- 30 Ocak 2014
- 325
- 67
- 38
- Konu Sahibi amylee000752
-
Ben ciddiyim. Tavsiye ederim.
Yalnız başlık harika
Ayaklarını filan sıcak tutun belki yararı olur geçmiş olsun.
Meraklı olduğumuzu bildiğimden en güzel çözüm buydu :)
Bende ciddiyim valla küvete oturuyo sıcak suya.
Sicak suyla kaplica suyu bir degilki. Ayrica kaplica suyunu icecek. Tanidigimiz oyle dusurdu.
Düşürdü sonunda :)
Bende ciddiyim valla küvete oturuyo sıcak suya.
sıcak suya oturmak iyi gelmez ki doktormu :26: dedi hatırladığım kadariyla sıcak su düşmesini engelliyor hem iltihap varsa onuda artırıyor
Hadi gecmis olsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
konu baslıgına bak sevgılısı tas dusuruyormus dıye oyle yazmıs bır uyeyede senın gıbı meraklılar gırsın dıye yazmıs... peh.. valla ben sınır oldugum ıcın gırdım baktım boyle bırsey cıkacagını bıldıgım ıcın
Senden başka sinir olan yok canım eğleniyoruz burda kendi halimizde konuşuyoruz dertleşiyoruz vs. Yok sinir oldum şu bu demenin alemi yok bence. Sinir oldysan gir bak yazma çık neden gerilelim burda :)[/Qbenden baska sınır olan yoksa bende mı sınır olmammalıyım hımmmm ılgıncmıssevgılısı tas dusurupte bu konu ustune eglenenı de ılk kez gordum ne dıyeyım iyi eğlenceler
Senden başka sinir olan yok canım eğleniyoruz burda kendi halimizde konuşuyoruz dertleşiyoruz vs. Yok sinir oldum şu bu demenin alemi yok bence. Sinir oldysan gir bak yazma çık neden gerilelim burda :)[/Qbenden baska sınır olan yoksa bende mı sınır olmammalıyım hımmmm ılgıncmıssevgılısı tas dusurupte bu konu ustune eglenenı de ılk kez gordum ne dıyeyım iyi eğlenceler
İnş başına gelmezde gelirse seni de görürüz
Gecenlerde ibrahim saracoglu tv de biri aradi bobrek tasiicin sifa istedi.o da avokadoyapragiylabir kur soledi.yalniz her aktar avokado yapragini farkli da verir dedi.dikkat edindedi..bende sizin icin veb sitesine girdimm.ve oradan siparis edebiliyorsunuz....iki aylik kur.ve kullanim klavuzu.birde avokado yapraklarini her yerde bulabilirsin ama onun tarihinin bile gecmemesi gerekliymiss...bu nedenlesenbu profosorden yardim alll...annemin elinde bi yara cikmisti.egzama.amacok kotuydu.bizde bunun soledigikuru dut lakur yaptik.bir haftada gecti..allah sifa versin.
Sadece simdilik dusurdunuz..vucut yeniliyor bunu..o yuzden aklinizda bulunsun.gecmis olsn.Düşürdük canım taşı Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?