- Konu Sahibi Love_lover
Açık açık sor bence beraber tatile gittiğine göre yakınlığın var güveniyorsun adama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlarla muhatap olmadan arkadas olmadan once makat kontrolu mu yapiyorsunVallahi beni cok ilgilendirir..en nefret ettigim insan tipleri isterse 10000 tane begenmedim gelsin umurumda degil..dedigimden donmem
sarhoş olduğumda çok güzel bir gece geçirdik diye bahsediyordu. (Cinsellik anlamında) bende insan bi tam kendimde miyim diye sorsaydın bak hiç hatırlamıyorum derdi.m
bu güne kadar kendimi kaybedecek derecede alkol almadım, hatırlamadım bi an yok
Hiç güven vermiyor adam. Bence sağlıksız bir birliktelik ama devam etmeyi düşünüyorsanız bir gün sarhoş olmadan sarhoş olmuş numarası yapıp gerçekten neler yaşanıyor gözlemleyin.
Insan yaninda dagitabilcek , kendini kaybedecek kadar yakin gördüğü biri hakkinda böyle konu acmaz ki sorun bukonu sahibi merhaba,
insan erkek arkadaşının, cinsellik yaşayacak kadar yakın hissettiği insanın yanında içebilir, dağıtabilir. forumdaki fikirler bazen gerçekten farklı bir hal alıyor, şaşırıyorum. anal seks de yapabilirler eğer isterlerse. burada önemli olan karşılıklı istek, izin. eğer ne yaşadığınızdan emin değilseniz, bu konuyu şimdilik kapatın bir başka yalnız kalıp içtiğiniz akşam, içkinizin bir kısmını o görmeden dökün, taklit yapın. eğer sizi bir şeylere zorladıysa ya da can sıkıcı bir durum varsa zaten yeniden yaşanır. şu an varsayımla yargıya varmak güven sarsıcı olur. çünkü o an sizde istemiş ve hatırlamıyor olabilirsiniz.
Ben konudaki derdi anlayamadim
Sarhos olmussunuz ve cilginlar gibi sevismissiniz , sorun ne ?
anal yapip yapmadigini hatirlamiyormus djdkjdkdhjd adam kadin normalde istemezken hazir sarhos olmus diyerek bir sansini denemis herhalde buna sinirlendi. veya yoo hic hatirlamiyorum beni kandiriyor diyor. biz nerden bilelim...
ne alaka yani kim bir sevismenin mevzusunu aylarca yapar abi djskdhdjdhdjdh sanki mac sonu kritigi gibi her sevismenin arkasindan boyle konusulur mu ben mi farkli dusunuyorum ahsjshsjshsjh
Şu an bir aydınlanma geldi herkese, kimse ağzına alkol koymayacak şu dakikadan sonraİçki bütün kötülüklerin anasıdır..
((İstediğiniz kadar linç edebilirsiniz nede olsa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis..))
Uff harikasın ya haykırdımInsanlarla muhatap olmadan arkadas olmadan once makat kontrolu mu yapiyorsun![]()
Alkol kullanmayan bı sürü kötü taniyorum onların anası kimİçki bütün kötülüklerin anasıdır..
((İstediğiniz kadar linç edebilirsiniz nede olsa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis..))
Insan sarhossa bile o an ayilir yaHimmm abi olta atiyor sanırım yoksa hatirlanmaz mi boyle birsey![]()
Yok yok, blackout diye bişey var. Bir kez başıma geldi ondan sonra dikkat ettim, ağzımnan içtim. Belli bir süre tamamen yok, anlatıyorlar falan yok hatırlamıyorum hiç bişey.Insan sarhossa bile o an ayilir yaadam cok iyi oltaci. Ama kızda da suc var. Adam daha ilkinde seni diline pelesenk etmis ikinciye neden kaybediyon kendini