Bu Konuya bakmadan geçerseniz aklınız burda kalır.

Bira.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakalım yarın doktor almazsa aklımızda bulunsun. Yine de Allah razı olsun canım.

En etkili çözüm bboollll bboollll ssuuuuuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Waouw hiç bilmediğim şeyler öğreniyorumm

Alkolsüz almadınız mı Ay, gülünmez de adamın canı yakarken ama güldürdün beni

Valla ben karşısına geçip gülüyorum artk napıym elimden bşy gelmiyo :) alkolsüz etki etmez almışken tam olsun dedi eski aşklarını anlattırsamıydım hiç aklıma gelmedi bak üzüldüm şimdi

Arkadaşım iki litre suya bir kg salatalık doğrayıp ve bir kg limonu sıkıp iki hafta beklettikten sonra içip düşürgüğünü iddia ediyordu:)) deneyn istersen

Arkadaşım iki litre suya bir kg salatalık doğrayıp ve bir kg limonu sıkıp iki hafta beklettikten sonra içip düşürgüğünü iddia ediyordu:)) deneyn istersen

Kızlar çocuğun midesini bozmayalım iyileştiricem derken gıda zehirlenmesinden gidecek sevdiceğim

Dut gerçekten düşürüyor , kayınpederim her sene bahçemiz var oradan dut yer çok sever ama onu ne zaman yese fenalaşır hastanelik olur.
Dedim hastanelik oluyorsun niye yiyorsun ne güzel kızım düşüyor işte dedi.

Şu ana kadar bilmediğim 3 yöntem öğrendim uyguluycam fırsat olursa

En başta geçmiş olsun bende düşürdüm bilirim ne demek olduğunu araştırmadigim yöntem kalmadı ama hepsi boş yazılanlarida okudum malesef hiç biri tutmadı bi keresinde bol su içmiştim minibüsün en arkasında yani en sarsılan bölümde oturdum hastahanelik oldum hepsi gitti tabi ben perişan oldum kalanlarıda lazerle yani elektrikli ışıkla içten kırıyorlar neden ameliyat demişki doktor pek yapmazlar onu eğer çok büyükse zaten bu yöntemlerin hiç biri olmaz

Ameliyat diye kastettiği acaba lazer fln mı ki bilemedim şimdi

Yalnız başlık harika
Ayaklarını filan sıcak tutun belki yararı olur geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…