- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
Yok canım o kadar beklemem ona da söyledim zaten bekleyemem ben diye :)10 yıl ne yaaa
yaşınız 15 ise bekleyebilirsiniz tabi. :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım o kadar beklemem ona da söyledim zaten bekleyemem ben diye :)10 yıl ne yaaa
yaşınız 15 ise bekleyebilirsiniz tabi. :/
doğru diyosun ama özletmek en zor kısmı , dayanamıyoruz :)ablanı beklemek ne ya
10yılda ilişkiniz ne hale gelir biliyosun dimi canım.
10 yılda ev bile alırsınız. evlilik için birikimi gectim.
fazla üstüne gidiyosun. haklısın senle ilgilenmesini istiyosun ama biraz nefes aldır bırak.
o seni özlesin. özlet kendini biraz
Ne için?kurken fenalık gecirdim resmen
Evet tatlım ama düzelmeler var, bugün dibimden ayrılmadı. Geldi gitti öptü sürekli falan, hatta masamdaydı bütün gün yanımda video izledi kalkmadı hiçdoğru diyosun ama özletmek en zor kısmı , dayanamıyoruz![]()
benim sevgilimde bi dönem böyleydi kndimi anımsadım ben çok sıkardım gruselim diye ikimizde farklı seghırlerde okuyoruz cok kolay olmuyo gorusmemız dogal olarak bu yaz hıc goruselım demedım şimdi neredeyse hergun gorusmek istiyo bugun evdeydim yarına hemen plan koydu rahat bırak seni çok iyi anlıyorum ama unutma kaçan kovalanır yaptıgı cok normalmıs gıbı davran cok mesaj atmamaya aramamaya calıs bız 6yıldır beraberız bu sorunu neredeyse yyenı astıkNe için?
ama su para meselesi asla yasanmadı aramızda bence cok terbiyesizce bsey eger o teklıf ederde dsarı cıkarsanız hesabı sen ode ıtıraz ederse 10 liran cebınde kalsın dersinNe için?
Bende dillendirmemeye başladım canım. Dün de konuştuk biraz ve bana hersey yoluna girecek zamanla oturur merak etme dedi. Bir beklentimin olmadığını söylediğimde ise bozuldu ve ben bizim için uğraşırken sen kafanda neler düşünüyosun, umutsuzsan baştan kaybetmişiz gibi şeyler söyledi. Sonrasında da hak verdi bana.ama su para meselesi asla yasanmadı aramızda bence cok terbiyesizce bsey eger o teklıf ederde dsarı cıkarsanız hesabı sen ode ıtıraz ederse 10 liran cebınde kalsın dersin
amin canım inşallah laf da sokma bence hiç açma konuyu sevdiğini belli et ama asla görüşmek gibi bişey söyleme. para konusun u yinede hemen kapatma uygun bi zamanda bu söyledıgının dogru olmadıgın ı belirt bizde aynıyız ikimizde okuyoruz sonuçta tek tek hesap veririz brbrimize para konusunda ama asla sana sunu aldım sunu odedım demez.Bende dillendirmemeye başladım canım. Dün de konuştuk biraz ve bana hersey yoluna girecek zamanla oturur merak etme dedi. Bir beklentimin olmadığını söylediğimde ise bozuldu ve ben bizim için uğraşırken sen kafanda neler düşünüyosun, umutsuzsan baştan kaybetmişiz gibi şeyler söyledi. Sonrasında da hak verdi bana.
Onu da anlayabiliyorum aslında, sıkışık bu aralar. Ay başında aldığı maaştan eline birşey kalmıyor görüyorum. Parasının hesabını da sanki karısıymışım gibi sorduğumda verir. Sanırım o samimiyete güvenerek böyle birşey söyledi.
Bu aralar üstüne gitmiyorum, hatta dün ben bunları konuştuğumda bana "bu haftasonunu ayarla madem öyle gidelim bi yerlere, nasıl olcak bilmiyorum ama hadi ayarla bakalım" dedi, işim var haftasonu dedim öyle kapandı konu.
Bu arada Allah bozmasın 6 yıl maşallah diyorum![]()
bide işyerindede madem beraberseniz ayrı odadaydınız sanırım yanına cok gitmemeye clıs yanına gıdersen yalnızca iş için gittiğini hissettir yanında çok durma bunu anlayıp sorarsa iş yerinde işimi yapıyorum görüştüğümüzde bol bol birbirimizle vakit geçiririz flan deBende dillendirmemeye başladım canım. Dün de konuştuk biraz ve bana hersey yoluna girecek zamanla oturur merak etme dedi. Bir beklentimin olmadığını söylediğimde ise bozuldu ve ben bizim için uğraşırken sen kafanda neler düşünüyosun, umutsuzsan baştan kaybetmişiz gibi şeyler söyledi. Sonrasında da hak verdi bana.
Onu da anlayabiliyorum aslında, sıkışık bu aralar. Ay başında aldığı maaştan eline birşey kalmıyor görüyorum. Parasının hesabını da sanki karısıymışım gibi sorduğumda verir. Sanırım o samimiyete güvenerek böyle birşey söyledi.
Bu aralar üstüne gitmiyorum, hatta dün ben bunları konuştuğumda bana "bu haftasonunu ayarla madem öyle gidelim bi yerlere, nasıl olcak bilmiyorum ama hadi ayarla bakalım" dedi, işim var haftasonu dedim öyle kapandı konu.
Bu arada Allah bozmasın 6 yıl maşallah diyorum![]()
Haklısın canım bende söylememe özen gösteriyorum. Şu ana kadar bende tek bir imasını bile görmemiştim bu para mevzusunda ama onu kendi harcadığı olarak değilde ben de versem yine en az o kadar harcanır manasında söylediğini düşünüyorum.amin canım inşallah laf da sokma bence hiç açma konuyu sevdiğini belli et ama asla görüşmek gibi bişey söyleme. para konusun u yinede hemen kapatma uygun bi zamanda bu söyledıgının dogru olmadıgın ı belirt bizde aynıyız ikimizde okuyoruz sonuçta tek tek hesap veririz brbrimize para konusunda ama asla sana sunu aldım sunu odedım demez.
Bayadır yanına gitmiyordum canım, bugün kendisi geldi ve gitmedi yanımdan. Ofiste patron olmadığında uğrar yanıma öper falan ama tabi çok sık olmaz bu durum. Bugün resmen hepsinin acısını çıkardı. Taktik sevmem böyle ilişkilerde ama işe yarıyor ne yapalım :)bide işyerindede madem beraberseniz ayrı odadaydınız sanırım yanına cok gitmemeye clıs yanına gıdersen yalnızca iş için gittiğini hissettir yanında çok durma bunu anlayıp sorarsa iş yerinde işimi yapıyorum görüştüğümüzde bol bol birbirimizle vakit geçiririz flan de
inşallh işine yarar
olabilir tabi sabret :)Haklısın canım bende söylememe özen gösteriyorum. Şu ana kadar bende tek bir imasını bile görmemiştim bu para mevzusunda ama onu kendi harcadığı olarak değilde ben de versem yine en az o kadar harcanır manasında söylediğini düşünüyorum.
mecbur bırakıyolar malesefBayadır yanına gitmiyordum canım, bugün kendisi geldi ve gitmedi yanımdan. Ofiste patron olmadığında uğrar yanıma öper falan ama tabi çok sık olmaz bu durum. Bugün resmen hepsinin acısını çıkardı. Taktik sevmem böyle ilişkilerde ama işe yarıyor ne yapalım![]()
Evet dün bir arkadaşımla buluştuk o da öyle söyledi. Konuşcak birşeyini kalmamıştır sizin, çıksanız laf dönüp dolaşıp işe bile gelir. Zaten görüyor seni belki kendine vakit ayırmak istiyordur dedi. Bakalım şimdi uzak durma taktiğini kullanıyorum, e ömrümüz boyunca aynı ofiste olacakta değiliz. Görcez zamanlar :)mecbur bırakıyolar malesefo seni işte görüyo zaten adamda haklı bi yerde bunu engelleyebılsen bak nasıl duser pesıne
Her seferinde alınan cevap işim var olunca heyheyleniyorum bende. 10 yıl beklemem zaten ona da söyledim.Adam ne guzel gelecegini dusunup calisiyor sorumsuz olsa daha mi iyi ..
Ne,kadar cok uzatmis,abartmissin kusura bakmayin ama sevgilini cok geriyosun bence
Ayrica evlenmek icin kardesini beklemek zorunlulugu da cok sacma geldi bana.
Bu isler sirayla degil kader kismet meselesi.
Ayrica evlilik icin gercekten 10 sene bkleyecek misiniz ?
Bu kadr sıkma sevgilini
Bu arada sevgilin cimri belli ve bu huy gecmez kalici o yuzden mecbur ya boyle kabul etceksiniz ya da ayrilcaksiniz dayanamiyosaniz
Bana seviyosunuz gibi geldi o yuzden mecbur bazi seylere siz alistirmaya calisin ama cimrilik pek gecmez
Gercekten sorumluluk sahibi sevgilin.Bence sen de fazla ustune gitme yavas yavas oturur hersey canimDün gece konuştuk biraz, ben onunla zaman gecirmek istediğimi herseyin para olmadığını söyledim o da zamanla herşey oturur sıkma kendini dedi. Umudum yok benim dedim ve bozuldu biraz, ben ne icin uğraşıyorum ama sen kafanda neler düşünüyosun dedi. Sonrasında da haklısın ama şimdi sıkalım kendimizi ilerde sıkılmaktan iyidir dedi.
Bugünde patronumuz yoktu şehir dışındaydı, masama geldi ve bütün gün benim yanımda durdu, aramızda çok iyiydi. Sevgisinden şüphem yok ama bu konuda kendini sıkması üzüyor beni. Ona da söyledim zaten, ilerde beraber hallederiz kendini yıpratma böyle dedim. Ben iyiyim sen anlayış göster yeter dedi.
İnşallah tatlım. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum bu böyle gitmez diye ama onun açısından bakınca da birşey diyemiyorum. Zaman herşeye çaredir, beklemem gerekiyor.Gercekten sorumluluk sahibi sevgilin.Bence sen de fazla ustune gitme yavas yavas oturur hersey canim
Bence de canim bekle biraz zamnla oturur hersey umarimİnşallah tatlım. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum bu böyle gitmez diye ama onun açısından bakınca da birşey diyemiyorum. Zaman herşeye çaredir, beklemem gerekiyor.