Bu Konuya bakmadan geçerseniz aklınız burda kalır.

amylee000752

Aşkımeşimm <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
325
67
38
Selam kızlar;
Nişanlım arefe gününden beri böbrek taşı düşürüyor. Daha doğrusu düşüremiyor. Sancılar içinde sürekli. Doktor düşmezse ameliyatla alacaklarını söyledi. Bu sene içindeki 3. Ameliyatı olacak. Bunu ameliyatsız düşürmenin yolu yok mu? Bu durumu yaşayanlar lütfeeeeeennn yardımmmmm...!!

Not: gilaburu suyu, balık taşı, soğan suyu, ip atlamak, zıplamak, avakado çayı, yoğurt suyu, normal su, herşeyi denedik ama düşmüyor

lazerle böbrek taşlarının kırdırıldığını
daha sonrada kum şeklinde hastanın rahatça dökebildiğini biliyorum
sizin bahsettiğiniz nasıl bir ameliyat ki
herhalde
açık ameliyat değildir

aynı durum aynı zaman aralığında biz de de var hayret tesadüfe

ameliyat nasıl ameliyattı

eşimin taşı ses dalgasıyla 4-5 parçaya bölündü, şimdi bol bol su içerek düşürmeye çalışıyor, bir kaçı düştü, biranın ağrıyı arttırdığını keşfettik bu arada

ses dalgası olayını deneyin bence

Bnde bilmiyorum inş açık değildir çnkü karaciğerinde yağlanma var narkoz alması tehlikeli

Alkole tövbeli bu akşam bira içecekti engelleyim o halde :) ameliyat hakknda bilgi alamadık henüz yarın doktora gidicez. Valla o mu düşürüyo taşı ben mi bilemedim nazlıyoruz tüm aile bebek gibi :)

Bira fayda ediyor diye duymuştum arpa suyu oldugu icin böbreklere yardmi oluyoms

amcam mısır püskülünü kaynatıp içiyordu ama pek bir işe yaramadı sanırım, bence acıyı çekmeye değmez :44:

Ailecek taş ve kum döken bir bünyeye sahibiz. Bundan yıllar önce babam ameliyat olmak üzere hastaneye yatmıştıki ona tavsiye edilen bir ot sayesinde ameliyattan kurtuldu. Bahsedeceğim ot KIRK KİLİT OTU. Aktarlardan bulabilirsiniz. Özelliği taşı içerde parçalayarak dışarı atması. Bu otu kaynatacak suyunu her sabah aç karnına içebildiğiniz büyüklükte koca bir bardak içeceksiniz. İçimi hoş değil ancak etkisi çok. Sabırla bu otun suyunu için. Babam aşağı yukarı 2 hafta içinde taşını parça parça ağrısız düşürdü. Umarım şifasını görür, bize de dua edersiniz. Çok geçmiş olsun.

Dipnot: Ben küçüklüğümde kum döktüm, birkaç yıl önce de 1 gecede taş düşürdüm. Ancak ben taş düşürürken o ottan evde yoktu. Tam 5 saat sabaha kadar salonda turladım, ağladım. Eşim kekik suyu kaynattı, onu yudumladım. (Netten görmüş) Sabaha karşı yorgunluktan ve 3 aprol etkisiyle sızdım. Uyanıp wcye gittiğimde de taşı düşürdüm. Bu da aklınızda olsun)

Bira içsin bol bol, babam öyle düşürdü taşını. Maydanoz suyu da iyi geliyor bildiğim kadarıyla.

Ayy çok sıkıntılı böbrek taşı bende düşürdüm erkeklerin daha sıkıntılı düşürme olayı doktor öyle demişti abimdede aynı sorun vardı bol bol su ile gitti ama erkeklerde çok sıkıntılı çok geçmiş olsun :18::18::18:

Alkole tövbeli bu akşam bira içecekti engelleyim o halde :) ameliyat hakknda bilgi alamadık henüz yarın doktora gidicez. Valla o mu düşürüyo taşı ben mi bilemedim nazlıyoruz tüm aile bebek gibi :)

Alkolsüz birası var Efes'in, ondan alın içsin, bir denesin. Bira annemde işe yaradı çok ekstrem durumlar haricinde.

Son düzenleme:
Eşimdede taş vardı düşürdü
kabuklu arpa alıp su ile düdüklüde
en az 1 saat pişirdikten sonra bunu elekten geçirip , sevdiğine içireceksin ,eşim taşı hep bununla düşürmüşdür bu tarifide akrabası olan ürologdan almıştı ,tavsiye ederim

Sabun otu alin aktaran kaynatın gece icsin sabah döker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…