimle tartışmaktan yorulduğunu söylüyordu, kendimi tutamadım" vs dersiniz...

Onun amacı da rahat takılıp sizin kendinizi suçlamanızı sağlamak, ibre kendisine dönmesin diye "Sen şöylesin, böylesin" diyor, tartışmalardan sizi mesul tutuyor, her seferinde onu savunup hatayı kendinizde aradığınıza göre de başarılı oluyor zaten...

Ayrıldığınızda da bu böyle olur, o suçluyken kendinizi af dilerken, arkasından "Keşke sürekli tartışmasaydım" derken bulursunuz... Sizi sorun çıkardığınıza inandırmış ya artık açıkça ağzına geleni söylese de "Sen öyle söylemek zorunda bıraktın" diyecek...

Önceki konularınızda olduğu gibi...

bu adamın seni sevdiğinden emin misin?
seven adam her türlü görüşmek için bir yol bulur.
adamın her söylediğinde bir erteleme ve başından atma durumu var.
bence de dediğin gibi sizden bişey olmaz cnm.

bizimde evimiz yok düğünü kendimiz yaptk ayrıca ev eşyaları ve br takım borçlar 45 bin kredi çektik faizi falan 50 bini geçti her ay ona ödüyoruz 2 sene daha sıkışıklık yaşayacağız fakat beraberiz bazen hiç borç yapmasaydıkmı acaba diyorum ama evlenemiycektik o parada öyle birikmiycekti çok zor şimdide ev almayı düşünüyoruz tabi krediyle o dönem bizimde pek harcama yapmamamız lazımdı yapmıyorduk da ama hep görüşüyorduk eşimin işi çok yoğun olmasına rağmen uyumayıp yanıma geliyordu bana bahane gibi geldi ayrıca ablasını beklemesi falan 26 yaşında 36 yaşındamı evlenecek ablasının ilişkisi bozulursa birde yeni birini bulmasınımı bekliyceksiniz hepsi bahane bence siz üzerine gitmeyin biraz kendinizi geri çekin bakalım ne olacak

Diğer konularınızı da okudum, yorumladım...

İlişkinizden memnun değilsiniz ama her olumsuzluğu kendinizce açıklamaya çalışıyor, kendinizi ısrarla her şeyin yolunda gittiğine inandırmaya çalışıyorsunuz...

Kendinize kızıyorsunuz ya "Ben çok üstüne gidiyorum, sıkıyorum, tartışıyoruz bu yüzden" diye...

Hatta yazanlar olmuş "Çok sıkıyorsunuz adamı" diye ki onların diğer konularınızı takip ettiğini düşünmüyorum...

Oysa kimse -ruh hastası değilse- durduk yere sorun çıkarmaz...

Sizin gerginliğinizin sebebi onun rahatlığı, genişliği, sorunlar bu yüzden çıkıyor o ise pişkin pişkin sizi suçluyor siz de hak ettiği halde ona hesap soramıyorsunuz adam zeytinyağı mübarek...

Hani diyorsunuz ya "engelli kardeşler, is yerinde mutsuzluk" vs...

Gerçekten seven erkekler tüm sorunları sevdikleri kadınla aşar, onu kendilerinden bile sakınır ve yanındayken sorunlarından uzaklaşırlar...

İstemeden parlarlarsa da hemen gönlünüzü almaya çalışırlar çünkü hayatları zaten zorken bir de sevdikleri kadını kaybetmek istemezler...

Oysa o kafasına göre sizden ayrılıyor sonra ciddiyetsiz bir şekilde işi şakaya vuruyor çünkü sizin her şeye rağmen onu bırakmayacağınızdan emin...

Lütfen bunlara istinaden de "Ama öyle yaptı da biz onu çözdük şöyle olmuştu" vs diye açıklama getirmeyin, her konunuzda kendi çabanızla devam eden ilişkinizi onun size olan sevgisine mal ediyorsunuz çünkü onu kaybetmekten deli gibi korkuyorsunuz o ise size sadece flört ettiği bir kıza davranır gibi davranıyor...

Bakmayın, evlilik muhabbetleri her ilişkide geçer, mesele laf değil icraat...

Konularınızı takip ettiğim için üzülerek söylüyorum, siz bu çocuk hakkında daha çok konu açarsınız...

Bir gün ilişkiniz biter ve siz yine "Onu çok sıktım, benimle tartışmaktan yorulduğunu söylüyordu, kendimi tutamadım" vs dersiniz...

Onun amacı da rahat takılıp sizin kendinizi suçlamanızı sağlamak, ibre kendisine dönmesin diye "Sen şöylesin, böylesin" diyor, tartışmalardan sizi mesul tutuyor, her seferinde onu savunup hatayı kendinizde aradığınıza göre de başarılı oluyor zaten...

Ayrıldığınızda da bu böyle olur, o suçluyken kendinizi af dilerken, arkasından "Keşke sürekli tartışmasaydım" derken bulursunuz... Sizi sorun çıkardığınıza inandırmış ya artık açıkça ağzına geleni söylese de "Sen öyle söylemek zorunda bıraktın" diyecek...

Önceki konularınızda olduğu gibi...
O kadar güzel yazmışsınızki. Diyecek birşey bulamadım. Evet kaybetmek istemiyorum ve bu yüzden bu haldeyim. Bitti demekte istemiyorum, sanırım belkilerle yaşıyorum..

Back
X