- Konu Sahibi amylee000752
-
Selam kızlar;
Nişanlım arefe gününden beri böbrek taşı düşürüyor. Daha doğrusu düşüremiyor. Sancılar içinde sürekli. Doktor düşmezse ameliyatla alacaklarını söyledi. Bu sene içindeki 3. Ameliyatı olacak. Bunu ameliyatsız düşürmenin yolu yok mu? Bu durumu yaşayanlar lütfeeeeeennn yardımmmmm...!!
Not: gilaburu suyu, balık taşı, soğan suyu, ip atlamak, zıplamak, avakado çayı, yoğurt suyu, normal su, herşeyi denedik ama düşmüyor
Bir tanidik kaplicada suyla dusurdu.
Ailecek taş ve kum döken bir bünyeye sahibiz. Bundan yıllar önce babam ameliyat olmak üzere hastaneye yatmıştıki ona tavsiye edilen bir ot sayesinde ameliyattan kurtuldu. Bahsedeceğim ot KIRK KİLİT OTU. Aktarlardan bulabilirsiniz. Özelliği taşı içerde parçalayarak dışarı atması. Bu otu kaynatacak suyunu her sabah aç karnına içebildiğiniz büyüklükte koca bir bardak içeceksiniz. İçimi hoş değil ancak etkisi çok. Sabırla bu otun suyunu için. Babam aşağı yukarı 2 hafta içinde taşını parça parça ağrısız düşürdü. Umarım şifasını görür, bize de dua edersiniz. Çok geçmiş olsun.
Dipnot: Ben küçüklüğümde kum döktüm, birkaç yıl önce de 1 gecede taş düşürdüm. Ancak ben taş düşürürken o ottan evde yoktu. Tam 5 saat sabaha kadar salonda turladım, ağladım. Eşim kekik suyu kaynattı, onu yudumladım. (Netten görmüş) Sabaha karşı yorgunluktan ve 3 aprol etkisiyle sızdım. Uyanıp wcye gittiğimde de taşı düşürdüm. Bu da aklınızda olsun)
Bira içsin bol bol, babam öyle düşürdü taşını. Maydanoz suyu da iyi geliyor bildiğim kadarıyla.
Ayy çok sıkıntılı böbrek taşı bende düşürdüm erkeklerin daha sıkıntılı düşürme olayı doktor öyle demişti abimdede aynı sorun vardı bol bol su ile gitti ama erkeklerde çok sıkıntılı çok geçmiş olsun :18::18::18:
Aldık 3 şişe içti bu akşam düşmedi. Adam sarhoş :))Alkolsüz birası var Efes'in, ondan alın içsin, bir denesin. Bira annemde işe yaradı çok ekstrem durumlar haricinde.
bira içsin birayanına bi de keyfi sigara
Aldık 3 şişe içti bu akşam düşmedi. Adam sarhoş :))
başlığa yorum yapıyorum
konuya baktıgıma pişman oldum
Waouw hiç bilmediğim şeyler öğreniyorummEşimdede taş vardı düşürdü
kabuklu arpa alıp su ile düdüklüde
en az 1 saat pişirdikten sonra bunu elekten geçirip , sevdiğine içireceksin ,eşim taşı hep bununla düşürmüşdür bu tarifide akrabası olan ürologdan almıştı ,tavsiye ederim
Alkolsüz almadınız mıAy, gülünmez de adamın canı yakarken ama güldürdün beni
Selam kızlar;
Nişanlım arefe gününden beri böbrek taşı düşürüyor. Daha doğrusu düşüremiyor. Sancılar içinde sürekli. Doktor düşmezse ameliyatla alacaklarını söyledi. Bu sene içindeki 3. Ameliyatı olacak. Bunu ameliyatsız düşürmenin yolu yok mu? Bu durumu yaşayanlar lütfeeeeeennn yardımmmmm...!!
Not: gilaburu suyu, balık taşı, soğan suyu, ip atlamak, zıplamak, avakado çayı, yoğurt suyu, normal su, herşeyi denedik ama düşmüyor
Arkadaşım iki litre suya bir kg salatalık doğrayıp ve bir kg limonu sıkıp iki hafta beklettikten sonra içip düşürgüğünü iddia ediyordu:)) deneyn istersen
Dut gerçekten düşürüyor , kayınpederim her sene bahçemiz var oradan dut yer çok sever ama onu ne zaman yese fenalaşır hastanelik olur.
Dedim hastanelik oluyorsun niye yiyorsun ne güzel kızım düşüyor işte dedi.
En başta geçmiş olsun bende düşürdüm bilirim ne demek olduğunu araştırmadigim yöntem kalmadı ama hepsi boş yazılanlarida okudum malesef hiç biri tutmadı bi keresinde bol su içmiştim minibüsün en arkasında yani en sarsılan bölümde oturdum hastahanelik oldum hepsi gitti tabi ben perişan oldum kalanlarıda lazerle yani elektrikli ışıkla içten kırıyorlar neden ameliyat demişki doktor pek yapmazlar onu eğer çok büyükse zaten bu yöntemlerin hiç biri olmaz
Bizimkide evde küvete sıcak suya oturuyo kaç gündür :)
Selam kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?